Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Grostiņa partija cer audzēt biedru rindas ar aicinājumiem pastkastēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Nezinu par anketu, neesmu saņēmis. Varbūt tiešām smieklīga. Ja 10 dienā saka atpakaļ saņemam, tad pat ja tās ir tikai 3, tad gada laikā 1000 biedru sanāks. SCP ir 800, vecajās laikam permanentais 200. Tas viss ir viedokļi un varbūtības. Fakts ir tas, ka eiro-skeptiķiem ir izrādījusies taisnība, diemžēl par 200%. Un viņiem to pārmest nevar, jo pie varas vienmēr ir bijuši eiro-optimisti. Kāda bija izvēle - stāties vai nē. Esmu priecīgs, ka iestājāmies. Vai varēja 2009.gadu sagaidīt savādāk? Varēja, ja eiro-optimistiskie politiķi un ierēdņi būtu izrādījušies kaut kas vairāk par zaglīgiem, laiskiem un sīkmanīgiem bezmugurkaulniekiem. Vai piepildījās eiro-pesimistu scenārijs? Pieļauju, ka scenārijs laika gaitā izrādījās cits, bet fināla aina gan palika tā pati. Par ko tad komentētāji tā tā trako kaut kādas sīkpartijas dēļ? Par to, ka šī sīkpartija ir tas baļķis pašu acī. Tikai tas baļķis ir kā dakteris, kas pirms gadiem brīdināja par smēķēšanas kaitīgumu, bet šodien noteic nāvējošo diagnozi. Tagad slimie komentētāji uzskata, ka viņi drīkst nolinčot dakteri. Var dakteri arī! Zārcinieks jau berzē rokas - būs divi klienti!
Jenžuciems
J
jā, saņēmu tādu. pārsmējos.
ABC
A
Man gan šķiet, ka tās 10 anketas varētu tikt piegādātas kopā ar pusķieģeli caur Grostiņa biroja (ja viņam tāds ir) logu. Savulaik šis dabas brīnums Grostiņš bija slavens ar atkritumu urnu un publisko tualešu sienu aplīmēšanu ar saviem aicinājumiem, bez tam nāk prātā kaut kāda atrakcija ar finiera tanku, kā arī kāda Grostiņa PR speciālista apgalvojums interneta komentārā, ka "Grostiņš sēž tur augšā [egles galotnē] un dod intervijas [purva vardēm]". Špāsīgi ļautiņi ... Dievs mīl dažādību.
Cibiņš
C
Audzē redīsus un tomātus, bet biedru rindas papildina. Cien. žurnāliste! Jūsu zināšanu līmenis patiešām ir... Labi! Neizteikšos...
anuka
a
vai Lato Lapsa arī saņems no Grostiņa aicinājumu? ;) /manā pastkastē, lūdzu, spamu nemest!
fui
f
var padomāt, ka valdošo partiju apmaksāti komentatori portālos ir baigais noslēpums - te var krāšņi redzēt viņu darba metodes.
skats no malas
s
nu un kas tad nepatika rakstā?
jaa
j
Ināra Egle - melīgas žurnālistikas paraugs?
Paija
P
Lasīju žurnālā Kabinets interviju ar Grostiņu. Sakarīga intervija.
hm
h
A vai tad tai partijā ir vairāk par vienu pašu Normundiņu?
Teletubijs
T
Precizējums: 10 anketas katru dienu tiek atnestas atpakaļ:))
HaHa
H
Super anekdote! 10 anketas katru dienu! Nosmējos!
Aģents
A
Stādos priekšā kas tur ierodas! :)))) Cirks.
asiņainais punduris
a
grostiņš ir superīgs čalis, es to viņa lapu arī aizpildīšu! Turies Normund! Lai dzīvo 13,janvāris!
Ofers
O
Margināļi ir un paliek margināļi. Tagad vēl mēģina papildināt margināļu skaitu savā partija. Partija, kur var apvienoties visi sākot no tiem, kas robežojas ar nacisma atzīšanu līdz pretējajam Staļina atbalstītāju galam. Vienīgais, kas viņus vieno, naids pret Rietumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas