Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Godmanis: Zatlera pozīcija sāpīga, valdības reorganizācija tikai atlikta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Zootlers neseko masu medijiem. Šoreiz viņu izrīko telefonzvans ar norādījumu, ka jāsāk pildīt savus pienākumus - jāatbrīvojas no Godmaņa, lai Zalāns var novadīt koalīciju pa Kalvīša ceļu līdz galam...
xZ
x
Ir,bet tas neko nemaina no mana teksta. Bide ir no sērijas Dumb and Dumber.
Kamasutra
K
"Zatlera pozīcija sāpīga"
Valdis
V
pirms pāris nedēļām Valdis gribēja 10 Godmaņus valdībā. Kurš te maina domas?
Pensionārs >> Pensim
P
Neesmu nevienas "bandas" biedrs, ja nu vienīgi kāds nevēlas apsaukt pensionārus par bandītiem! Atļaušos atgādināt - tā saucamos oranžos, žaļos un citādās krāsās politiķus, ir ievēlējusi viena latviešu tautas daļa, tāpēc tagad nevajag "vicināt dūres pēc kaujas" (stulbus komentārus rakstīt)! Es neaizstāvu ne I.Godmani ne oranžos u.t.t. - es vēlos teikt, ka katram ir jādara savs darbs ko katrs prot! Esmu paanalizējis statistiku un izsecinājis - tas, ka vairākos saimnieciskos rādītājos esam pēdējās vietās ES nozīmē tikai to, ka vairāki latviešu bāleliņi bija sadomājušies ka ir gana gudri lai saimniekotu, bet izrādījās, ka pieredzes un zināšanas ir gaužām MAZ!!! ņema kredītus pa labi un pa kreisi, tāpēc tagad ir "dziļās auzās"! pirms noliedz un kritizē citus, paskaties, Pensi, ko pats esi sasniedzis savā dzīvē! Lai I.Godmanis dara savu darbu, un mēs darīsim savu darbu! es augsti vērtēju pieredzi un zināšanas politikā (I.G.) nevis diletantismu un populismu (V.Z.) !!! Latvijai vajag jaunu prezidentu!!!
he-he>poohstick
h
a.. starp profesionāļiem korumpētu personu, neliešu un nodevēju nav?
lauķis
l
Ja kādam šajā situācijā jāiet ,tad tas ir prezidents,tukšā vieta.Viņa deja nav tango kā sākumā likās ,bet viens solis uz priekšu divi atpakaļ.Tukša haotiska muldēšana.Ja neprot uzstādīt sakarīgus un pamatotus uzdevumus,tad vismaz būtu paklusējis.
poohstick
p
Saldais Pārītis tajā bildē. Jēzus un Jēzuliņš. Fiziķis un ārsts. Bet Slogas rakstā sākums ir precīzs: kamēr šājā valstī pat privātajā sektorā ņems nevis profesionāļus, bet draugus, tikmēr arī šī valsts būs tur, kur viņa ir.
Paltraku Vilis
P
> Vajadzīgas protesta demonstrācijas, un dalibnieku skaits būtu ne mazāks ka 1000000!
nu ja
n
Pasutijums ir muus izniicinaat...
Paltraku Vilis
P
Ar kauju saucienien uz lūpām, ar ceptām desām padusē................
Paltraku Vilis
P
Ja balsotu tauta, tad par prezidentu būtu kāds cits. Es nevaru aizmirst Lagzdiņa Jankas žestu, kuru viņš parādija VISAI TAUTAI! Viņa žesta nozīme ir tāda " Endziņa vietā jums būs tas ko es jums rādu, stulbeņi!
Ledus vilks
L
GODMANIM IR JĀVĀCAS ELLĒ NO KURAS VIŅŠ IR NĀCIS PIE TIEM KAS VIŅU LOBĒ Ir pilnīgi skaidrs ka aiz Godmaņa stāv ekonomisks ideoliooģisks un reliģisks griupējums kuru godmanis piesedz un kura velmi par katru cenu nopelbnīt uz PAREX gudreļi uzkrāva Latvijas taurtai. Es zinu ka agri vai vēlu gaisma uzvarēs un šiem cilvēkiem kas diomā ka nauda nosaka visu un ka cilvēkiem kas negodā dievu ši nauda būs bez vērtības un bez varas - kā sapuvušas lapas Agri vai vēlu ļaunums tiks iznīcināts un Latvijas tauta atgūs savas pozīcijas. Nekad baltija nav uzkundējusies nevienam .............bet agri vai vēlu Latvijas tautas nodevējus saemā sasniegs tautas "mīlestība"..............tas vienmēr ir noticis dieva, dieva tēva un svētā gara vārdā
Paltraku Vilis
P
Vai Godman nesaprot ka viņa dziesma ir nodziedāta? Ja mūsu tauta nebūs stulba, tad visam koalīcijas partijam pienācis gals!
riņķī apkārt
r
Šitā tukšā pļūtīšana nav imitācija ? Ja kas nav imitācija, tad to miljardu nokopšana, un tikai. +++ tādā gadījumā Zatleram uz reiz bija jāsāk Saeimas atlaišanas procedūra, jo izsakot neuzticību Godmanim viņš ir izteicis neuzticību arī visai koalīcijai, kura atbalstīja Godmani pēdējā balsojumā, bet tas būtu stulbums pirms pašavaldību vēlēšanām, taču tam Zatlers ir par vāju, kā izrādās. Kas deg?! Ja pašvaldības vēlēšanās mēs nesabalsosim tos pašus, kurus tagad lamājam, tad ārkārtas vēlēšanas ir neizbēgamas. Tad būs pienācis laiks, kad Zatleram būs jāsaņemas un jārīkojas. Jāpagaida tikai kādi nepilni četri mēneši. Bet visa šī brīža rosīšanās ir tikai spēle publikai. Žēl, ka arī prezidents spēlē līdz šim leļļu teātrim

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Valsts pārvaldes reorganizācija būs ministru kompetencē


Par MK optimizāciju iebildumi arī premjera partijai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas