Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis neaģitēs, bet skaidros pensiju referenduma iespējamās sekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aita
A
Vinjsh vareetu arii paskaidrot kaapeec vieni var atljauties teereet dienaa 100 ls,bet citam tie pashi 100 ls jaasadala taa lai vareetu visu nomaksaat un ari veel kaut cik atlicinaat paartikai,kaut gan varbuut tieshaam buutu leetaak ragavinjas,taas vareetu lietot atkaartoti.
saviem sarkanajiem pensionāri
s
alaksīm vari vispā noņemt pensijas, jo viņiem tās nevajagot Viss esot ļoti labi. Kontranda, kandža, sigaretki...zālīte
viņš vispār zin
v
kā dzīvo, ko domā sabiedrība??? krogs da džess
?????.....
?
Varbūt Godmanis izskaidrotu, kā vēl divus gadus izdzīvot bez iztikas līdzekļiem,kāpēc miljonāri kas prihvatizēja īpašumus ko saražoja šī pensionāru paaudze nemaksā nodokļus lai usturētu šo paaudzi?
smatrii
s
luuk, shis ir iists labeejo un kreiso jautaajums pa eiropas modei. sevii izshkjirties
Štokenbergs
Š
Saskaņā ar VSAA datiem, vidējā pensija jūnijā (par jūliju datu vēl nav) bija 143,93 lati. Godmaņa minētie 172 lati ir viņa maldi. Datus par pensijas apmēru pēc to lieluma VSAA nepublicē kopš 2007. gada novembra, tomēr no datiem par pensijas saņēmēju darba stāžu ir iespējams secināt, ka 93 procenti no 468 804 pensionāriem jūnijā saņēma pensiju, kas ir zemāka par iztikas minimumu.
Chingacguks
C
Nu, Godmani! Kas vienreiz samelojis... Tas jau vairs atkal nebūs referendums par formulēto jautājumu, bet referendums par attieksmi pret varu. Skatoties kā valdošā banda īsteno "taupības režīmu" uz sociālā budžeta rēķina, jebkurš Godmaņa arguments izklausas kā "mazāk naudas tautai, vairāk zirgu godasardzei un zemeņu tortes ierēdņiem". Interesanti tomēr būtu dzirdēt atbildi uz jautājumu - kāpēc pensijas nevar paaugstināt, bet "simboli" - bibliotēka, koncertzāle un biznesa centrs Andrejsalā obligāti jāceļ tieši tagad? Varbūt pietiktu ar vienu vienkāršu pieminekli valdības genocīdam pret Latvijas tautu?
@
@
Nepamodīsimies citā valstī? Krievi nenāks? Ā, nu jā. Godmanis jau nav ārsts.
pensis
p
Kāpēc iespējamās sekas vienā virzienā, bet ne pozitīvajā? Vai tad no referenduma pilnīgi nekādas pozitīvas sekas nebūs vai arī būs, bet tās vēlas notušēt?
Reinis
R
Lai Godmanis skaidro, bet es katrā ziņā gaidīšu no viņa patiesu informāciju, nevis kaut ko līdzīgu tam, ko viņš "skaidroja" pirms iepriekšējā referenduma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas