Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Grib arī Daugavpils "pagaidu mēra" demisiju

Latgales partija (LP) gatavo iesniegumu ar aicinājumu no amata atkāpties Daugavpils domes priekšsēdētāja pirmajam vietniekam, mēra pienākumu izpildītājam Igoram Prelatovam (Mūsu partija), noskaidroja aģentūra LETA.

Partija uzskata, ka Prelatovs kā domes priekšsēdētāja vietnieks ir līdzatbildīgs par lēmumu pieņemšanu, turklāt tieši viņš ir atbildīgais par būvniecības jautājumiem. Pēc tam, kad Korupcijas un novēršanas apkarošanas birojs (KNAB) aizturējis bijušo mēru Rihardu Eigimu (Mūsu partija), jāatkāpjas būtu arī viņa vietniekam, uzskata LP.

LP savā Facebook kontā paziņojusi, ka gadījumā, ja mēra pienākumu izpildītājs amatu neatstās pats, plānots sasaukt domes sēdi šī jautājuma lemšanai.

Paša Prelatova komentāru šajā jautājumā aģentūrai LETA pagaidām nav izdevies iegūt. Tāpat pašlaik nav informācijas, vai balsojumā par neuzticības izteikšanu vicemēram atbalstu LP izteiktu arī Saskaņas deputāti.

Kopumā gan Prelatovs uzskata, ka, neskatoties uz satricinājumiem, kas pēdējā laikā skāruši Daugavpils pilsētas domi, tās "darbs ir stabils".

Jau vēstīts, ka KNAB otrdien lietā par 10 000 eiro kukuļa pieprasīšanu aizturēja bijušo Daugavpils mēru Eigimu. KNAB informēja, ka septembrī tas sācis kriminālprocesu par to, ka Daugavpils domes amatpersona pieprasījusi kukuli 10 000 eiro apmērā no fiziskas personas saistībā ar Daugavpils domes veiktajām iepirkumu procedūrām būvniecības jomā. Patlaban aizturētas divas personas un birojs šajā lietā otrdien veica procesuālās darbības Daugavpils domē.

Top komentāri

Endzelīnsdivreizkapāapgriezies
E
Pagaidīsm, pagaidām - pagaidu mēris nāk!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas