Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis joprojām nepiekāpīgs sarunās ar arodbiedrībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Nedomāju, ka zākāsanās par cilvēku ir izcila intelekta izpausme. ________________________________ Kas par pērli!:) Ilgi domāji?:) Vai Godmaņa paziņojums par algu iesaldēšanu mediķiem, skolotājiem, policistiem, tajā pašā laikā saglabājot vadības līgumus, pilnvarnieku lielās algas, nav ņirgāšanās par veselo saprātu? Ja taupīt, tad visiem, arī "uzvarētājiem":) Pat ministriju skaitu viņš nevarot samazināt, jo jāsaglabā politiskā stabiltate! Redzi es neslimoju ar sklerozi, tadēļ labi atceros, cik piektdienas nedēļā bija šim cilvēkam 91. - 93. gados.
lux
l
Tie, kas te gāna Godmani, ko jus varat piedāvār. Labi, ka viņš piekrita pēc tam, kad pašu savēlētie Kalvitis ar kompāniju visu salaidusi dēlī. Visi prasa, bet kāpēc neviens neiedomājas, ka lai butu nauda, ir jārada vērtības. Algu pieaugumu visi grib, bet vai pēc algu paaugstināsanas produktivitāte ir cēlusies. Nedomāju, ka zākāsanās par cilvēku ir izcila intelekta izpausme. Butu jāmaina lietas, piemēram, veselības obligāta apdrošināsana, nodokli MVU. Bet ne jau zākajoties situācija mainisies. Ja viņš varētu patriekt Sleseru. Kā viens neizglitots cilveks var vadit strategisku nozari. Tomēr derētu atcerēties, ka ne Slersers, ne Kalvītis no gaisa nenokrita. Bija jau gudrie, kas viņus ievelēja.
lno
l
Esi labās domās par Godmani? Kādi argumenti
lno
l
Labs, bet kādēļ neguli nakts laikā?
ABC
A
Godmanis to ministru kabinetu neveidoja, tas viņam bija jāpieņem, ja gribēja tikt amatā. Pēc statusa viņu varētu pielīdzināt klaunam ar galveno funkciju piesaistīt publikas uzmanību ar efektīgiem izgājieniem - pirkstu tirināšanu, ausu un citu sejas daļu urbināšanu un pārvarīgas norūpētības grimašu demonstrēšanu.
ABC
A
Pardon, sajaucu:(( Nu, aizsardzības ministrs gan no finanšu ministra daudz neatpaliek.
zvirbulēns
z
Ja visi Godmaņa izveidotā kabineta ministri ir komedianti, tad jautājums, kas ir Godmanis? :)))
klusais
k
Gerhards ir ekonomikas ministrs, bet lielākais komediants ir finanšu ministrs.
ABC
A
Par minsitru šī vārda civilizētajā izpratnē ir saucami vienīgi finanšu ministrs Gerhards, vides ministrs Vejonis un e-lietu ministre Bāliņa, visas pārējās 17 personālijas ir iekļaujamas komediantu kategorijā, un no viņiem nevar prasīt itin neko aiz tā vienkāršā iemesla, ka viņi neko nesajēdz un sakarā ar viņu IQ vērtību arī sajēgt nespēj.
Ass
A
Vai nu Godmanis tiešām nezina,ka valsts pārvalde darbojas ļoti izšķērdīgi, vai tos lobē. Jāprasa vairāk no ministriem, ja nē, tad šai valdībai jāatkāpjas!
ABC
A
Valdības himna: Apsegloju melnu kuili, ai, melnu kuili, Jāju purva akacī, ai, purva akacī. Nāc, pasaule, paskaties, ai, paskaties, Vai tev tādis kumeliņis, ai, kumeliņis!
klusais
k
Pāris pārdomas esošās situācijas sakarā par Godmani, valsti un budžetu: 1. Valsts reālo un ģenerālo pārvaldi veic koalīcijas politisko spēku pelēkie spēlētāji un naudas devēji , tālāk varas samazināšanās virzienā politisko spēku oficiālie pārstāvji , ministri un tā pa karjeras kāpnītēm uz leju dažādos amatos ieceltie partijām pietuvinātie cilvēki. 2. Premjera varā ir ko mainīt tik tālu , cik tas neaizskar virs viņa valdošo ( skat. punktu 1 ) personu intereses. 3. Premjera varā nav samazināt nejēdzīgo un nevajadzīgo ierēdņu armiju ,jo tā tiek veidota nevis pēc profesionālā principa, bet gan pēc pazīšanās un pietuvinātības principa politiskajiem spēkiem . 4. Ņemot vērā,ka Latvijā vēl kādu laiku būs piejama Eiropas nauda budžetā , esošā sistēma visticamāk netiks mainīta līdz brīdim ,kad jautājumu sadalīt budžetu , nomainīs jautājums nopelnīt budžetu. 5. Jautājumu rada situācija, ka esot premjera amatā Godmanim jau gandrīz gadu , bet pirms tam esot ministru kabinetā - reālā situācija ar ekonomiku un budžetu ir it kā tikko no gaisa nokritusi , kaut gan loģiski bij jau no premjerēšanas sākuma sākt risināt šīs problēmas - tas rada pārliecību par Godmaņa nespēju ko loģiski sakārtot , ja nu vienīgi ugunsdzēsēja formā. 6. Normāls premjers , zinot konkrētos cilvēkus , nebūtu pieļāvis tādu bardaku Finansu Ministrijā ,kad finansu ministrs ir apaļšs nulle , bet valsts sekretārs vairāk atgādina "zilo" mākslai pietuvināto cilvēciņu kā finansistu. 7. Vai gads bij par maz ,lai saprastu ,ka " ūsainā " aukle varbūt ar ir īstens kultūras cilvēks , bet uzvedas kā niķīgs bērns , kuram vecāki naudas trūkuma dēļ nevar nopirkt dārgu lelli - agrāk varēja uzšaut pa pakaļu , tagad laikam citas bērnu audzināšanas metodes - vienkāršākas, nopikt lelli ,lai aizveras. 8. Kapēc Godmanis neieklausās VK? ( Te var redzēt cik izdevīgs bij Raitis Černajs kā galvenais valsts kontrolieris, būtu tāds bijis Loskutovs kā KNAB vadītājs - i korupcijas valstī nebūtu ). 9. Nav tā arī rasti mehānismi kā sākt Latvijā pievienotās vērtības palielināšanu. P.S. Par valsts darba darītājiem - cik no Jums ir bijuši dažādos valsts iestādījumu birojos, kur notiek reālas kafijas dzeršanas, regulāras pīppauzes, kur darbs beidzas plkst. 17.00 un visi pazūd, tajā pašā laikā kā rukā privātā sektorā, kur nopelna naudu sev un vēl nodokļu formā tiem ,kas valsts birojos. Vienkārši man tikko viens džeks ,kas pārnācis no darba valsts amatā ( ar mazāku algu , bet iespējām fenderēt iepriekšējā darbā) , sāk zīmēt arodbiedrību ,ka alga esot par mazu ( pie kam visa legāli izmaksāta un gandrīz divreiz lielāka kā iepriekšējā darbā) ,jo re viņam līzings un ,kas cits , bet tajā pašā laikā nefiga nedara, visu laiku pīppauzes un pļāpāšana . Da pusi mākslīgi sazīmēto valsts biroju darbinieku triekt ratā , bet pārējiem likt reāli strādāt un tad varbūt nebūtu braukšana skatīties hokeju pa valsts piķi.
Zigurds
Z
Kā varēja notikt, ka cilvēks, vadīdams valdību pirmo reiz, pilnīgi sagrāva zinātni un rūpniecību, atkal tika pie iespējas to atkal turpināt. Katrs, kas šajās divās reizēs neizgāja un balsošanu, parādija sevi kā idiotu. Jā kāds grib kādu sodīt par šo saimniecisko katastrofu, tad jasameklā kāds, kuram pasē nav zimodziņu. Tad var ņemt mietu un vālēt. Tas būs taisnīgi par tautas interešu nodošanu. Nebalsotāji ir vainīgi, ka esam lielā ķezā.
mur
m
es rīt iešu
arodbiedrene
a
Arodbiedrības ir pēdējais bastions, kuru Godmanis grasās nogremdēt. Tad varēs uzrīkot dzīres pa pilnu klapi, jo vairāk jau neviens muti neatvērs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas