Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

GudrasGalvas.lv: jauna interneta vietne pirmsvēlēšanu laikā

Sabiedriskās politikas centrs PROVIDUS mēnesi pirms 10.Saeimas vēlēšanām atklājis interneta vietni www.gudrasgalvas.lv. Tajā visi vēlēšanu kandidāti var bez maksas izveidot savu profilu un pastāstīt par savām iecerēm, bet vēlētāji var tieši iztaujāt kandidātus.

"Vēlamies atstāt pagātnē laiku, kad galvenā vēlēšanu komunikācija bija vienvirziena - kandidāts reklāmas klipā komunicē, vēlētājs klusējot vēro," aicina PROVIDUS direktore Vita Tērauda.

www.gudrasgalvas.lv jau aizpildīti vairāk nekā 260 vēlēšanu kandidātu profili un ierakstīti vairāk nekā 300 solījumu. Kandidāti stāsta par savu motivāciju, startējot uz Saeimu, izsaka konkrētus solījumus, pauž attieksmi par dažādiem tematiem, kā arī atbild uz vēlētāju jautājumiem.

Vēlētāji var kandidātus arī turēt pie vārda – solījumu izpildi būs iespējams pārbaudīt gadījumā, ja kandidāts tiks ievēlēts parlamentā.

Lapas lietotāji par katru www.gudrasgalvas.lv izdarīto aktivitāti var arī krāt punktus, lai no PROVIDUS pēc tam saņemtu diplomu un piedalītos pēcvēlēšanu pasākumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas