Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Grants: ar manu veselību viss ir kārtībā; bažījas par Parex

Ekonomikas ministrija ir sagatavojusi konkursa nolikumu, lai izsludinātu konkursu uz Privatizācijas aģentūras (PA) vadītāja amatu, intervijā laikrakstam _Diena _atklāj ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL). Viņš norāda, ka jaunajam vadītājam būs jāveic aģentūras restrukturizācija un nākotnes vīzijas izstrāde. Savukārt nu jau bijušais aģentūras vadītājs Arturs Grants pauž bažas par valdības vilcināšanos _Parex bankas _lietā un noraida, ka būtu viņam problēmas ar veselību.

"Līdzšinējam aģentūras vadītājam Arturam Grantam pēdējā pusgada laikā ir bijušas problēmas ar veselību. Fakts ir tas, ka PA savu uzdevumu ir izpildījusi. Jaunā vadītāja galvenie uzdevumi būs PA restrukturizācija un nākotnes darbības vīzijas izstrāde," norāda A. Kampars.

A. Grants PA vadīja kopš 2004. gada maija, šobrīd viņa pilnvaras ir beigušās un nav pagarinātas. Portālam Diena.lv Grants uzsvēra, ka ar viņa veselību viss ir kārtībā, tomēr pauda bažas par citiem jautājumiem, kas palikuši neatrisināti saistībā ar Parex banku. Viņš klāsta, ka Privatizācijas aģentūra šobrīd ir pieņēmusi visus nepieciešamos lēmums, lai restrukturizācijas plāns bez kavēšanās tiktu ieviests. "Ja valdība tuvākajās dienās spēs izšķirties par “jaunās bankas” dibināšanu, tad “jaunā banka” savu darbību varēs uzsākt paredzētajos termiņos. Tomēr ar bažām vēroju tendenci “kolektīvās bezatbildības” virzienā, kad tiek vilkts laiks un virkne svarīgu lēmumu tiek mētāti starp ministrijām un darba grupām. Parex gadījumā savlaicīgi nepieņemti lēmumi valstij un bankas nākotnei var maksāt dārgi – ļoti praktiskā naudas izteiksmē, kad būs jāsedz zaudējumi. Cerams, ka pēdējo mēnešu daudzu institūciju un speciālistu darbs netiks pazaudēts politiskas mazasinības dēļ," norāda A. Grants.


(papildināta ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas