Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Graube: Latvijā varētu būt pastāvīga NATO spēku bāze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Ziķeris!Būsim Šveice,uzreiz un ap brokastlaiku!
Viedoklis
V
Nevēlos ASV, Krievijas, Vācijas vai kādas citas svešas valsts kara bāzi Latvijā!
alberts
a
Ko nu?Ušakovu var ķert trieka un Urbanovičam,Ciļēvičam,Plīnerim piemesties caureja.Toties "čeloveciks" varēs pafantazet par bumbošanu no maskavijas.Visiem būs ar ko nodarboties.
lno
l
Andris » dzeris 10:19 Viss skaidrs ,jautājumu nav ,bet ko pozitīvu saskati SC? lūk ,tas gan ir jautājums. __________________________ Līdzība ar zvirbulēnu - kā nepatīkams, neatbildams jautājums, tā pazūd uz nenoteiktu laiku.
R(8)
R
Nedomaju ka Krievija ir atpalikusi militaras trhnologijas joma no ASV , vienkarsi viniem ir cita militara taktika , to sauc ....ZA ROGINU ZA STALINA un uz prieksu nerekinoties ar cilveka dzivibam , sadas metodes dereja pirmaja un otraja pasaules kara , bet ne tagad
!
!
Acīmredzami, ka šāds jautājums būs dienas kārtībā. Es PAR.
Andris
A
Protams ,krievi daudz zaudē pateicoties savam stulbumam ,kam viņiem minētās valstis ,būtu demokrātiska krievija ,būtu saņemušas augstas tehnoloģijas ,būtu draugi visa civilizēta pasaule,bet tagad --venecuela un viniem līdzīgie.,un paši ---mēslos līdz ausīm un vēl vairāk.
R(8)
R
Amerikaniem ne tik trauce sis imperijas uspiestie lemumi , bet ka Krievs cupojas ar tadam valstim ka Cuba , Venezuela un Ziemel Koreja , Irana , kas ir principalie ienaidnieki ASV , tas ari trauce ciesaku sadarbibu militaraja joma , jo baidas ka var sanakt otrs Afganistanas varjants
Andris
A
Ja krievija būtu demokrātiska valsts nevis impērija ,protams ,amerikāņi palidzētu viniem bruņoties ,bet uz doto momentu viss smagums gulstās uz ASV pleciem.
R(8)
R
Ne tik Krievam bikses tric , ari Amerikaniem , tapec vini te ta cupojas , jo Kina atistas loti strauji visas ekonomiskajas jomas , ieskaitot militaro un vel pec kadi 5 lidz 10 gadi , tad Kina saks diktet pasaules noteikumus , jo bus pirma ekonomika PASAULE un tas nepatik nedz Krievam nedz Amerikanim .........
Janka uz pohām
J
Krievu karabāzēm Latvijā --JĀ.
lux
l
Uzskatu, ka jādara viss, lai izdotos. Tā jau arī nav, ka NATO klausa visam, ko saka Krievija. Nevajadz'wtu aizmirst, ka ASV nemaz nav apmierinātas ar to, ka Medvedevs meklē kontaktus Dienvidamerikā.
Andris
A
Viss skaidrs ,jautājumu nav ,bet ko pozitīvu saskati SC? lūk ,tas gan ir jautājums.
Janka
J
Nē ASV kaarabāzei Latvijā.
dzeris
d
Visu, ko jūs man te stāstat, par to Krievijas "varenību", es zinu pats, bet, te iet runa par to, ka tik daudz ietekmes, kā apturēt NATO bāzes celtniecību, Krievijai vēl ir, nevajag man stāstīt vispārzināmas lietas un katru, kas nepareģo Krievijas galu tuvākā laikā, uzskatīt par Maskavas aģentu. Kas attiecas uz to NATO bāzi - es pats esmu par, bet, domāju, ka augstāk minēto iemeslu dēļ tās te nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas