Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Grīnblats: Latvijā nav tādu tradīciju, ka apvienības veidotu ļoti līdzīgi spēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
g8
g
Grinblatam ir lielas ceribas uzvaret, ne jau tapec ka vins ir labs, bet Latviesiem jau nav tagad liela izvele vai nu oligarhi Skele Lembergs Sleseres un Maskavas marionete Usakovs un loti reala Latvijas neatkaribas zaudesana vai Latvisko speku uzvara. Prognozeju ka Latviskie speki varetu sanemt nakosas velesanas ap 70% balsis un tadejadi stabilizet situaciju Latvija.
TanteSidra
T
_..."Latvijā jau nemaz nav tādu tradīciju, ka apvienības veidotu ļoti līdzīgi spēki - nereti ir apvienojušās partijas ar atšķirīgām nostādnēm," sacīja "tēvzemietis"..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ tas liecina to ka par naudu vinji savu mati pardos un shis naudas delj vinji gatavi jebkua laika vienoties ar pashu vellu.
klusais-2
k
Es tev jau atbildēju!Vari apskatīt rakstā par VL- komentāros.
klusais-2
k
Man ar smadzenēm viss ir kārtībā,atsķirībā no tevis,kas to vien dara,ka virina.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Vai visp.arigi mēs paši vairs zinam ko gribam? Viss atstāj tādu iespaidu, ka mēs tiešām nezinam uz kuŗu pusi vispārigi gribam iet. Par daudz nenoteiktības un neskaidrības. Esam tā kā apmulsuši, ko darīt taisni tagad - šodien. Raustāmies, baidāmies ko noteiktu un konkrētu sākt darīt. Apkārt skatāmies vien.
Andris
A
Nav pamatojuma uzspiest LNNK Viņi tak sastāvēja balsošanas mašī'nā,tātad neesi godīgs.Par visu latvijai-ja ,lLSDSP--tie jau tādi pasi zagļi tauta jau vienreiz viņus patrieca,izņemot Kalniņu.
pilsonis
p
pakar to atejaa uz nagliņas ....
virinātājs
v
tev nav smadzeņu , jebšu esi veco kadru sarakstaa ( maisaa) ....
klusais-2
k
Štokenbergs tik debils nav,kā tev šķiet!Es esmu viens no latviešu vēlētājiem un es pieprasu,lai sarakstā būtu arī TB/LNNK un VL.Tad arī balsošu par Vienotību.Ja nebūs,tad es konvertā ielikšu gan Vienotības,gan TB/LNNK +VL sarakstu.Tā būs izniekota balss,bet tad jau labāk lai krievi vinnē, un tādus kā tevi ,lai pamatīgi izskolo.
a13
a
SCP līderis Aigars Štokenbergs aģentūrai BNS iepriekš atzina, ka divi reālākie kandidāti uz pievienošanos "Vienotībai" patlaban ir LSDSP un TB/LNNK. ============================================= Stoke nberg, tu esi galīgi debīls? šitos klāt lai atbaidītu pēdējos latviešu vēlētājus?
Juhans
J
un Puzē
Juhans
J
patiesība ir mākoņos
Populists
P
Atšķirībā no Tevi, Andri, es personīgi pazīstu ļoti daudzus "BRĪVĪBAS CĪNĪTĀJUS,- daudzi no kuriem šodien jau ir VALSTS ZAGĻI, vai to līdzskrējēji.... ar cieņu, LNNK frakcijas vadītājs Pilsoņu Kongresā (izbijušā), LNNK (izbijušā) Latvijas Padomes loceklis
klusais-2
k
Tev no biežās virināšanas būs piemetusies nelaba slimība.Vai tik pašam, esot čekas kalpībā, nebūs piespēlēta nepareiza informācija.Tādus provokatorus ir viegli atminēt!
virinātājs
v
čekistu izlolootaa biezauša partija beidzot peedeejaa agonijaa , triis kaartiiga apvieniiba ar šiem meergļiem neiespeejama un labi ka taa...adjē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas