Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis: slimnīcā saņem pat 6000 latu mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Cik ilgi turpināsies situācija, ka ar ārsta norīkojumu pie speciālistiem vai uz operācijām jāgaida mēnešiem, bet par samaksu pie tā paša ārsta var tikt kaut vai tai pašā dienā, pie tam tai pašā kabinetā un ar to pašu aparatūru, uz kuru ar oficiālu nosūtījumu jāgaida mēnešiem. Vai vienreiz nav jāpārtrauc šī valsts slaukšana? Uzreiz uzlabotos pacientu apkalpošana, ja maksas medicīniskie pakalpojumi notiktu tikai privātajās klīnikās. Kurš uzņemsies atrisināt šo nebūšanu?
der
d
derētu viens kārtīgs streiks, un tik ilgi ,kamēr šitie gudreļi aizlasās mājās..Ekonomikai vieglāk nekļūs ( paldies tiem pašiem gudreļiem ), bet vismaz nebūs katru dienu jāskatās kā shēmotāji tēlo norūpējušos labdarus..
cita medmāsa
c
mana alga ir 295 uz papīra par 1 slodzi......godmani,pamēģini tu ar tādu izdzīvot. labi,ka vīrs pelna!
Suskis
S
Es pie visa šī komentāru par tiesnešiem. Tiesnešu alga, protams, nav uz izdzīvošanas robežas, bet tikai uz noteikta dzīves līmeņa noturēšanas robežas. Nebūtu jau rūgtums par šo algu iesaldēšanu, sak, valstij grūti laiki, ja vien Tieslietu ministrijā un Tiesu administrācijā nepastāvētu divas nodaļas, kuras izskata sūdzības par tiesnešiem un dublē viena otru, bet šo nodaļu vadītāji saņem lielāku algu nekā tiesneši. Tiesu administrācijā nez kāpēc ir preses sekretārs, visādi padomnieki, kas dzīvo tā kā nieres taukos. Šos ierēdņus jau krīze neskars. Tai pašā laikā tiesām līdzekļu trūkuma dēļ jau ir atslēgts "Latvijas Vēstneša" pielikums "Jurista Vārds", tiesās nav advancētas juridiskās literatūras, krēslu, un pat ar papīru ir problēmas. Tāda ir valsts attieksme pret tiesu varu.
A.
A
Šķiet, ka nav pat jēgas komentēt un kādus priekšlikumus valdībai iesniegt. Vislabākais priekšlikums ir mēslu dakšas un sū***s koks un tad kārtīgi apstrādāt tos gudreļus. Ja viens ārsts slimnīcā saņem 6000 Ls, tad tas nenozīmē, ka visi pārējie saņem kaut 10 daļu no tā! Ja šo informāciju var atrast nodokļu dokumentos, tad šis cilvēks maksā arī nodokļus un valsti nekrāpj, kā daži labi citi!
he
h
skolotājiem esot lielāka alga..... nu gan kaut kādi murgi! Interesanti, pa ko lielāka???
MEDMASA
M
MASINA SANEM UZ PAPIRU 295LS/MENESI 1.SLIMNICA UZ PAPIRA PAR 1.SLODZI. VALSTS ATLAIJ STRADAT 1.5SLODZI. jAUTAJUMS, KAPEC NAV MASINU IR KATRAM STULBENIMS SKAIDRS!!! P.S TIKAI MUSU IDIOTISKA VALDIBA MAKASA KOMISIJAM IZMEKLET, KAPEC NAV MASINU... IPASI AKUTA SITUACIJA IR REANIMACIJA, JO ALGU ATSKIRIBA STARP NODALAS UN REANIMACIJAS MASINU IR PARIS DESMITU LATU, TACU REANIMACIJA PRASIBAS IR PAVISAM CITAS 24STUNDU APRUPE, MEDIKAMENTU IEVADE, PACIENTU GROZISANA UTT. P.S MILJONI TIEK SKERDETI NEPERSPEKTIVU PACIENTU MAKSLIGAI UZTURESANAI PIE DZIVIBAS, JA IR HR.NIERU MASZPEJA, NESTRADA PLAUSAS UTT, VALSTS LIKUMDOSANA NEPIELAUJ APARATURAS ATSLEGSANU, BET MILJONI ,,DARZENIEM,, TIEK IZSVIESTI VEJA, TAJA PASA CILVEKAM AR SAPOSU MUGURU VAI KADU CITU KAITI JAGAIDA MENESIEM PIE ARSTA UN JAMAKSA PASAM PAR VISU... ATRA PALIDZIBA NODARBOJAS AR ,,SIMUALANTU,, IZVADASANU UZ VIESTNICAM ,,SLIMNICAM,, KUR TIEK IZSKIESTA NAUDA, KAS TIESAM NEPEIECIESAMA SMAGIEM SLIMNIEKEIM, VARBUT SAKT MAINIT LIKUMDOSANU. PACIENTI, KAS PASAKA, KA VINEIEM NAV NAUDAS PAR NEPAMATOTU IZSAUKUMU, NEKO NEMAKASA, NAV ATSRADATA SISTEMA NAUDAS IEKASESANA. vARBUT JUS VALDIBAS RESNAS PAKALAS KAUT KO MAINISIET, CITADI VEL IEDZIVOSIETIES HEMOROIDOS...
g-spot
g
pie pak**as, lai tie ārsti pelna arī tās 6-as štukas (lai gan priekš LV tas ir krietni par daudz), vini vismaz dara kau ko lietderīgu-glābj dzīvības un tmldz., bet kādā sakarā tai sabiedrisko pakalpojumu regulatorei taupības laikos tiek paaugstinaata alga no 3.5 tūkst. uz 5 tukst. LS !??!?!?!?!?
Zubasts
Z
Ja apskauž, lai iet strādāt pats un saņem, ja ir godīgi nopelnījis. Bet cik daudz saņem uzņēmumu padomēs nedarot neko?
Žuks
Ž
Nu īsts cipargalva!
aaaaa
a
viltīgi maitas, ielikuši mums te bārdainu avantūristu, kas kaut ko mocās un sapelna līdzjūtības... vācies ! Vācies! Vācies! es par tevi nebalsoju!
hoho
h
labāk pastāsti Godmani kā viena ierēdne var saņemt 5000 mēnesī, t.i. 60 000 gadā, ja šādu summu skolotājs var saņemt 10 gados??
@
@
Šie kungi jau ir atrauti no realitātes saites nenormālā pakāpē. Viņi dzīves līmeni mēra abstraktā kopproduktā. Arī tad, ja kopproduktu veido NĪ spekulācijas, neražojot neko. Absurda karaļi un valdnieki.
stabule
s
es jau sen no šitā tehnokrātiskā ciparkalpa neko labu negaidu..,kādu papīru šim pagrūdīs, tā arī klaigās..Cilvēks pavisam atrāvies no realitātes, drīz teiks ka Latvijas ekonomika patiesībā plaukst uz zeļ, ja vien atbilstošu tabuliņu kāds būs uzcepis.
...
.
Kad Godmanjpapum kaa dzigitam braucot galvu sadauziija, vai tad tie nebija vinja "liekeezji"-aarsti, kas vinju pashu lika kopaa? Godmanja izteicienus var kvalificeet kaa kjengu un melu savaarstiijumu publiskajaa telpaa. Lai vinjam pasham pienaak diena, kad buuss kruuumos jaarsteejas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas