Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis paredz, ka budžeta veidošana ievilksies līdz oktobra beigām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojārs
O
Tas būs likumpārkāpums! Likums "Par budžetu un finanšu vadību" nosaka, ka valdībai budžets Saeimā ir jāiesniedz līdz 1.oktobrim! Vai Saeima ir plānojusi steidzami veikt grozījumus šajā likumā? Ja nav budžeta - valdība automātiski krīt, to paredz likums! Ja Godmanis likumprojektu neiesniegs līdz 1.oktobrim, vai Saeima nemainīs šo termiņu, tad jau tas būs jādara citam premjeram...
ZBL
Z
Noklausījos pa radio Tomsona kunga diskusiju par budžetu ar 5 Saeimā pārstāvēto partiju deputātiem. Secinājumi: 1) Likās, ka raidījuma vadītājs ir iemīlējies Bērziņa kungā un Kučinska kungs nav vienaldzīgs, jo ļāva viņiem demgoģiski runāt nēpārtraucot viņus, bet JL pārstāve bieži tika pārtraukta pusvārdā 2) Ekonomiskas zināšanāšanas raidījuma vadītājam ir ļoti vājas, kas padarīja šādu diskusiju bezjēdzīgu! 3) Kur tad ir tā izslavētā TP, LPP/LC POLITISKĀ ATBILDĪBA PAR 7 TREKNIEM GADIEM UN GĀZĒJAM LĪDZ GRĪDAI.
ES
E
Kaut tevi,Godmani,jupis rāvis,ej prom,ja neproti strādāt un izvest valsti un cilvēkus no krīzes situācijas....Riebas,ka vieniem var visu,bet citiem neko.Ierēdņi saņems par bērna dzemdēšanu 6 mēnešalgas,bet vienkāršai darba rūķis figu.Vai tad visi bērni nav vienādi Latvijas pilsoņi.Un to jūs saucat par ekonomēšanu uz vienkāršo cilvēku ādas-jā. Cik var tautu kājām mīdīt,bet pašiem lidināties mākoņos.
Labklājība vairs
L
Šeit Latvijā lielākā daļa iedzīvotāju vēl nav pamanījuši pasaules ekoomikas krīzi. Viņi nezin, ka ASV ir sākusies mājsaimniecību bankrota sērija, ka bankrotē viena no lielākajā pasaules bankām, ka OPEC inspirētais energoresursu cenu pieaugums ir izraisījis būtiskas izejvielu/ atalgojuma samēra izmaiņas preču un pakalpojumu pašizmaksā. Šeit Latvijā lielākā daļa iedzīvotāju domā, ka labklājības pieaugums turpināsies. Tas vairs nenotiks pats no sevis. Tas vairs nenotiks ar valdības dekrētiem. Turpmāk kādu laiku tas notiks tikai uz smaga individuālā darba pamata.
Populis
P
ZZS jau taisīs milzīgu teātri. Viņi taisīs savu atsevišķo PR, uzmetīsies par īsteniem labvēļiem visām iedzīvotāju grupām, un mierīgi turpinās ieņemt labos amatus.
neitro
n
TP vadošā ideoloģija (kretīnisma popularizēšana) nesusi augļus, vismaz finansu ministrijā noteikti. Godmanis kādreiz solīja izvērtēt, kuri ministri "nevelk". Daži kandidāti jau ir pilnīgi noteikti. Un izskatās, ka šī valdība kopumā nav spējīga ne uz kādiem radikāliem soļiem,bet tikai bezgalīgi izvērtēt, konsultēties utt. Grūti jau atzīt, ka kantoris ir bankrotējis.
Lelle
L
Godmans lai labāk sāk skaitīt savas pēdējās dieniņas tai beņķī...es viņa vietā ņemtu vagu, jo valsti gaida totāls saburkums, ko ievārīja un turpina vārīt oranžās cūkas, bet pie vadža kārs Godmanu...Pēc 21. septembra valstī sāksies baigais haijs....pagaidīsim, redzēsim...
Ir rezerves!
I
Kur pazuda priekšlikumi optimizēt algas virs 1000 Ls (samazināšana vismaz par 17%), likvidēt uzņēmumu padomes, apturēt gaismas pils celtniecību, ieviest progresīvo nodokli un t.t. Par cik % tiek plānots palielināt ieņēmumus no atalgojuma "koveros" samazināšanas, no konfiskācijām par naudas atmazgāšanu un citiem nelikumīgiem darījumiem. Vēl rezerves visas ne tuvu nav aplūkotas. Kauns fiziķim, jārok gudrāk un drosmīgāk, ja nebaidās! Ja nē, jāmet plinti krūmas!
zoss
z
neizskataas ka valdiiba ierobezhos un optimizees teerinju. vajag to mainiit un revideet pilniigi visas ministrijas.
zvirbulēns
z
Nav ko čīboties, ja rati nekust, jāmaina zirgs! Jāveido jauna valdība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas