Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gudele strādās LVRTC un ieviesīs e-parakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pasu tirgotāja????????
p
magone arī turpat???Kurs tad tādai IT ticēs Latvijā???????????Tur varēs izcili labi zagt un viltot dokumentus.
10 gadi
1
Viņai ir 10 gadu pieredze e-paraksta neieviešanā
Serets
S
Man pret Gudeles darbu nebija pretenziju, cik atceros, taj amatā bija arī JL Reirs, par kuru ministrēšanas paikā neviens (gandrīz) nebija dzirdējis, arī neko vistpār neieviesa..;.
auns
a
Kurš vairāk, kurš mazāk, bet šmucīgi ir viņi visi, ko tur vētīt, ja tam sietam visi krīt cauri! Es tikai nesaprotu, kas noticis, šī tik lepni paziņoja, ka viņu visur aicina un labākos amatos... Izrādās, neku īpaši gaidīta nav un ja savi paši bāleliņi nebalstītu, tad dibenā vien būtu
Minjona
M
Ko ta nu šī ieviesīs, ja, būdama ministriene, neko nespēj ieviest. Tukšas pļāpas un muļķības. Kauna nemaz nav - lien visur, kur nevajag!
zvirbulēns
z
Kaut ilgāk tas e pasts kaut kur aizķertos, kaut kur iesprūstu, kaut kur pazustu. Ja katram iedos e-pastu, valsts iestādes tiks piegāztas pilnas ar trako sūdzībām, uz kurām būs jādod atbildes, Latvijas pasta darbinieki pazaudēs darbu, utt.. P.S. Vispār drūmi :(((
Uznemejs
U
Manuprāt tas ir prettiesiski šādu šmucīgu personu kā Ina Gudele laist valsts darbā. Kauns, kauns Satiksmes ministrijai, klauns LVRTvC valdes locekļiem!
Ints
I
Panemiet par paraugu ko bankas dara un e paraksts buus gatavs, faktiski ir jau gatavs. Galvenais, lai e paraksts ir par briivu, lai tiek veicinaata taa izmantoshana, lai tas tiktu nodots tautaas, nevis uztureeta maaksliiga maksa par neko.
edmunds
e
buutiski ir padariit eparakstu tik eertu un leetu lai tas ieviestos dabiigi, bez spiediena no valsts iestaadeem. esosaa cena, par kuru piedaavaaja latvijas pasts, bija nejeedziiga un manupraat nepamatota. ir iespeejams veidot paraxtu sisteemu bez centraalaa servera, uz savstarpeejaas uzticiibas/paraxtiisanas pamata, liidziigi kaa pieaicinot galvotaju. sajaa gadiijumaa ir nepieciesami dazi neatkariigi, decentralizeeti, serveri un sisteema darbotos manupraat drosaak nekaa centralizaacijas gadiijumaa. arii izmaksas buutu nieciigas.
Smilgs
S
Vai tad jau nepietika? Kāpēc, ja vienā pusē (pakalpojumu veidošana) neko jēdzīgu neizdarīja, varētu izdarīt otrā pusē (atslēgu sadale)/?
zvirbulēns
z
...un ēdīs torti :))))
WALA
W
es tikai ceru ka e-paraksts ir patiešām projekts kura mērķis ir strādājošs produkts, nevis naudas norakstīšana. Jo lai arī Apollo veidojums varbūt nebija finansiāli izdevīgākais uz to brīdi, tomēr pietiekoši veiksmīgs tai ziņā ka i-nets kļuva pieejams un populārs plašās tautas masās. Teiksim tā, Inai ir iekšās izbīdīt un palaist tautās labus projektus, taču bez labu speciālistu palīdzības viņai neiztikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas