Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Iededzot barikāžu ugunskuru, Zatlers novēl būt atbildīgiem par šodienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aija - Jānis
A
Liekas, ka Tu neko nezini par Ražuku, ja vari tā muldēt!
Oma -atmiņa, Liesma
O
Tā vien šķiet, ka te žulti lej viens cilvēks, jo nevar reizē sarasties tik līdzīgi un nepatīkami cilvēki!
Oma - Liesma
O
Par ko vispār ir runa? Mēs šobrīd atceramies to gadu šausminošos notikumus, cilvēku saliedētību,pašaizliedzību un varonību, kas palīdzēja mums atgūt brīvību! Nokaunies Dieva un atdoto dzīvību priekšā! Mēs runājam par svētām, mums visiem tik svarīgām lietām, bet Tu skaudībā un naidā murgo tikai par savu labumu. Protams, ne viss ir iznācis tā kā cerējām, bet ne jau šobrīd par to mums spriest?
100 gram
1
tas nozīmē nepiedzeraties.
Liesma
L
Ti ciniski, brutali, nekaunigi ka ir aplaupita Latvijas valstu un latviesu tauta pedejos 20.gados ta nav bijis nekad Latviajs pastavesanas vesture ne pirmaja Latvija, ne okupetaja Latvija. Tada netaisniba, nekrietiniba kada valda Latvija pedejos 20. gados vel nekad nav pieredzeta. Kapec Ulmansi un Freiberga lidz sodienai nav izmesti no valsts dzivokliem Rigas centra? Latvijas pilsoniem, iedzivotaiem, kuri nav vinus ievelejusi prezidentu amata nav nekads pienakums vinus uzturet uz sava rekina. Latviajs iedzivotajiem ir japarupejas, lai nelautu viniem turonat apzagt Latvijas valstii un apzagt Latvijas sabiedribu ka dara sie divi nekaunigie cilveki, jo vini tacu pasi neapzinas to, ka vini apzog Latvijas valsti un Latvijas iedzivotajus, vinu nekaunibai nav robezu.
gvido
g
teaatris
Jānis
J
Dr.Zatlers,Ražuks ir pilnīgi n-as.
latvietis
l
Bet izlasīju visrakstu: Zatlers novēl būt aborigēniem
ridzinieks
r
Varbut ka Usakovs, beidzot ir nacis pie saprata, un pie si ugunskura bus spejigs atzit vestures patiesibu un nosodit ari Latvijas okupaciju? Jo, ja jau vins atzist, ka Latvijas valsts ir atjaunojusi savu neatkaribu tad tacu ta kadreiz to ir zaudejusi, vai ne ta?
atmina
a
Cik tas ir amorali un pretigi, divkosigi un pazemojosi,ka Latvijas prezidents nespeja atzit savas un citu politku kludas. Latviajs iedzivotaji, uzupurejot savu dzivibu, labklajibu atguva Latvijas neatkaribu, tacu Latvijas valdibas, potitiki, ministri, ieredni, prezidenti, Saeimas deputati 20.gadu laika izlaupija Latvijas valsti, iznicinaja Latviajs tautsaimniecibu, lauksaimniecibu, razosanu, aplaupija, apmanija, piesmeja un pazemoja Latvijas iedzivotajus un nu sis Zatleris vel ar pirkstu bada valsts iedzivotajiem. Kad tiks tiesati un soditi Godmanis, Gailis, Birkavs, Riekstins, Kalvitis, Skele, Lembergs, Sleseris, Freiberga, Ulmanis, Kalvitis, Krasts, Straume, Naglis, Kinna.......? Vini ir pelnijusi naves sodu par noziegumiem prt Latvijas valsti un par noziegumiem un genocida realizesanu pret Latvijas iedzivotajiem. Ir istais laiks, varbut ka Latvijas izlaupitajus un latviesu tautas slepkavas, iznicinatajus vajadzetu sadedzinat uz siem barikazu ugunskuriem, ka smejies, lai energija tiek pareizi izmantota, lai vini neturpinatu kaitet Latviajs valstijun latviesu tautai nakotne.
izbijis valsts patriots
i
Paldies Zatler,bet viens jautājums ir un paliek neatbildēts. kAS ATBILDĒS PAR TO MILZĪGO BEZATRBILDĪBU ŠAJOS 20 GADOS KURA NOVEDA VALSTI LĪDZ BANKROTAM ? Kas Zatlera kungs,Puškins vai?
!
!
"Tie ir vecāki, jūsu kaimiņi (..) - tie varoņi nav jāmeklē, tie ir jums blakus - sekojiet viņu paraugam," Mani kaimiņi atbalstīja Interfronti.
He he...
H
Kas atbildēs par šo jenotīšu rijīgumu.... he he.... Kādu atbildību mēs varam pieprasīt.... hi hi... Ceturtdiena, 20.janvāris (2011), plkst.12:38 | Ziņu aģentūra BNS Ventspils domes sēdē vairākums deputātu trešdien noraidījuši sava kolēģa Ivara Landmaņa ("Vienotība") ierosinājumu divkāršot deputātu atalgojumu, aģentūrai BNS pavēstīja Ventspils pašvaldība. Ventspils domes sēdē skatīts jautājums par atlīdzības apmēra noteikšanu pilsētas domes deputātiem, domes komisiju, darba grupu, padomju un valžu locekļiem. Lēmumprojekts sagatavots, lai pilnveidotu deputātu darba laika uzskaiti un nodrošinātu atbilstošu samaksu par viņu veikto darbu. Atlīdzības apmērs par deputātu pienākumu pildīšanu noteikts saskaņā ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas izstrādātajiem metodiskajiem ieteikumiem pašvaldības domes deputātu atlīdzības sistēmas piemērošanai, norādīja Ventspils dome. Debatēs par sagatavoto lēmumprojektu Landmanis paudis neapmierinātību ar deputātiem noteikto, viņaprāt, zemo atalgojumu. Deputāts ierosinājis atalgojumu dubultot, palielinot likmi par deputāta pienākumu pildīšanu stundā, kā arī palielināt maksimālo apmaksāto stundu skaitu. Tam kategoriski nav piekritis domes priekšsēdētājs un deputāts Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij"), uzsverot, ka krīzes situācijā nedrīkst divkāršot domes deputātu atalgojumu. Turklāt pašvaldības darbinieku atalgojums ir bijis vairākkārt samazināts un šā gada budžeta plānā atstāts iepriekšējā gada apmērā. Lembergs arī sacīja, ka ierosinājums deputātu algu palielināt gandrīz divas reizes ir klaja necieņa gan pret valsti kopumā, gan pret pilsētas iedzīvotājiem, informēja Ventspils pašvaldība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas