Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ģenerālprokurors kritizē Loskutova rīcību pazudušās naudas lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gr
g
Elksnei nevar kalpot par attaisnojumu, ka kāds kaut ko līdzīgu ir darījis. Tai pašā laikā es neņemotos viņu salīdzināt ar Strautmani vai Jaunalksni. Pat distancējoties no iedomātām vai patiesām "barikāžu pusēm".
jaunietis
j
Ak cik žēl, tagad vainīgi žurnālisti, kas no Maizīša ir izspiedušu nelabas ziņas par godīgo KNAB kantori.
Kaspers
K
Daži desmiti tūkstošu - tā priekš ierēdņa nemaz nav liela summa. Tā varētu būt ierēdņa viena gada alga. Izskatās dīvaini, ka tie KNAB darbinieki sasmērējās ar tik mazu summu. Viņi faktiski ir vairāk pazaudējuši nekā ieguvuši. Kas viņos pamodinājis šādu neloģisku kleptomāniju? Naids pret Loskutovu? Viņi vairāk sariebuši sev nekā Loskutovam.
Andrejs
A
Nozieguma izdarīšanu noteikti sekmēja pozīcijas politiķi- kuriem kā ēst vajadzīgs iemesls Loskutova atstādināšanai.
Fufels
F
Cik klašu izglītība ir tiem kungiem, kas mēnesi skaita un nevar saskaitīt? Jāsaka, ka jebkuras iestādes grāmatvedis, kaut arī būtu 1000 saskaitāmo, ar to tiktu galā pāris dienu laikā. Veikalos pat pēdējo košļeni spēj uzskaitīt un saskaitīt., bet, ja ir dators, nevajag pat tik laika.
Vizma
V
Значит, Лоскутова снимут! Россия рулит! = Vai neesi iemaldījies? Kāds Krievijai priecīgs sakars ar korupciju Latvijā? Ak, tad tomēr Krieviju interesē, lai Latvijā pastāvētu korupcija, kas grauj Latvijas ekonomiku? Skaidrāk nepateiksi!
Fakti
F
Aizej uz LTV arhīvu un noskaties - atšķirībā no LETAs, šai rakstā ir precīzi un konspektīvi atstāstīts svarīgākais intervijā teiktais attiecībā uz KNAB, kā arī precīzi uzlikti akcenti. LETA: _"Maizītis uzsvēra, ka patlaban nevar izsmeļoši atbildēt, kā KNAB noteikta uzskaites un kontroles kārtība, kādā veidā tiek uzskaitīta nauda, kas tiek atzīta par lietiskajiem pierādījumiem, un nauda, kas tiek izņemta iespējamai mantas konfiskācijai."_ Tas vienkārši neatbilst Maizīša teiktajam - ka ir konstatēts, ka KNAB NAV noteikta šāda kārtība. Dienai toties ir precīzi: _"Maizītis informēja, ka izmeklēšanas laikā šobrīd jau konstatēts, ka KNAB nav noteikta uzskaites un kontroles kārtība naudai, kas tiek atzīti par lietiskajiem pierādījumiem un kas tiek izņemta iespējamai mantas konfiskācijai."_
Ērglis
Ē
Jebkurā gadījumā rīt noskatīšos interviju, jo šodien galīgi nesanāca. Manas domas nav mainījušās - gaidu gala slēdzienu no prokuratūras puses. Pagaidām Maizīša runāšana ir ļoti nekonkrēta par konkrētiem pārkāpumiem, tāpēc no Loskutova vērtēšanas atturēšos. Ir skaidrs, ka KNAB iekšējā kontrole pār naudiskajiem lietiskajiem pierādijumiem ir bijusi nepilnīga. Vai tur slēpjas likuma pārkāpums - tādai arī tad ir jābūt prokuratūras atbildei. Jāsaka, viss iet savu gaitu, nebūtu tik histēriskie Kalvīša, Bērziņa un citu pacanu fani :)
Nediena
N
Jus parmetat Elksnei to par ko slavejat Strautmani un Jaunalksni. Bet redz,politiska ievirze soreiz pagriezusies uz citu pusi.
Ērglis
Ē
Bija runa par operatīvajiem materiāliem, kas ir budžeta nauda. Maizītis nekad nav teicis - juristu leksikā - ka KNAB pilnīgi VISS ir kārtībā.
janis
j
Maizītis jau otro reizi ar "bomi pa pieri" Loskutovam nodod ziņu, ka ir jāatkapjas, kamēr vēk viss nesāpīgi var beigties. Bet topošais Valsts prezidents (vismaz to Ļoša pagājušā gada novembra Telegraf) neprotas
Ak tu žē
A
...un tas esot "prokurors", kuram sagādā grūtības izdomāt, kā attaisnot KNAB!!!!!!!!- jo agrāk taču pats apgalvoja, ka tur viss ir pārbaudīts un ir viss kārtībā!!!! Iznāk, ka pats ir mūs visus maldinājis!!!!!!!!!!
Донской
Д
Вообще, конечно, до сих пор неясно, за что сняли Боде, и насколько законно. Он вполне мог бы восстановиться в должности и даже претендовать на пост начальника КНАБ, потому что был начальником отделения. Латвия - правовое государство, и право начинает побеждать.
Fakti
F
Kalvtītis slikts! Loskutovs labs! _"Izmeklēšanas gaitā redzams, ka sākotnēji konstatētā summa ir tikai atskaites punkts un summas tikai pieaug."_ Tulkojums: izmeklēšana netiks pabeigta un skaidrība netiks ieviesta mēneša laikā - kā tika solīts. Naudas zudums tiks "atrasts" pakāpeniski, lai ļautu Loskutovam noliegt tās detaļas, kuras dažādi avoti sniedza skandālam sākoties.
Донской
Д
Значит, Лоскутова снимут! Россия рулит!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas