Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ģenerālprokurors piekrīt kratīšanas veikšanai pie Šlesera

Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers devis piekrišanu kratīšanas veikšanai politiķa Aināra Šlesera (PLL/LC) dzīvesvietā, aģentūrai LETA apstiprināja ģenerālprokurors.

Ē. Kalnmeiers uzsvēra, ka spekulācijas Saeimas kuluāros, ka ģenerālprokurors it kā neesot piekritis Šlesera kratīšanai, esot klaji meli. Esmu piekritis kratīšanai, nekad neesmu lēmis citādi un to varu dokumentāli apliecināt, sacīja ģenerālprokurors.

Jau ziņots, ka ceturtdien Saeimas Mandātu, iesniegumu un ētikas komisija nepieņēma lēmumu par atļaujas došanu kratīšanas veikšanai A. Šlesera dzīvesvietā. A. Šlesers pēc sēdes atzina, ka neiebilst, ja viņa dzīves vietā tiktu veikta kratīšana.

"Lai nāk un skatās, ja kāds grib, man nav ko slēpt," aģentūrai LETA atzina deputāts.

A.Šlesers uz sēdi bija ieradies kopā ar advokātu Viktoru Tihonovu. Advokāts paskaidroja, ka pašlaik nav juridiski pamatoti pieprasīt veikt kratīšanu A. Šlesera dzīvesvietā – saskaņā ar Satversmi, lai prasītu atļauju veikt kratīšanu Saeimas deputāta apartamentos, ir nepieciešams attiecīgs Ģenerālprokuratūras iesniegums, ziņoja BNS.

Kā vēstīts, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki trešdien veikuši kratīšanu Ventspils mēra A.Lemberga ģimenei piederošajā Puzes īpašumā, Ventspils domē, Rīgas domē un brīvostas pārvaldē, Tautas partijas līdera Andra Šķēles ģimenei piederošā SIA Uzņēmumu vadība un konsultācijas telpās un, iespējams, vēl citur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas