Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Homoseksuālu cilvēku izslēgšana no sabiedrības integrācijas politikas Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abc
a
".. iedzīvotāju informētību par viņu tiesībām uz vienlīdzīgu izturēšanos.." (no raksta). CITĀDĀ izturēšanās, par kuras akceptēšanu cīnās raksta autori, šķiet, nav visai pozitīvi ietekmējusi spēju sakarīgi domāt un precīzi izteikties...
abava
a
Ir visa teorija pelēka un zaļš ir vien dzīves koks (pēc Gētes). Tas attiecībā uz gēnu un hromosomu pētījumiem. Ir gandrīz neiespējami iedomāties, ka cilvēces homoseksuālā daļa apzinīgās dzīves laikā labprātīgi izstrādājusi sevī libido trūkumu pret pretējo dzimumu un uztrenējusi libido pret sava dzimuma pārstāvjiem. Kaut ko tādu varētu iedomāties vien attiecībā uz biseksuāļiem.
@
@
"policijai nāksies celt augstus žogus, lai pasargātu vienu sabiedrības daļu no agresoriem, kas vēlas šo sabiedrības daļu iznīcināt" Nē, nu var jau melot, bet visam ir savas robežas. Autores nodarbojas ar pašsuģestiju un gaida, kad kāds aplaudēs? Manuprāt, ar melošanu un sava veida apziņas programmēšanu te vairāk darīšana. 1) Vairumu neinteresē jūsu izdomātās problēmas. Man jūs nepatīkat dēļ tā, ka vienlaicīgi idealizējat un izmantojat leksisku vardarbību un lingvistisku programmēšanu = sava veida musināšanu. 2) Importētu statistu grupa NAV šīs sabiedrības daļa! Nevienā vietā. 3) "Iznīcināt" ir pašsuģestijas augstākais punkts, tomēr tas robežojas ar psihisku nelīdzsvarotību un bābisku histēriju, kad neviens neizrāda ne mazāko vēlmi iedziļināties pseido problēmās. 4) Aiztaupiet valstij naudu - lai policijai pietiktu degviela un citi resursi svarīgākām lietām.
Franciskus
F
Piekrītu abām autorēm pilnīgi visos punktos. LC/LPP īstenotā "iecietības politika" ir viens riktīgs kauna traips visai Latvijai.
IM>Haha
I
Nu bet Tu jau ar manuprāt joprojām esi palicis kādā noteiktā attīstības stadijā , stadijā kur kaut ko ieraugot ne tā kā to lielais vairums redz uzreiz ar troksni visiem izrādi savu augstāko attīstības stadiju un norādi uz pārējo atpalicību. Nu to Tu kā redzams pieproti , bet tas arī viss ar ko tā tava attīstības stadija raksturojas. Manuprāt diez kāds līmenis nava.
daugaviņa
d
kāpēc tik liels cilvēku skaits valstī nesaprot, ka cilvēks piedzimstot nevar izkārtot pats savu seksualitāti (nedz arī no malas tas iespējams). Agrāk līdzīgs konflikts valdīja Amerikā, kad baltie cilvēki maldīgi iedomājās ka viņi kaut kādā veidā ir pārāki par tumšādainajiem. ----------------------------- -------- Tev derētu palasīt par pētījumiem saistībā ar identiskajiem dvīņiem. Ja HS būtu iedzimtības un gēnu jautājums, tad abiem vajadzētu būt HS, nevis kā mēdz gadīties, ka viens ir homo, bet otrs ir normāls. Bet par ādas krāsu runājot, es pirms gada ar vienu melno runāju un viņš bija nikns par šādu salīdzinājumu - par melno piedzimst, bet par homo kļūst. Kā nekā, vai kāds ir redzējis identiskos dvīņus, kur viens piedzimis baltais, bet otrs melnais? Jeb viens ir melnais, bet otrs ķīnietis? Nē! tāpēc rases lieta un homosex ir pilnīgi atšķirīgas lietas. Tās nav atšķirīgas Homo propagandas bukletos...
Haha
H
IM (par "es neesmu tik lepns lai iestātos pret visu pasauli un nepieņemtu tās patiesību") - kādreiz visa pasaule domāja, ka Zeme ir plakana. Tu joprojām esi palicis tajā attīstības stadijā.
dakteris
d
Diagnoze skaidra - jūs esat homoseksuāls, vai, iespējams, bisekusāls cilvēks, kas visu mūžu šīs emocijas esat noliedzis un sevī apkarojis. Tā ir traģēdija, gan jums pašiem, gan apkārtējiem cilvēkiem, kuriem nākas no tā ciest. Vienīgais jūsu glābiņš - terapija.
IM>Ieva
I
Nu bet kurš ta te kādam ierobežo kādas cilvēktiesības? Vienkārši nevajag jaukt vispārējās cilvēktiesības kas pienākas visiem un ne par ko , ar tiesībām kas pienākas tikai par kaut ko.
Ieva
I
Nu un tad? Kāpēc lai tas būtu iemesls lai ierobežotu cilvēka tiesības? Es saprtu pavāri, kas, nemazgā rokas, būtu jāsoda, un arī tikai ar naudas sodu, iespējams aizliedzot strādāt pārtikas nozarē. Bet tas arī viss. Bet ko gan būtu nogrēkojušies cilvēki, kuru privātā dzīve nekādi tevi neskar?
IM>Ieva
I
Nekas nav riebīgs pats par sevi. Mazs bērns spēlējas ar kakām , jo bērns vēl nesaprot ka kakas ir riebīgas. Riebīgums ir saprašanas lieta. Ja cilvēkbērnam visi stāsta ka kaut kas ir riebīgs un cilvēkbērns nav par lepnu lai pamācību pieņemtu , tad arī cilvēkbērnam rodas riebīgums pret noteiktām lietām. Tā ka man nav jāpārguļ ar sava dzimuma cilvēku lai saprastu ka tas ir riebīgi. Man tas ir iestāstīts jau bērnībā un es neesmu bijis tik lepns lai nepieņemtu par patiesību to ko man ir centušies iestāstīt. Kā jau teicu , es neesmu tik lepns lai iestātos pret visu pasauli un nepieņemtu tās patiesību bet gan censtos pasaulei uzspiest savu taisnību..
Ieva
I
Ja tu esi pārgulējis ar sava dzimuma cilvēku un tev nepatika, tad turpmāk guli tikai ar pretējā dzimam indivīdiem. Ja neesi pārgulējis, tad kā tu vari zināt, ka tas ir riebīgi? Varbūt kā reizi būsi sajūsmā?
IM
I
Homoseksuālisms ir sods cilvēkam par viņa pārāk lielo lepnību. Proti , cilvēkām ir dots pietiekams laiks (laiks kamēr iestrādājas seksuālā orientācija kā ieradums ) lai izdarītu savas seksualitātes orientāciju. Ja cilvēka lepnums ir normas robežās , tad lai arī kādi psiholoģiski vai kādi citi momenti nebūtu , cilvēks neies pret visu pasauli , cilvēks , pat arī pret savu gribu , pieņems to ko viņam piedāvā pieņemt pasaule. Visai pārējai pasaulei uzspļaut var tikai pārāk lepns indivīds , un ikviens homoseksuālists savā laikā ir uzsspļāvis tam ko viņam teikusi tā teikt gandrīz visa pasaule , visa sabiedrība un aiz savas lepnības pieņēmis to kas pašam ir licies tas pieņemamākais. Vēlreiz saku - homoseksualitāte ir sods cilvēkam par viņa pārāk lielo lepnību. Un arī ārstēt homoseksualitāti nav nekādas jēgas , kamēr cilvēks savā lepnībā ir gatavs iet pret visu pasauli. Vispirms ir jāizārstē tā pārāk lielā lepnība. Ja homoseksuālis izārstēs savu lepnumu , tad viņš pieņems to ko pieņem visi , proti ka homoseksuāli sakari ir riebīgi un no tiem nāk vēmiens , un viņam pret homoseksuāliem sakariem sāks parādīties riebums , jo riebums nav nekas cits kā saprašanas lieta , saprašanas lieta tā teikt kas ir sūds un kas nav sūds. Un ja tu saproti ka tas ko tu redzi un pa ko tu jaucies ir sūds , tad vēmiens piemetas tikai no tās saprašanas vien.
abava
a
Tas ir pilnīgi nesaprotami, kāpēc tik liels cilvēku skaits valstī nesaprot, ka cilvēks piedzimstot nevar izkārtot pats savu seksualitāti (nedz arī no malas tas iespējams). Un viņi nesaprot, ka nevienam nav tiesību regulēt homoseksuāļu dzīvi. Agrāk līdzīgs konflikts valdīja Amerikā, kad baltie cilvēki maldīgi iedomājās ka viņi kaut kādā veidā ir pārāki par tumšādainajiem. Laiks visu nolika savās vietās. Diemžēl Latvija vēl joprojām atrodas mazattīstības stādijā.
ieva
i
Turklāt ne tas šai konkrētajā situācijā ir galvenais, bet gan Baznīcas nekaunība un tas, cik ļoti iesildītais krēsls iet ministram pie sirds. Un nevajag piesaukt to, ka kristiešu ir ļoti daudz. Savēliet tik daudz reakcionāri noskaņotu deputātu, tad paskatīsimies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas