Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ģenerālprokuratūra sāk pārbaudi par «okupantu autoparka» publiskošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaahrja
Z
Skūpstu! Mums - "..vakarjaa, vakarjaa .." būs svētki! Paldies, latišonok!
Dolārs
D
Сергей Эйзенштейн- в первую очередь не русский а еврей. А во вторых к Латвии не имеет почти ни кокого отношения. Родился в Риге (которая тогда была под окупацией Российской империи) да и только. В свободной Латвии даже не побывал. Михаил Таль- также еврей, а не русский и русскую интелигенцию соответсвенно не может представлять. Тем более что в свободной Латвии прожил менее 4 лет своей жизни и не имел нужды говорить по латышски. Вера Мухина- в окупированной Латвии провела первые 3 года своей жизни, потом уехала на Украину. В Латвию так и не вернулась. За спасение Памятника Свободы- конечно большое спасибо, но так в общем- к Латвии никокого отношения. Соответсвенно- латышский то ей зачем?
IncParaac
I
Gan - Līdzjūtīgi, gan godīgi - savā valstī spriež un - ar mani tīmeklī - dalās Sirmais! Lūdzu ne-mau-cies! Paldies, ja spēj!
arturs
a
sirmais, tu jau pirmais nospraagsi, un nemaz 2m garsh strikjis nebuus vajadziigs, ar taadu naidu un nepareizu pasaules dziives uzskatu vienkaarshi nevar dziivot.
IncParaac
I
Ja Kirlicā drukā - agrākais cukermans? Ja viņam - tik no "satrauktajiem apgaismotājiem" - sākas stāvēšana uz zaahrju ... Diskusijas dalībnieki - iznāk - kas? Pa-lī-gi, drau-dzi-ņi ... - zaahrjai. A pašu sievas?
Dolārs
D
Man nav nekas pret Krievijas karodizņu mašīnas iekšienē. Lai jau cilvēks skumst pec dzimtenes (tikai nesaprotu kapec jāskumst, ja tā ir tepat nieka 300 km attāluma- brauc Dieva dēļ un neskumsti). Te ir runa par komunistu simboliku, kas vairumā tiek lietota gan iekšpusē, gan ārpus mašīnas. Kā arī par visādām gaismas kastēm ar divgalvaino ērgli, kazaku heraldiku, Georga lentītēm (kuru nozīmi paši lietotāji nezina, bet tam ar Otro pasaules karu vispār nav nekāda sakara, jo to ieviesa 1769. gadā un 20. gadsimtā to pasniedza tikai 20-ajos gados par drosmi cīņā pret boļševikiem) u.tml. Nezināšana, muļķība, bravūra un aprobežots nacionālisms- lūk, kas ir visas lietas pamatā.
kas
k
Cilvēkam un viņam līdzīgajiem ieteiktu pirms lielās uzvaras svētkiem aizbraukt uz pilsētu pie Volgas kur risinājās staļingradas kauja un beidzot!!! pēc 65.gadiem savākt gar Volgas krastiem vēl tagad zemes virsū mētājošos karavīru kaulus ,cilvēka cienīgi apbedīt,noturēt aizlūgumu par kritušo dvēselēm ,tad aizbraukt uz Maskavu un pateikt Lužkovam ka uz padomju savienības varoņa kapa nedrīkstēja pāri būvēt šoseju,un divdesmit grādu salā kara veterānu mājas ar visiem večukiem nedrīkst ar buldozeriem nogāzt,kā rezultātā vairāki veterāni no pārdzīvojumiem nomira,tad es teikšu ka ,cilvēks ciena savu tautu un karā bojā gājušos,pašlaik tu esi paranoidāls cilvēknīdējs.
Vacer
V
Žetons!
Sirmais
S
Tu jau pa gabalu smirdi pēc komunista. Nekādas revolūcijas nevajag,ar laiku paši nosprāgsiet. To krievu banti vajag dot katram vismaz 2m lai var pakārties un atbrīvoties no tām milzīgām ciešanām ko jācieš nabaga krievam.
Vaņka-tādēļ riebīgs
V
Kas izveido šo piekto kolonu?
rita
r
Atkal viss geizi. Vajag atmaskot shos lentishu nesatajus. Kapec vinji demonstre ar citu (naidigasvalsts) simboliku.
Человек
Ч
я lox, извените пожaлуиста :(
Civilais
C
trāpīgi teikts, cienu.
Civilais
C
ja tu būtu inteliģents, izglītots utt. tad tu jau sen būtu iemācijies Valsts valodu kurā dzīvo (Latviešu). es pazīstu inteliģentus, gudrus krievvalodīgos, viņi visi labā līmenī runā Latviešu valodā, ciena Latviešus un es cienu viņus. problēma ir jūsos čelovek, tajā ka jūs atklāti parādiet ka jums Latviešu zeme un valoda ir "pie kājas", jums ir raša (kurai savukārt jūs esiet pie kājas), jūs vinekārši necieniet šīs zemes pamatiedzīvotājus. un nelej man te tagad par mistisko vēsturi, ka 12. g.s. p.m.ē. te ir dzīvojuši krievi utt., ja esi inteliģents, izglītots tad tev ir jāsaprot un jāatzīst ka es nerunāju lieku.
gints
g
24.februārī būs muzejā pasākums par Latvijas karogu un tā nēsātājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

«Okupantu autoparka» lietā vainīgie nav noskaidroti, tiesībsargi lietu mētā kā karstu kartupeli

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas