Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Gorbunovs: par Latvijas nākotni nemierīgs prāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
Ziepe. Domāju, ka Gorbunovs ar savu saskanīguma meklēšanu ir daudz laba Latvijai izdrījis. Rakstu to bez ironijas. Bet pēc raksta izlasīšanas, par Gorbunovu kā cilvēku-politiķi tikai viens vienīgs secinājums: nu, riktīgs ziepe.
un
u
Tai komjaunatne iemacijies lkamaties, Maija? Lamaties sanak sprauni.
Maija
M
man gan liekas, ka mezos seedeeja peec kara, tam Gorbunovs ir taa kaa par jaunu. Gribu teikt tikai vienu- latviesiem ar objektivitaati un veselo sapraatu nav iisti pa celam, to liecina arii KLM komentaars. Arii es esmu dzimusi PSRS laikos, biju komjauniete un pat beidzu augstskolu- maniem vecaakiem vajadzeeja mani jau suupulli noznaugt tikai taapeec, ka es PSRS laikos dzimu ? Starp citu, visos laikos izvirzaas tie, kam ir organizatora un liidera speejas, arii PSRS laikos vispirms tomeeer peec speejaam skatiijaas. Katrs protams pats leema, vai kaapt pa karjeras kaapneem PSTS laikos vai nee, bet augstu amatu bez smadzeneem ienemt- to tikai tagadeejaa latvijaa praktizee- peec lielaaka kretiina principa.... .
Maija
M
paldies par komentaaru. Lasiiju ar domu, ka mani neviens no sejienes (no Latvijas, no manas Dzimtenes) nepiespiediis aizbraukt. Par spiiti es nekur nebrauksu. Un rupjmaize Latvijaa ir unikaals produkts pasaules meerogaa, goda vaards
Lasitaja
L
Ak, Reini, paldies! Man ari asaras sabira, jo esmu prom (pagaidaam). Un, projam esot patiesam var noverter, kas Latvuhaa ir vissvarigakais un forshaakais.
KLM
K
Jūs vispār paši pat iepīkstēties iedrošinātos, kur nu vēl nostāties (vienalga kādā veidā) pret tā laika vareno PSRS mašinēriju? Vis drīzāk tikai apčurātos un labi būtu, ja tikai tik vien. ...................................................... ............................................................ ........ Protams, Jums taisnība - daudzi (apčurājušies) devās mežā, lai ar ieročiem rokās cīnītos pret sarkano mēri, daudzi disidenti ( ne tikai apčurājušies) sasēdās Sibīrijas lēģeros, bet atradās arī daudzi izcili drošsirdīgie, kuri ar sirdi un dvēseli kalpoja okupācijas varai, sludinot murgaino komunisma ideju, kāpjot pa karjeras kāpnēm uz augšu, un, re, jau ideoloģijas sekretārs..(vienalga kādā veidā)
līkais
l
ir jau skaisti - sēdēt Austrālijā un romantiski apcerēt Latvijas labumu izpausmes. Es gadiem mēģināju ko mainīt šai valstī, - modināt aizmigušos, purināt gļēvos, aicināju nevēlēt Saimnieku,TP,LPP,SC,... atlauzos. Tauta guļ trulā miegā. Tagad sēžu Šveicē (kur dižais Rainis "sūri, grūti" trimdu izbaudīja), un ar katru gadu man arvien skaudrāk sāp Latvijas politiķu, valstsvīru un vispār šos 20 gadus pie varas esošo nodevība pret savu zemi, tautu un tās nākotni. Riebj pieminēt šos uzvārdus, tos, kuru rokās ir un bija vara & iespējas, tos, kuri izzaga valsti un samaitāja tajā visu, ko padomju 50 gadi vēl nebija samaitājuši, un beidzot, atņēma to, kas ļāva izturēt - cerību uz labāku dzīvi brīvā valstī. Brīva nu Latvija ir jau labu laiku, toties reālu iespēju tai vairs nav nekādu - rūpniecība izzagta, tirdzniecība ārvalstnieku rokās, likumdošana pielāgota oligarhu interesēm, tiesiskuma nekāda - likumi tiek dažādi traktēti atkarībā no apsūdzētā maka biezuma un stāvokļa, politiskās gribas nekādas, deputāti pārvērtušies par pērkamiem pakalpiņiem, nu kur vēl trakāk. Skumji tas, ka mē jau tā bijām pazaudējuši 50 gadus - pasaule pa to laku strauji attīstījusies, - ne tikai demokrātijas ziņā, bet pavisam praktiski - modernas ražotnes, inženierzinātņu pielietojums, produktīva lauksaimniecība, zinātniski pētījumi, neatkarīgi mediji, spēcīga patērētāju tiesību aizsardzība, ērts sabiedriskais transports, visaptverošas veselības aprūpes sistēmas, efektīva sociālā aizsardzība, taisnīgas nodokļu sistēmas, utt., tass viss jau ir izgudrots, aprobēts un uzlabots daudzkārt, no tā visa vajadzēja tikai pārņemt pašu labāko, efektīvāko, un mēs būtu veikuši strauju lēcienu no tumsonības un civilizāciju.... Tā vietā mums ir sauja pēkšņo tumšpelēko miljonāru, neaktīva, sašķelta & nabadzīga sabiedrība, uz kuras pleciem valsts izzadzēji ar godmaņa un slaktera palīdzību uzkrāva arī miljardu parādu, lai, drošs paliek nedrošs, tautai nekādas citas domas galvā nenāktu, kā tikai nežēlīgā cīņa par kailo izdzīvošanu, lai nebūtu vairs nekādu pamatotu cerību uz labāku dzīvi. komunisti darīja tāpat - deficīts, beztiesiskums un nabadzība izvirza priekšplānā pavisam citus mērķus, parasti ikdienišķi utilitārus - paēst, nenosalt. viņiem izdevās. domāju, arī aš*2 rudenī izdosies, kopā ar SC viņi kļūs par noteicošo valdošo koalīciju. un Latvijas ābolus, rupjmaizi un alu pārdos ārvalstu investoram, pie tam paši labi nopelnot. Neko citu jau viņiem nevajag. Mums, šķiet, arī.
!
!
Apbrīnoju Gorbunova drosmi atmodas gados. Pateicoties viņam lielā mērā mēs atguvām neatkarību tiesiskā celā bez asinsizliešanas. Žēl, ka viņam jau brīvvalsts gados pietrūka drosmes (jeb vēlmes?) nostāties pret pie varas tikušiem kampējiem.
Jānis
J
Šo tipu vajadzeja arestēt 1990....
Ivars Graudums
I
Reinis ir laaga latvietis. Tikai lai atgriezhas Latvijaa laikus!
jautājums
j
Bija vērts šo ziņu atvērt Reiņa komentāra dēļ. Paldies vislielākais.
A, ko nu
A
Pirms, zaļknābji, kakājat uz Gorbunova pusi, vispirms padomājiet, vai tādā pat situācijā, kā bija 1990. -1991.g., Jūs vispār paši pat iepīkstēties iedrošinātos, kur nu vēl nostāties (vienalgā kādā veidā) pret tā laika vareno PSRS mašinēriju? Visdrīzāk tikai apčurātos un labi būtu, ja tikai tik vien.
gibēji teikt
g
par Latvijas komunistiem maukuriem un pēdofiliem nemierīgs prāts. Jā, globāla problēma idiotiem-nekauņām.
A, ko nu
A
Vispirms vajag iemācīties lasīt latviešu valodā, tad arī sapratīsiet, kas tur ir uzrakstīts!
Domājošais.
D
Domāju gan,ka GORBUNOVAM vajadzētu kandidēt pat uz VALSTS PREZIDENTA posteni,jo viņš ir vīrs ar prātu. Tas nenozīmē,ka patreizējo prezidentu kritizēju! Lūdzu nepārprotiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas