Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Gards «kompromats» būtu, ja kristīgas vērtības skandējošs politiķis izrādītos gejs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klaids
k
Zander, Zander, tu arī...
!
!
"«Kompromats» par nenomaksātiem nodokļiem. Nemaksāt nodokļus ir slikti. Bet - vai jums ir nācies melot vecākiem? Man ir. Ja es esmu darījis pāri saviem vecākiem, tad man ir ļoti grūti saldkaisli drebēt, uzzinot, ka kāds nav maksājis nodokļus." Nu tad, cienitais Zander, nekad vairs nemegini moralizet par so temu pats. Man tas bus ka pilei udens. :) Salidzinajums soreiz sanacis IPASI nekorekts. Mums nav neviena politika, kas butu brivs no rebem. Un tas ir slikti. Par gejiem runajot, PLL avize, pec satori.lv Arna Balcus bloga paustajam domam, so temu apspele visos iespejamajos veidos: ar A.S. bildem, ar gejiski eregejoso CIETI, ar divu viriesu laulibam politika utt. Palasi.
zemietis
z
Man jau liekas, ka mesidžs skaidrs-buldozer-kādam ir taustāmi pierādījumi par Maskavas geju klubu periodu, VAI pirms pāris gadiem cirkulējušās baumas par ""omes"" iejūtību pret ""tabula rasa"", kas saistījās ar viņas dēla un raudošā cietņa sakaru !?Laika līdz vēlēšanām ir ļoti maz, bet Lapsas aizklapētajā mājas lapā bija interesanta fotogrāfija ar diviem keksiem, tātad kaut kas var nākt gaismā pēdējā brīdī.
lno
l
Pēc šī raksta varu secināt, ka Zanders 2. oktobrī balsos par veco ļaužu apkrāpēju Lazdiņu:)
kaka
k
izlasiiju virsrakstu un iedomaajos par šmitu.
aha
a
Tad tu biji tas maksātājs.Nokaunies!
Buba
B
Laikam jau Zanderam piedurknē kāda trumpe.... Jāspēlē arā, vēļ jau tikai pāris nedēļas publikas uzjautrināšanai.
Daama
D
Nesaprotu sho rakstu? vai Zandera k-gs kul tukshus salmus, vai censhaas atkal norak Lato Lapsas k-gu par to, ka vinsh graamataa par Shleseri ir atsucaas uz Shlesera Teeva slimiibu... vai vienkaarshi, shoriit vinam nekas praatiigs nav ko teikt? tieshaam nesaprotu. Zandera k-gs, luudzu esiet nedaudz profesionaalaaks.
ir jāzin VISS
i
Ir tāds sens teiciens -kas krāpj savu sievu , tāds kraps ari valsti. Tāpēc jau politiķi visā civilizētajā pasaulē tiek "izģērbti "līdz pēdējai vīlītei. Tā tam jābūt ,jo viņi lemj par visas tautas likteni ! Te pieminētā virpotāja privātā dzive nevienu citu ,izņemot vina tuviniekus ,neietekmē un tapēc neinteresē.
Vientiesība
V
Oi, kā gribas visus gudrīšus nolikt situācijās, kurās regulāri nonāca pārdīķa latvieši -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------- Tikai dažās situācijās - kad pārdīķa latvieši kategoriski atsakās parakstīt likumu par VDK aģentu saraksta publicēšanu, jo nejauši visi draugi ar to saistīti..?!
jumors
j
Oi, kā gribas visus gudrīšus nolikt situācijās, kurās regulāri nonāca pārdīķa latvieši, sastopoties ar cilvēkiem no Latvijas. Sakiet, kuriem uz pieres rakstīts, ka viņi ir VDK darbinieki? Kultūras komiteja visiem deklarēja, ka nodarbojas ar kultūras sakariem. Nu- un kas tur slikts? Es tikai pieaugušā vecumā uzzināju, ka mans vācu valodas skolotājs arī bijis šīs komitejas cilvēks, bet vācu valodu viņš pārzināja un bija labs pedagogs. "Kompromatus" šitā var būvēt simtiem un tūkstošiem, bet baznīcā par to saka- piedod viņu neapzinātos grēkus!
Vientiesība
V
Ar vārdiem "rietumnieciski liberāli orientēts izdevums" Zanders laikam domā nīkuļojošo žurnālīti "Ir", kuru izdod tā pati vecā kompānija, kas ar pederastijas slavināšanu un latviskuma apkarošanu nolaida uz grunti Veco Dienu . Kāds naivums būtu cerēt , lai šie "liberāļi"kādreiz atklātu reālus kompromatus, piemēram, par VVF sadarbību ar kuļtkomu vai atgādinātu Abrenes nodevēju vārdus.
morgenstern
m
Kāpēc neviens neatlaiž no darba lielisku virpošanas meistaru par to, ka ta smājās iekausta sievu? Vai, kāpēc neviens koris neapklust dziedāt, kad uzzina, ka viņu lieliskais diriģents ir gejs? -------------------------------- Neveiksmīgs salīdzinājums. Virpotājam neviens neteiks - zini, vecīt, par tevi ir kompromats. Tagad tu virposi detaļas ar tādu un tādu defektu -. Ar politiķi ir savādāk. Viņam var dot mājienu - draugs, ir pierādījumi un liecinieki, ka jūs klaji nemaksājot nodokļus. Tad nu izvēlaties: dzelzs gardīnes, jeb tāda un šitāda lēmuma pieņemšana. Un lai tanī postenī būtu šis un neviens cits -.
Ai, ai, ai...
A
Kas noticis ar šo pingvīnu? Attaisnot nodokļu nemaksātājus! Nu, tas ir kronis! Vai šiem nemaksātājiem valsts pakalpojumus jāsedz pārējiem iedzīvotājiem? Par kādiem grēkiem? Par godīgumu? Jo, piemēram, vajadzība pēc policijas, neatliekamās palīdzības, ugunsdzēsējiem var rasties katram, vai ne? Bet kas šos pakalpojumus apmaksā? NODOKĻU MAKSĀTĀJI, Zander! Un izglītība? Kas māca mūsu bērnus? Pat negribas iztirzāt tālāk - Zanders ir sagājis sviestā. Tomēr vēl - ja politiķim vecāki ir bijuši psihiski slimi, tad nekur nav zvanīts, ka arī šim politiķim nav kādas novirzes. Nedomāju, ka valstij vajadzētu iet uz šādu risku. Kur nu vēl kādā vadošā amatā! Par medniekiem. Daļēji varu piekrist, BET... Ko darīt, ja pārāk lielā skaitā savairojas, piemēram, vilki vai mežacūkas? Ja šie dzīvnieki sāk apdraudēt cilvēku? Ko tad?
gabis
g
"mesidžs" ir ļoti vienāršs. Kāpēc neviens neatlaiž no darba lielisku virpošanas meistaru par to, ka ta smājās iekausta sievu? Vai, kāpēc neviens koris neapklust dziedāt, kad uzzina, ka viņu lieliskais diriģents ir gejs? Ja nemaldos, ņekij Havels jaunībā bija smuki pasēdējis cietumā, taču bija viens mīlētākajiem Čehijas prezidentiem. Zanders runā par to, ka vērtēt politiķi pēc tā vai viņš ir gejs, vai viņam ir psihs tēvs un vai viņš kniebjas ar vairākām sievietēm ir infantili. Ja vēlētāju spēj ietekmēt šāda veida "kompromati" tad viņš ir sūdīgs vēlētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas