Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ģimenes pabalstu nesamazinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Žetons! Turklāt, pabalsta administrēšana ir tikpat vērta, cik visi pabalsti kopā. Muļķi.
Elizabete
E
Mjā, cik reižu jau par to nav runāts, ka augstu atalgotam ierēdnim vai Saeimas deputātam ir smieklīgi pārskaitīt tos 8 Ls par bērnu, bet atteikties arī nevar. Ja to vietā tiešām pabalstītu tikai tās ģimenes, kam pabalsti ir nepieciešami, tad vismaz saņēmēju skaits samazinātos. Un interesanti, ka VSAA darbinieki ir tik noslogoti, ofisi iekārtoti privātīpašnieku telpās (par ko protams budžets maksā privātajiem namīpašniekiem).
Karamba
K
Patiesībā tie 8 vai 6 ls kā ģimenes (! ) pabalsts, uz demogrāfisko politvaimanu fona izskatās pēc naturālas ņirgāšanās.'.Sen jau tad varēja atcelt kā opciju, un pabalstu naudu atdot pašvaldībām, lai tak dod cilvēkiem vairāk pēc konkrētās situācijas...Visiem taču skaidrs, ka ir bariem, kam tie pāris ls ir špicka, un otra puse kuriem vajadzētu daudz lielāku palīdzību elementārai iztikai..
spunde
s
Ij par to paldies.
zvirbulēns
z
Šos izdevumus plānots kompensēt no ieņēmumiem, kas tiks gūti no dienesta auto aplikšanas ar nodokli. ------------------- Jā, trako nams :))))
Armands
A
Diena ko guļat? Valdības ārkārtas sēdē nolemts, ka ģimenes valsts pabalsts netikšot samazināts, žurnālistus informēja labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS).
Tautas bendes
T
Dombrovskis (Jaunais laiks), Repše (Jaunais laiks), Augulis (ZZS) un Brigmanis (ZZS) jau neko citu nemāk, kā lāpīt budžetu uz grūtnieču, jauno vecāku, zīdaiņu un daudzbērnu ģimeņu rēķina
seski
s
Pirmajā piegājienā Augulis ar repši un Dombrovski jau tieši daudzbērnu ģimenēm samazināja
Dolārs
D
No šīs situācijas varētu ļoti viegli iziet. Pasludināt, ka daudzbērnu ģimenes ir tikai sākot no 6 bērniem. Muļķi! Tiešam līdz tam vēl nav aizdomajušies? Šķēle gan savulaik izdomāja, ka 3 nav daudz un par daudzbērnu ģimenēm kļuva tikai tās, kam 4 un vairāk. Kādam taču bija jārūpējas, lai lielas ģimenes dabuj mazāk.
fiksais
f
Man nevajag pabalstu, bet es PIEPRASU vismaz 500-600 latu neapliekamo summu par katru bērnu! Kā tas ir citu Eiropā! Latvijā bērns bērnu namā izmaksā vismaz 400-500 latu - tā ir reālā berna uzturēšanas summa, ko valsts jau tagad maksā par pamestajiem bērniem! Vai ģimenē berns pēkšņi var iztikt ar 35 latiem? Tas ir genocīds pret pašu tautu. Vai tas ir aicinājums pamest bērnus? Rezultātus mēs redzam - aug nežēlīga un dheģenrējusies paaudze - bērns nav tikai iztikas minumums un humpalas mugurā! Vācijā vispār par trešo bērnu valsts maksā 100 000 eiro pabalstu! Bet ko var gribēt no valdibas, kuriem pašiem nav bērnu un ģimenes? Toties ir 5 sievas, n-tie pamestie bērni un simtiem izklaides! Uhrlas!
upsss
u
Lai viņiem rīklē iesprūst tie mana bērna divi lati, gan viņiem nāks pašiem tas viss atpakaļ, piemeklēs gan bads gan nelaimes, no sirds to viņiem visiem mūsu tautas vadoņiem novēlu. Ja godīgi nemaz nemulstu šos vārdus lakstot, jo es par saviem 200ls uz papīra savus bērnus vairs uzturēt nevaru.
Anita
A
Kapec izskerdeta nauda netiek atmaksata Valsts Kase (Dienvidu tilts, u.c. ekstras)? Kapec jakeras klat gimenem? Man tie 8LVL nav grasi.
XXL
X
Ļaut bērniem dzimt ārpus Latvijas un līdz ar to atstāt citas valsts pavalstniecību... šobrīd man ir kauns būt par latvieti, jo tālāk jau nav kur:(
zzetta
z
Atņemot maniem bērniem 4 latus pacels valsti no sabrukuma....!!!
nu nu
n
Sleseram ir triis beerni, vai ne? ...... un divbeernu gimenei, kur abi vecaaki bezdarbnieki - samazinaas....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas