Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Glābiet bērnus atbalsts Neo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzordzs
d
Citēju no raksta - Saskaņā ar starptautiskām tiesību normām ikviena cilvēka pienākums ir atklāt sabiedrībai ikvienu tās rīcībā esošo informāciju, kas apdraud normālu sabiedrības attīstību... - citāta beigas Vai kāda no normām mudina veikt arī noziegumu, lai šo informāciju iegūtu?
Pamodusies
P
Fonds neko nedara sabiedrības labā,parazitē uz vārda un ziedojumiem un savus bērnus sūta diplomātu skolā un nu atmodusies.
Starp citu
S
Vai mājas saimniece vēl nabagmājā dzīva, ak, krietnā sieviete. Šajā valstī nevar zināt kas ko un kad aizstāv.
DD1
D
Paldies, Ebeles kundze, par pamatoto atbalstu.
upe
u
Pareizi , katram vajadzētu izteikt atbalstu NEO. Paldies Ebeles kundze.
A.B.
A
Un cik aizsargāti ir mūsu pesonas dati jebkurā iestādē?????
jautājums
j
Un ko tagad iesiet un no tuvākā valsts kantora krēslus stiepsiet uz savu māju ? Vai datoru? Jo ja jau Jums pieder dati , tad varbūt arī dators ? Un kāpēc Jūs civilizēti nevarat datus apskatīt oficiālajā datu bāzē ? Kāpēc ir jākāpj par logu, ja ir durvis ? Vai tad nav tas kaifs ?
????
?
Un, ja likumā ir noteikts, ka ielaušanās svešā īpašumā (tai skaitā datu bāzē) ir noziegums, tad tas ir noziegums.... ............................................. ............................................... Tas ir valsts, tātad mūsu visu īpašums, nevis svešs, un naudu, ko dažu valsts iestāžu kungi saņem par smago darbu ( nemākulīgu vai savtīgu valsts uzticēto pienākumu veikšanu) mēs paši esam samaksājuši
jautājums
j
Nū ....var jau būt, ka uzlauzt var likumīgi....Bet tad to drīkst darīt tikai īpašnieks. Bet Neo jau tā datu bāze nepiederēja, tā bija valsts. Ja mājai apkārt nav žogs, tad katrs var iet ņemt ko grib ? Visu, kas nav piesiets drīkst zagt ? Tā nav vienīgā datu bāze. Ja kādam ienāks prātā pašiverēt pa VSAA datu bāzem, tad visi no publicētajiem datiem varēs uzzināt ar ko slimo, katrs konkrētais pilsonis un kādus medikamentus valsts viņam apmaksā. Bet pilnu informāciju par valsts amatpersonu ienākumiem var atrast VID mājas lapās publiskajā datu bāzē Valsts amatpersonu deklarācijas. Nu kāpēc Rīgas satiksmes vadības algas nevar apskatīties tur ? Un pilnīgi likumīgi.
rozā brilles
r
uzskatu, ka jebkurai personai ir jāievēro likums. Un, ja likumā ir noteikts, ka personas dati nav publiskojami, tad tos nedrīkst publiskot. Un, ja likumā ir noteikts, ka ielaušanās svešā īpašumā (tai skaitā datu bāzē) ir noziegums, tad tas ir noziegums.
anonīmais šakālis
a
Tagad visādi pusdzīvi politikāņi , klerki, nomentklatūristi, komjaunieši lien no caurumiem laukā un steidz piesmērēties Neo slavai. Ar LTF tāpat bija. Un kad visi komunisti salīda LTF, tā aizgāja pa burbuli. Neo, triec na-xui visus klerkus! Taisi augšā savu sarakstu, atlasot kandidātus pēc psiholoģiskām īpašībām - tikai 10% cilvēku ir altrusti, pārējie egoisti!
KLM
K
Vai esat kaut ko dzirdējis par nelikumīgu datu bāzes uzlaušanu ? Vai Neo arī uzlauza nelikumīgi ? Ja nē, tad no kurienes ''kibernoziegumos aizdomās turamais''?
Kaspars Gasūns
K
Kārtējā histērija - kādā sakarā bērnu aizsardzības organizācija izsakās par kibernoziegumos aizdomās turamo? Mainīt profilu uz Glābiet Neo?
Anna Līze
A
Neo var kļūt par pēdējo pilienu sabiedrības pacietībai
Mākonis
M
Neo par to, ko viņš ir paveicis sabiedrības labā, būtu jāpiešķir Trīszvaigžņu ordenis! Dažreiz ir nesaprotams, par ko tas tiek daudziem cilvēkiem piešķirts, bet šis nu ir gadījums, kad cilvēks to ir godam nopelnījis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas