Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Graube vēlas stiprināt Latvijas pašaizsardzību pēkšņas krīzes vai konflikta gadījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapsa
l
MASKAVAS atbalstita SC un vinu virzitais kadidats uz iekslietu ministra amatu Adamsons faktiski jau ir pazinojusi par valsts apversuma meginajumu, ka lai citadi izskaidro Adamsona murgus par Aizsardzibas un Iekslitu ministriju apvienosanu ja SC tiks pie varas, tad jau iznak ka divas galvenas ministrijas kas atbild par valsts drosibu nonaks maskavas ieliktena Adamsona rokas.. mana doma ka Saskanas Centra politisko spici vajag arestet atrak neka vini paspej izraisit kadus nemierus valsti!
RA
R
Aizsargāt valdību no tautas?
KLM
K
Eksperta kungs, Jums taisnība - arī Gruzijā krievu tanki pierādīja, ka nav vērā ņemami - okupējot Gruzijas teritorijas, neskatoties pat uz to, ka tankists bija piedzēries...
Eksperts
E
Kungi, vai tiešām jūs domājat, ka krievu tanki un krievu armija ir nopietna lieta? Degradējuša armijas un no staļ3 taisīti tanki taču nav nopietni ņemamas lietas pat ja tankists ir piedzēries.
Joker
J
Nepalieciet smiekligi! Vai jaunais armijas komandieris visa nopietniba apgalvo, ka, ja Krievija vai Baltkrievija veiktu iebrukumu musu zeme, mes ar savam 2 lidmasininam un paris robezsardzes kuteru varesim izradit nopietnu pretestibu?! Varbut tiek izstradats kads varens slepenais ierocis? Laikam padoma atkal kada finansu afera, jo meginas piepirkt vel so to - kadu tanku varbut
jep
j
Velme atbalstāma. Lai veicas realizācijā!
toto
t
Izskatās, kā priekšnieks valsts struktūrā, tā zaglis, pie kam likumīgais. Tā arī ir tā zaglīgā elite, kas stutē tautas partiju un citas lielā kapitāla partijas. Šitiem negausīgajiem vajag algas nocirpt, tad vini uzreiz sāks tautu saprast un vienā ierindā soļot. Nelabojamie lai brauc sēnes lasīt, paliks, kam Latvija svarīga.
Zog ari armija
Z
Armija jastiprina, bet aldzinas ta nogriezat... - toties augsta ranga armijas amatpersonam bija iespeja tikt pie lielam summam, piem., slavenaja kugu pirksanas lieta! Un neviens vel nav notiestas, pat ne aizturets! Naksies kauja sutit tukstosus pelnosos ierednus.
V.M.
V
Mums joprojām nav nevienas politiskas partijas, kura viennozīmīgi būtu Latvijas valsts un tautas interešu aizstāve. Tautas interešu aizstāvība ir kā minimums - plāns vidusmēra gimenes turības nodrošināšanai. To iespejams izdarīt tikai nododot gimenes un mazo uzņēmumu un zemnieku saimniecību rīcībā tās ekonomikas nozares, kuras spēj apkalpot mazie un gimenes uzņēmumi. Tas ir ceļš, kam nevajag dotācijas un subsīdijas. Vajag tikai nodrošināt iespējas. Un to var izdarīt ar progresīvajiem platību nodokļiem. Tie, kuri gribot pagriezties ar seju pret tautu, bet negrib sadalīt ekonomiku gimenei par labu ir parasti melīgi prāta jaucēji. Vienīgā partija, kas ir konsekventa un nelokāma sajā jautājumā ir partija "Latvijas vidusšķira". Graubes pēkšņajā vēlmē saskatu tikai papildu drošības radīšanas mēginājumu korumpētajai elitei pret tautas dusmu iespējamiem izvirdumiem.
jaglabj valsts
j
Ka? Ko arestet? Nu tos, kas Latviju noverda lidz bankrotam, un izzaga, un vel aizvien turpina kabatas bazt miljonus! Ja uz latviesu viriem vairs nav ceribu, ka rikosies, tad javel par tiem, kas vismaz pirms velesanam apnemusies to tirisanu veikt!
Arnis
A
Vienīgais ko Latvijas armija varētu aizsargāt ir vietējie miljonāri.Nedod dievs ja šeit iemaldītos kāds piedzēries krievu tankists ,veļs mazgātavas būtu pilnas ar pieķēzītām trusenēm.Armija ir nopietna lieta nevis vietējo ākstu politiskā izrāde.
Pikselis
P
Šķiet, ka var atkārtoties 1940.gads, ne ar iebrukumu, bet sekām. Ko patiesībā nozīmē Urbanoviča apsolītā tīrīšanas talka oktobrī? Kurus liks cietumā? To arī piedraudēja viens nu Urbanoviča "ēnu valdības" komisāriem.
anonīmais šakālisa
a
Nu ja būs apvērsums, es vēl padomāšu, vai tam ko iebilst. Patreizējais "demokrātijas" modelis ir parādijis sevi kā dzīvotnespējīgu. Svarīgi, lai pie varas nebūtu vecā kukuļņēmēju/komjauniešu gvarde. 15.maijā izkāršu karogu!
anonīmais šakālisa
a
Tad vajag pateikt konkrēti, kādas krīzes ir domātas, saeimas apmētāšana ar bruģakmeņiem, Baltkrievijas, Krievijas vai Igaunijas uzbrukums, prezidenta lidmašīnas katastrofa, NLO invāzija vai kas tamlīdzīgs. Stiprināsim austrumu robežu?
Dr.xy
D
Latvijai ir jabut armijai,kura spetu cekistu meginajuma gadijuma parnemt varu Latvija,aizstavet Valsti.Pasludinot ,ka arkarteja stavokla del tiek ieviesta komandaturas stunda,un pieprasit ANO karaviru ievesanu.Valsts apversuma dalibniekus tiesat par pretvalstisku sazverestibu, izpildot citas valsts paveles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas