Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Graube: “Mistral” kuģi neapdraud Latvijas drošību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rk
r
...un to var nogremdēt ar vienu torpēdu..
Pluto
P
Kā tad, kā tas - tagad jau nedrīkst bojāt to "pozitīvo impulsu", kas tika radīts pēc VZ vizītes! Šprotu eksports - tas tagad ir nacionālās drošības jautājums Nr.1! Urā, tovarišči!
arturs
a
Jebkurš kara kuģis, zemūdene vai lidmašīna, kas dislocēti Baltijas jūras reģionā apdraud mūsu drošību. Uzskatu, ka Latvijai noteikti jāreaģē un jāpieprasa NATO paskaidrojums : kā tas ir iespējams, ka NATO dalībvalsts piedalās NATO standartiem neatbilstošas valsts bruņojuma uzlabošanai??? Kāda jēga tad mūsu karavīriem atstrādāt misijās kaut kādas mistiskas drošības garantijas??? Šis jautājums jāuztver kā principiāls, jo reāli jau tie kuģi neko neapdraudēs BET nu nafig viņi tad vajadzīgi? Vai nesanāk pēc gadiem 10 tāda vajadzība aizstāvēt savus tautiešus Baltijas valstīs pret fašistiem???
Vuarzazi
V
2009.g. rudens manevri Baltijas pierobežā, rādija, kā var lietot « Mistral » tipa kuģus. Toreiz komentēja, ka ar « Mistral » mērķi tiktu sasniegti 2reiz atrāk.
Laimonis
L
Atvainojos, tas nebija "sveiciens" Ievai, vienkārši nav labi steigā rakstīt komentārus, kad pilnas rokas ar citiem darbiem.
Laimonis » Ieva
L
Tie Mistral kuģi apdraudēs Latviju, līdzko viņi būs uzbūvēti. Arī Raimonds Graube visu nezina un ... visu nedrīkst runāt. Mūs apdraud jebkura lielvara, kas ražo ieročus un spēlē savas kara spēlītes. Tā muldēšana par aizsardzību nezin pret ko jau ir noriebusies – jo lielāka impērija, jo vairāk jāaizsargājas! Izdomājot visādus iemeslus tā saucamo teroristu esamības realitātei, teroristi arī uzrodas – šo reālo norisi nav nemaz tik viegli izprast. Vai kāds ir iepazinies sīkāk ar ģeologu pētījumiem par to, kādi retie metāli utml. ir atrodami Afganistānas pakalnos vai Tibetā? To ne Diena, ne citi „patieso ziņu” izplatītāji nestāsta, bet šodien to katrs pats var internetā atrast (ja grib), un tad daudz kas kļūst saprotams. Pat gāzes un naftas vadu shēma vien jau dod priekšstatu par to, kāpēc kādas mazas tautas teritorijā pēkšņi ir atrasti kādi vietēji „ekstrēmisti, nacionālisti, teroristi”... vai kā citādi. Rijība, plēšoties pasaules dalīšanā, patiesību slēpjot aiz ideoloģiju meliem, pazudina tautas. Tā Baltiju un Poliju nodeva Vācija un Krievija pirms otrā pasaules kara, tā tagad mūs apiet Krievija un Francija ar visiem viņu karaspēļu drauģeļiem, tādēļ, neraugoties ne uz ko, Krievija gāzes vadus montēs jūrās. Tādēļ daudziem bija izdevīga Leha Kačiņska komandas bojāeja ... un par to patiesība atklāsies nākotnē. Pilnīgi skaidrs ir tikai tas, ka cilvēce iet uz krasām dramatiskām pārmaiņām. Tās pārmaiņas būs pasaulīgajā „trīsvienībā” – reliģija, politika, ekonomika. Tikai tas ir tik gudri un vispārīgi! Varbūt mums var palīdzēt apziņa, ka neražojam ieročus un līdz ar to neiznīcinam nevienu tautu. Un nekaunīgi nebrēcam par savām tiesībām citu mājās, kā to dara krievi. Un ka Latvijas zemē, ūdeņos un mežos ir pilnīgi viss, lai dzīvotu siltumā, paēduši un tīri nomazgājušies. Pagaidām ...
123
1
KF stilā - nevienu neapdraudoši uzbrukuma ieroči!!! Ar tādiem neveic agresiju, bet tikai uzspiež mieru... No KF un FRA viedokļa jau viss pareizi vienīgais žēl, ka Mr. Pjērs Leušs tik vienkārši no Baltijas valstīm varēja atsieties. Domāju, mūsu bailīgā pozīcija varēja vainagoties ar kompensāciju. Kaut gan, kas to lai zin, varbūt "par" balss Baltijas aizsardzības plānam arī ir ši kompensācija.
sets
s
apdraud un kaa veel ! raimonds ir nekompetents
Runcis
R
Nu katram skaidrs, ka desanta vienības neapdraud Latviju un mūsu kaimiņus. Tādas vienības paredzētas strazdu aizbaidīšanai no ķiršiem. Un tikai. Arī Staļins forsēja desanta karaspēka veidošanu tikai aizsardzībai. Cik efektīvi desantnieki aizsargā - palasiet V. Suvorova darbus. www.suvorov.com
Pensionārs
P
Mistral jau peldēja uz Sankt-Pēterburgu, un neko, nebija par šauru. Krieviem tas kuģis var būt pierakstīts vienā flotē, bet peldēt Baltijas jūrā.Tā ka var rasties situācija, ka NATO jādomā, kā to kuģi dabūt uz grunti.
alnis
a
ŠITAM VIRAM LAIKAM,NAV PA KO CITU DOMĀT
III
I
Skaidrs, ka neapdraud. Drosibas ka nebija, ta ari nebus
Kurmītis
K
+++ Hi-hi nu ko šis tehnikuma ģenerālis saprot no kuģiem?+++
Hanuka
H
Jautājums Graubem: Un kas apdraud Latvijas drošību? No Jūsu uzvedības var spriest, ka mūsu draudi 100% ar tiem draudiem, kas ir ASV: islams, talibi, Irāna u.c. Savukārt Krievija ir mūsu tuvs draugs, vai ne. Visas latviešu tautas vēlmi nesen pauda mūsu prezidents: mēs gribam iekļauties vienā bezvīzu telpā ar Krieviju.
prahtweeders
p
Nu nepiesienieties cilvēkam.Kāds Graubem un mūsu ''armijai'' kopumā var būt sakars ar Latvijas drošību.Vīrs sēž labā robā ar smuku mundieri un izliekas ka ir karavīrs.Ne pirmais ne pēdējais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas