Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Grūtups: zvērināto tiesu modelim Latvijā sabiedrība nav nobriedusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Pupu mizas ko te skauģi un nejēgas raksta par jums. ES noņemu lakatu jūsu priekšā par drosmi pateikt TAISNĪBU ! par žīdu kompensācijām visādiem zaharenkiem no krievijas.Un par to,ka ARĪ MUMS ir morālas tiesības pieprasīt kompensāciju no šustiniem.NEVIENS Latvijā to neuzdrīkstēsies pateikt atklāti TV ekrānā! PALDIES Grūtupa k-gs!Vēl gribŗtu Jūsu viedokli par Krievijas pensijām ko maksāsim okupantiem.Viņu te ior desmitiem tūkstoši,arī VDK ofiņi,mūsu šāvēji,bet Krievijā 300 latviešu,ja pat tik daudz varbūt nav.Iznāk,ka kompensācijas maksā upuri saviem bendēm.Kā VDK nav bijušo,tā arī okupanti ir tikai esošie un viņu ОТПРЫСКИ!!
Zelma Birzniece
Z
Toties Grūtups ir nobriedis kažoka maiņai-pametis draugu Šķēli,aizmirsis,ka SC viņu nodēvēja par kārklu krievu un vēl rupjāk ka der.....,tagad lielais gudrinieks
zinātājs
z
Kas ir Grūtups par personu, ka viņš šeit tik bieži tiek uzklausīts?
Valdis
V
It kā pats Grūtups būtu kam nobriedis?
pensionāre
p
grūtups atrada īsto laiku ,kad sākt atkal publicēties,kad svētki,kad nav citu skaļu notikumu,tad ar viņa raksteļiem viss internets piebāzts un pamest tautai idejas par kurām labi zin,ka ir nereālas,kaut vai par Dzintaru,viņš pēc vecuma neatbilst,apstājies ,grūtup,mēs neesam tik stulbi
Ministry of Truth
M
Taleirāns Grauzdiņš » Tev lielas, ka saukājoties tu padari citus sliktākus? Tu padari tikai pats sevi par muļķi. --- Tevi nevar padarīt ne sliktāku, ne labāku. Tu jau esi nestabils un nekritisks pret sevi. Turklāt arī zaglis - parasti tu "aizdzen" autora tēmas. Pamēģini uzrakstīt varas advokāta memuārus; tiesa, nav garantijas, ka tos kāds pirks. Jums tur, Tvaika ielā, ir labs Wi-Fi.
vilis
v
Es domāju tieši pretēji.Zvērināto tiesa ir vienīgais ceļš kā cīnīties pret korumpētiem tiesnešiem,kas Latvijā saradušies kā sēnes pēc lietus.Vienu tiesnesi uzpirkt ir tāpat kā uzčurāt uz pirkstiem(esot tiesneši,kas par 3000 ls gatavi taisīt spriedumu kādu vajag kukuļdevējam),bet 12 zvērinātos naudas nepietiks.
pamela
p
Var nepiekrist,var diskutēt,var apstrīdēt ko sludina Grūtups,BET to,ka viņš ir gudrs,neatņems neviens.Pierādiet pretejo,sarakstiet kaut vienu brošūru kas apgāž Grūtupa teikto.Apsaukāties par visu un uz visiem,tur prāta nevajag!
Taleirāns Grauzdiņš
T
Teroristu statusa atgādinājums tā satrauca liekulības ministriju, ka vajadzēja sākt bļaustīties un steidzīgi mainīt tēmu? Nedomā, ka aizmirsu.
Taleirāns Grauzdiņš
T
Tev lielas, ka saukājoties tu padari citus sliktākus? Tu padari tikai pats sevi par muļķi. Tiešām, pirms ASV rašanās jau nekādu karu nebija un arī no 1775. gada visus karus sāka tikai un vienīgi ASV :P Demonstratīva faktu nezināšana kopā ar bērnišķīgu saukāšanos - antiamerikāniskās bļaustīšanās ministrijas pēdējais arguments. Bet tagad, liekulības ministrija, saņem ko prasīji: Klintona administrācija pārtrauca Kosovas konfliktu, kuru tev līdzīgi liekuļi-"pacifisti" vispār neredzēja. Bet Sadams Huseins tika gāzts pēc tam kad nebija varējis ANO atskaitīties par savām ieroču programmām. Pastāv tāda ANO 1441. rezolūcija, ļoti interesants dokuments, kur tas viss aprakstīts. Bet gļēvulības ministrijai atliek tikai simulēt atmiņas zudumu un bērnišķīgi saukāties, jo argumentu nav. Aizveries un bēdz, gļēvulības ministrija. Tavu bļāvienu un faktu sadursmē kā vienmēr uzvar fakti.
Ventspils Muļļ
V
Gruutups domaajis tiesaajamo sabiedriibu , taadu kaa Lembe , Šķeele un viņa švaaģeri , Kalviiši ar braaleeniem u .t. t. u t. j.
Ministry of Truth
M
ASV plosīšanās starptautiskajā arēnā rada sliktu precedentu. Un izraisa vēlmi visādām nemūsdienīgām un revanšistiskām valstīm pirkt Mistrālus. Tas ir tik acīmredzami, ka ar to pietiek. Visi ASV prezidenta administrācijas cilvēki (no kuriem kādi 20-30 ir mantoti pa tiešo no Klintona :)) kopā nespēj izdomāt likumīgus iemeslus logu dauzīšanai svešās teritorijās, tāpēc piesedzas ar dažādām vīģes lapām, līdzīgiem Bliar un citiem, saistībā ar kuriem interaktīvās vēstures grāmatas pēc laika pašas piedāvās savas lapas, lai lasītājs uzreiz varētu noslaucīties.
Taleirāns Grauzdiņš
T
Tāpat Grūtups vai nu aizmirsis vai melo, salikdams kopā Ulmani, Staļinu un Hitleru. Ulmaņa laikos nevienam neizpildīja nāves sodu politiskā lietā (bija trīs spriedumi, kas vēlāk tika atcelti). Pat Spānijas diktatoru Franko demokrātijas varbūt ne pieņēma kā savējo, bet vismaz pacieta. Populistiska demagoģija'no Grūtupa, ar faktu kļūdām.
Taleirāns Grauzdiņš
T
Ja teroristi jātiesā pēc kara likumiem, tad pirmais amerikāņu leitnants drīkst pavēlēt viņus nošaut pie tuvākās sienas kaut vai par to, ka teroristi nenēsā militārās formas un atšķirības zīmes un atklāti nenēsā ieročus, kā to pieprasa Hāgas konvencija par kara likumiem un tradīcijām. Tātad šie vēl var būt priecīgi, ka viņus staipa pa cietumiem un sāk kaut kādu izmeklēšanu tur, kur vajadzētu uzreiz pavēlēt ierindniekam Smitam paņemt automātu un nošaut sagūstīto teroristu.
Taleirāns Grauzdiņš
T
Es nedomāju, ka nacistu advokāti Nirnbergā bija dumjāki par Grūtupu, tikai viņiem kaut kā neizdevās aizstāvēt ne Kaltenbrunneru, ne Jodlu un Keitelu. Kaut gan izlocījās un atmuldējās gan tā, gan šitā. Un vispār Grūtups kārtējo reizi dzen demagoģiju, kuru dzirdot ir grūti noticēt, ka šis tukšrunātājs vispār ir beidzis juristus. Tiesā nevienu neinteresē atmuldēšanās ar "cēliem mērķiem", un ja interesētu, tad tiesas nebūtu vajadzīgas un advokāti arī nē - noziedznieks paziņotu, ka ir rīkojies cēlu mērķu vārdā, un tiktu atzīts par nevainīgu. Tiesa, ja Grūtupam piemirsies, noskaidro faktus un uz to pamata pieņem spriedumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas