Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ģimenes ar bērniem nejūt, ka valsts izietu no krīzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Una - hm
U
Protams, ka traki, tāpēc tā naudas dalīšana ir jāatceļ, jo tas viss veicina negodīgumu un lielu daļu nemotivē kaut ko darīt! Drīzāk jāpaaugstina ar nodokli neapliekamā nauda atkarībā no apgādājamo skaita. Visa pabalstu sistēma ir degradējoša: zinu cilvēkus, kuri visādu pabalstu dēļ, izšķīruši laulību. Tas ir nenormāli!
hm
h
strunts ar pabalstiem, vistrakak ir, ja ar stradajot nevaru uzturet gimeni, ja stradajosais sanem ls 300 un ir mazi berni, dzivoklis jamaksa (30gadniekiem parsavara visiem ir majokla kredits, ja nav kas nacis mantojuma), tas gan ir traki
Vita - vecmāmiņa
V
Liekas, ka lielais vairums cilvēku nesaprot, kas notiek Latvijā, ka esam izsaimniekota valsts, novesta līdz ubaga tarbai. Faktiski, viss jābūvē no jauna, un tas nevar notikt uz sitienu! Par to māmiņām arī vajadzētu padomāt pirms prasīt, prasīt... Māmiņas aizmirsušas, cik "godīgas" bija pret valsti, saņemot tēvu bērnu kopšanas pabalstu, arī to, cik pamatota ir šodienas brēkāšana, kas vairumā gadījumu ir klaja demagoģija. Arī šī fotogrāfija daudz pasaka!
....
.
Ir vairāk - ap 60 miljoniem latu, pirms ierobežojumiem bija vairāk.
patriots
p
92% ģimeņu ar bērniem neizjūt, ka Latvija izietu no krīzes!!!???? Latvijai nav ar ko izziet no Krīzes! Mēs esam nabagi! Mums nav Ekonomiskā pamata! Tas nonotiek mēneša vai dažu mēnēšu laikā. Te būs vajadzīgi gadi!!!! Mums vajag būvēt augšā Pilnīgi jaunu Ekonomiku! Iedzīvotājiem nav darbs, jo nav Galvenā Ekonomikā pamata - NAV DARBA VIETU!!!!!!!! Tapēc ir jābrauc prom no Latvijas un daudzi brauc, jo nav kur strādāt! Viss pēdejos 15 gados ir izzagts, Prihvatizēts, aizlaists postā! Kautkas kas bija palicis no Padomju savienības laikiem ir nodzisis, vairs nav! Nav pamata zem kājām! Vajag vērt vaļā Jaunas, Lielas Rūpnīcas, Fabrikas, Ražošanas uzņēmumus visos Latvijas reģionos, atjaunot iepriekšējās Rūpnīcas. Lauksaimniecību attīstīt viss augstākajā līmenī, lai daudz produkcijas ietu prom uz Eksportu! Lai valsts no šīs jaunās Ekonomiskās attīstības gūtu Apsveicamu Peļņu, ko izjustu tauta uzlabojoties dzīves, ikdienas līmenim! Attīstīt, uzlabot augstā līmenī Medicīnu!!! Kad cilvēkiem/iedzīvotājiem, visiem gan Krieviem, gan Latviešiem būs normāli, labi apmaksāts darbs, tad būs iespējams attīstīties ģimenēm un bērni dzims, kā kaķēni, vairāki! Tad tikai būs jūtams, ka mēs izejam no krīzes! Tagad valdībai ir jāmeklē ceļi, kā Būvēt augšā jaunu Ekonomiku, lai Mūsu ikdiena uzlabotos! Nevis tur savā starpā cīnīties par vietām parlamentā! No tā jau nekas nemainās jau gadiem un nemainīsies! Viņi nodarbojas galīgi ne ar to ar ko vajadzētu nodarboties!
lasītājs
l
Es domāju, neviens nejūt to iziešanu no krīzes, tā ir kku ''uz papīra''. Bet kas tad te - Sandija Salaka pēkšņi pārvērtusies par Dienas elspert???? Labāk jau vaicājiet Aivitai Putniņai, Ķīlim, Ilmāram Mežam.
ES gan teiktu
E
Tu runā muļķibas! Vienkārši bērnudaudzumam nav nekāda sakara ar valsts pabalstiem. Tieši otrādi, jo bagātāki cilvēki, jo mazāk domā par bērnu dzemdēšanu, jo materiālās vērtības pārmāc citas. Bērni no bagātibas arī netop nelabāki, negudrāki, drīzāk otrādi - izlaistāki un nespējīgākie dzīvē par kaut ko cīnīties. Bērnu speciālā pārtika vispār galīga muļķiba. AR rīsu tumīti, mannā putriņu un pašu dārzinā audzētu gurķīti un ērkšķodziņu viņipilnīgi noteiktu būs veselīgāki. Vēl viņiem vajag savigu gaisu, nevis uto piesārņoto gaisu un pats galvenais mīlestību.
viesis
v
Hm, ko te lai saka- izskatās, ka te dažiem labiem vienalga- vai Latvijā dzīvos ķīnieši, musulmaņi, krievi, galvenais, lai šodien dzimstošajiem nav labāki apstākļi kā viņu bērnībā. Tiešām laikam latviešu nacionālā īpašība- skaudība lien ārā pa visām šūnām. Starp citu- tautai, kurai ir vienaldzīga sava jaunā paaudze, nav nākotnes. Un tas jau latviešu gadījumā uzskatāmi ir redzams.
Aija
A
Vasarā bija sanākušas protestēt dāmītes ar plikiem gredzenotiem vēderiem un lakotiem nagiem un raudāja, ka briesmīgi grūta dzīve! Smiekli nāk, jo izskatās, ka cilvēks nekad nav dzīvē jutis grūtības.
bite
b
Salakām nekad nebūs diezgan! Riebjas tā mamzeļu demagoģija!
bilde jānomaina
b
Raud, ka bērnam nav ko ēst, bet tai pat laikā iepērk "auto numura zīmes" ar uzrakstu "peciņa". NOteikti, ka bērns bez tā var iztikt.
.
.
nebēdā reptili, latvieši nav vienīgie, kas izmirst. to dara visi eiropieši - vācieši, francūži, un pat krievi. un vēl - jo bagātāka sabiedrība, jo mazāka dzimstība. eiropiešu dzimstība samazinājās pieaugot labklājībai. tagad arī vairojas uz nebēdu tie, kam naudas nav nemaz, un kam varbūt labāk tomēr vairoties nevajadzētu.....
Loks
L
Nebūs bērnu -> nebūs, kas maksā nodokļus -> nebūs no kā tev maksāt pensiju :) Un diemžēl nez kāpēc daudzi nesaprot, ka tiem pāris bērniem nākotnē būs jāuztur kaudze ar pensionāriem, kas visu dzīvi ir to vien darījuši kā domājuši tikai par sevi..
reptilis
r
Latvieši izmirst......un vecākus tāpat uztur bērni ar nodokļiem....tikai citu bērni....
Grieta
G
vispār jau cilvēku uz planētas kā reiz ir ļoti daudz un neviens neizmirst... bērni, lai cik skumji tas nebūtu, nav vairs nekāda pirmās nepieciešamības prece (vecumā ir pensija un bērni vecākus neuztur!), bet gan drīzāk pašu radītāju apzināta rīcība. nu un tad, piedodiet, kāpēc man maksāt par to, ka kāds ir izvēlējies sev šādu luksus preci? lai audzina!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas