Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gruzijas drošība ir nepieciešama Eiropai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
l'avocate
l
pilnīgi piekritu! puse no raksta ir izurbts no deguna un pievilkts aiz matiem, visur kur var savilkt paraleles, bet, nu tomēr - ir jāzin par ko tu raksti, nevis savu viedokli izdot par patiesību.
Tirgus tante
T
Latvijas patērētājam gāze maksās visdārgāk, ja tā tiks iepirkta no monopolista. Nav nejaušība, ka Krievija tagad nolēma trīskāršoti pārmaksāt Turkmēnijai, un vēl Uzbekistānai par tranzītu, lai tikai radītu šķēršlus alternatīvām piegādēm un nodrošīnātu sev monopolstāvokli.
arturs
a
Viss jau it kaa buutu labi, tikai paaris lietas tomeer vajag atkomenteet. 1)Nu nav Azerbadzhaanaa tik daudz naftas ka vinji taa vareetu ietekmeet tirgu. Kaa zinaams naftas tirgu diktee galvenokaart Araabu valstis. 2)Nu nevajag taa paljauties uz to NATO. Taa tomeer sastaav no atsevishkjaam valstiim, un katrai no taam ir savas intreses. Jaa, Gruzija tagad nav nato daliibvalsts, bet ja taa tomeer buutu, vai mainiitos Vaacijas, Francijas, Itaalijas, Turcijas riiciiba shajaa situaacija. Ne vienmeer tas kas rakstiits uz papiira, nostraadaa dziivee. Juus vareetu iedomaaties taadu situaaciju, kad teiksim konflikts buutu starp divaam NATO valstiim, kam tad NATO ietu paliigaa. 3)Var jau protams transporteet Centraalaazija gaazi caur Kaukaazu, Turciju uz Eiropu, bet pareekjiniet cik shii gaaze peec tam izmaksaas Latvijas pateereetaajam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas