Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Heinrihsonei bail no Krievijas; arī Skulme vēlas koalīcijā redzēt VL-TB/LNNK, nevis SC

Mūsu valstij dabiski būtu ņemt valdībā Nacionālo apvienību Visu Latvijai!–Tēvzemei un Brīvībai/LNNK, jo Saskaņas centrā (SC) redzu maz personību, portālam Diena.lv pauda gleznotāja Džemma Skulme.

Lai gan Nils Ušakovs Rīgas domei izrādījies piemērots, tomēr citus speciālistus SC Skulme neredz. "Man mājās ir SC saraksts, ko es papētīju. Es nepazīstu šos cilvēkus, tie ir sveši cilvēki, izņemot divus, kurus es varētu akceptēt. Parējie nav personības, kuras sevi ir parādījušas," atzina gleznotāja un piebilda, ka SC deputātiem tika dota iespēja sevi pierādīt, bet viņi šo iespēju nav izmantojuši.

Gleznotāja arī atgādina galvenos iemeslus, kuru dēļ sākusies atmoda. "Tā sākās pārkrievošanas politikas dēļ, kas kļuva neizturama, kā arī lielā iebraucēju skaita dēļ. Tie ir paši galvenie motīvi, kuru dēļ mēs cīnījāmies," atminas Skulme. Tāpat viņa atzina, ka latvieši joprojām šajā valstī nejūtas labi, lai gan komfortabli nejūtas arī krievvalodīgie. "Bet kurš tad izvērtēs to komfortumu?" tā Skulme.

Gleznotāja Helēna Heinrihsone nespēj pārdzīvot bailes no Krievijas, tāpēc koalīcijā ar Vienotību un Zatlera Reformu partiju vēlas redzēt VL-TB/LNNK. "Saskaņas centra vēlētāju daļa noteikti ir jāņem vērā, bet emocionāli nevaru pārdzīvot šīs bailes. Tomēr man, paldies Dievam, nav jālemj, ko darīt," portālam Diena.lv sacīja Heinrihsone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas