Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis neplāno atsaukties Zatlera aicinājumam par KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jupis
J
Godmanis neplāno atsaukties Zatlera aicinājumam par KNAB, jo viņš jūtas kā vietējais kaudiljo!
ļura
ļ
Godmanis jau nav divu kungu kalps.Viņš jau vergo Šleseram.Meitiņa,lai ir nodota pie astoņkāja verdzībā.Skaties,ja neklausīs apēdīs mīļo meitiņu ebreju briesmonis.
farss
f
Atkal ākstās.Skaidrs,ka šitie atkal ir JL personāži.Tizli un briesmīgi.Arī reputācija abiem glumāka par glumu.Viena liktenis ir saistīts ar pazudušajām Rēzeknes burtnīciņām -Zvejsalnieka sieva(jaunā Laika valdes locekle) ālējās pa Rēzeknes gaļas kombinātu paģērējot gaļu kāzām,jo viņa ir tuvu stāvoša biedram Repšem.Šitāda te ģimene valdīs KNAB.Vai deputāti galīgi aptrakuši ?Otrs kandidāts valkājies pa Policiju no stūra uz stūri,kamēr aizvilcies prom.Vai Latvijā vairs nav vīru,kuri nav aptraipījuši savu mundieri.Ko te pamet Saeimas deputātiem tādas pabiras ?Tāpēc jau valstī valda Astoņkājis ar saviem zagļiem,jo Loskutovs,Strīķe,Maizītis nav spējīgi darīt darbu,par ko saņem algas.
Ērglis
Ē
Karaliskie pingvīni sakļaujas aizvien ciešāk, hahahahaha :) Tauta, esiet reāli - tas bija gaidāms un tas arī notiks. Un turpināsies, ja jūs nesāksiet kaut ko darit. Bet jūs te mutītes virinat, komentus klabinat. KĀDA JĒGA?! Jūs esat gatavi trulam zaglim noticēt, kad viņš jums vasku ausī lej!
pff
p
Atslēdznieka priekšā Godmanis stāv rakom!
!
!
Valsts zagļi un varas uzurpētāji nevēlas atmaksāt priekšvēlēšanu pārkāpumos iztērētos miljonus.
sirtaki
s
Pārkodīs gan...bet tikai tad, kad sāks šos vilkt dienas gaismā. Cerams, ka ilgi nebūs jāgaida
smaidish
s
Godmanis jūs visus noliks pie vietas, glābs bankas un pārējiem trīspirkstu kombinācīja, plānprātība šeit diktē noteikumus !!!
lno
l
Godmanis - Kalvītis Nr 2, abi vienādi, saimnieki dažādi.
dzeris
d
Tā pils ir tikai liela barotne Zatlera ģimenītei un vēl lielai varzai dažādu liekēžu, kur tu ņēmi, ka tur sēž kādi lieli profesionaļi, sen jau būtu visa tā prezidenta komanda par 90% jāsaīsina un visa privilēģijas jālikvidē.
Populisms
P
Tie Zatlera aicinājumi kļūst arvien dīvaināki. Saprotu, ka Aizsardzības ministrijas "spečuki" var nesaprat konstitucionālās tiesības pat zemākajā līmenī, bet Pilī jābūt vismaz kādam, kas to saprot.
Āpsis
Ā
Gudmen, Gudmen ūber alles ...
dzeris - janka
d
Drīzāk, viņš NEBŪS vecis, viņš, kā parasti, būs "diplomāts", nu kā viņš var būt "vecis", ja tikko kā atzinās, ka gribētu valdībā desmit Godmaņus (t.i. desmit Šleserus).
lūriķis
l
Zvejsalnieka teiktais,ka dienests ir jāreorganizē nozīmē vienu,jaunu siļu veidošanu pie varas esošo interešu aizstāvjiem,katrā rajonā-novadā pa kantorim,darbinieku skaits atkarībā no iedzīvotāju skaita,nosaukums -operatīvie pilnvarotie.Pazīstams modelis,kuri atcerās VDK ,sapratīs ko es gribu teikt un zin kā tas viss beidzās.Naudiņa atradīsies ,ieviešot kaut kādu Drošības nodokli,kuru maksās visi,jo citādi viņi skaitīsies neaizsargāti pret korupciju ,ja nemaksās ,tātad to veicinās,kas būs krimināli sodāms nodarījums-sods mantas konfiskācija u.t.t.Vai Saeima būtu spējīga nobalsot pret šādu projektu,ja tāds tiktu bīdīts no valdošo puses?
Lelle
L
Zirnekļi burkā sitas ne pa jokam...drīz vien kā traki suņi viens otram rīkles parkodīs...:))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Abu KNAB kandidātu reputācija rada šaubas

Premjers: Strīķe ir savā vietā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas