Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grevcova iestājusies Brēmaņa partijā un Valsts prezidenta vēlēšanās atbalstīs Pīlēnu

No partijas Stabilitātei! saraksta 14.Saeimā ievēlētā, bet patlaban vienīgā pie frakcijām nepiederošā deputāte Glorija Grevcova kļuvusi par politiskās partijas Apvienība Jaunlatvieši biedri, turklāt viņa nolēmusi Valsts prezidenta vēlēšanās savu balsi atdot par Apvienotā saraksta (AS) izvirzīto kandidātu Uldi Pīlēnu.

Publiskajā telpā ilgstoši ticis spekulēts par to, ka tieši Grevcovas kā pie frakcijām nepiederošas deputātes balss varētu būt izšķiroša Pīlēna nonākšanai prezidenta amatā.

Paziņojumā medijiem Grevcova norāda, ka ar partijas "Apvienība Jaunlatvieši" dibinātājiem sadarbojas jau labu laiku, viņi sevi esot pierādījuši kā uzticami draugi un droši cīņu biedri, kas tāpat kā Grevcova iestājoties par visu Latvijas iedzīvotāju interesēm.

Kā norāda deputāte, partijas mērķis ir izveidot Latviju par skaistu zemi, kurā vēlas dzīvot un justies labi pilnīgi visi patriotiski noskaņotie iedzīvotāji - gan latvieši, gan mazākumtautību pārstāvji.

''Mūsu valsts ekonomikai ir jākļūst neatkarīgākai, ārpolitikai - nelokāmākai un iekšpolitikai - vienotākai - tieši to paredz partijas "Apvienība Jaunlatvieši" programma, kuras realizēšanā un turpmākajā pilnveidošanā es centīšos būt noderīga ar savu ikdienas darbu Saeimā,'' norāda Grevcova.

Politiskās partijas "Apvienība Jaunlatvieši" dibināta šā gada 11.februārī Rīgas Latviešu biedrībā, Rīgā, piedaloties 242 dibinātājiem. Partijas valdes locekļi ir Edgars Dārznieks, Rūdolfs Brēmanis, Artūrs Klēbahs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas