Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Iedzīvotāji gatavi šķirot atkritumus, ja būtu konteineri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pape
p
Mūsu pagalmā ir nolikts papīriem domātais konteiners. Aizslēgts ar piekaramo atslēgu, acīmredzot, lai nodrošinātos pret citas drazas izmetējiem....
alīda
a
Tev, izklausās, ir Šarikova gēni.
Qest
Q
Šitā Cūkmena kampaņa un ko0nteineri skata pēc pie Rimi, ir priekš ES un lai projektu naudas vai ko tādu dabūtu??? Nu sorry, ka tā nav, bet man tā izskatās. Jo reālu jēgu neredzu. Ne tur baigi ved tos šķirotos atkritumus, ne tiem kvalitāte tāda, ka nav jāparšķiro. Tātad kādam vnk labs naudas gūšanas veids.
ivs
i
Varbūt šķirotgribētājiem ir bomžu gēni,tad tur jau neko darīt.Uz priekšu,konteinerā iekšā!Ja kādam vajag ,lai šķiro.
Mareks
M
Viss jau būtu labi ar to šķirošanu...mūsu mājas apkārtnē pat 2 kompl. stāv...bet ir viens "bet"...kas notiek ik pārdienu rītos... Piebrauc Nehlsen un...sāk lādēt visus konteinerus pēc kārtas vienā mašīnā... Un tad es domāju, a kāds prikols man šķirot, ja visu vienā kaudzē saber tik un tā... Pieeju vienu rītu klāt, prasu...džeki saka - a jūs jau tāpat nemākat šķirot, tāpēc arī metam vienā kaudzē....viss... Un tad es sāku aizdomāties vai ir jēga...nu pagaidām vēl šķiroju...bet cik ilgi, nezinu... Vai nu centīšos risināt šo jautājumu augstāk vai arī vairs nešķirošu...
edgars
e
Mans stāsts: Biju sakrājis 3 maisus ar stikla taru. Speciāli nemetu stiklus ārā pie citiem atkritumiem. Domāju aizvedīšu uz speciālo stiklu konteineru un izmetīšu. Sameklēju atkritumi.lv lapā, kur manā Rīgas rajonā ir stikla konteineri. Maisus aizvedu. Diemžēl stikla konteineri nebija. Tikai parastie. Braucu uz otru norādīto vietu. Arī tur tikai parastie. Nu tad nospļāvos un metu savus stiklus pie visiem mēsliem. Tā lūk mums ir. Pilsoņi var domāt cik zaļi grib, izmest šķirotus atkritumus nav kur.
zvirbulēns
z
Es neesmu gatavs, komunisma laiki beigušies, jāšķiro tiem, kas taisa biznesu :)))
f
f
visiem entuziastiem varu atveesinaat praatus - visa eiropa ir pilna ar saskirotajiem atkritumiem , ko nezin kur likt . liidz kriizei veda ar kugiem uz kiinu , tas bija produkts , tachu sobriid pirmreizeejo izejmateriaalu cenas sakaraa ar pieprasiijuma samazinaashanos ir krietni kritushas , un neatmaksaajas deelj daargaa celja tos saskirotos labumus kaadam vest un paardot - daargaa celja deelj tas ir nerentabli , liidz ar ko arii visi saskirotie labumi staav noliktavaas un rada zaudeejumus nevis pelnju , taa luuk .
ihaha
i
Ja uz lielveikalu brauc ar mashiinu, tad atkritumu maisus tur izmest nav probleema. Bet kaa juus iedomaajieties - tie, kas uz lielveikalu iet kaajaam vai brauc ar autobusu, dosies tur ar septinhiem dazhaadiem atkritumu maisiem rokaas? Shiem dazhaadajiem konteineriem jaabuut pe maajas!
lela
l
labprāt škirotu, ja tuvumā būtu kur izmest. tā ka domāšana patiešām jāmaina pašiem rīkotājiem.
kontršķirolucionārs
k
Otrs variants - noformējiet kā atkritumu pārvadātāju un maksājiet. Jūsu vietā jūsu darbu nedarīšu, esmu priecīgs ka vēl tieku galā ar savējo.
xnet
x
Lasi divreiz. Divreiz. Sorry, netīšām sanāca...
kontršķirolucionārs
k
Otrs variants - noformējiet to atkritumu pārvadāšanu kā darbu savācējfirmā, par samaksu jārunā atsevišķi un lai nebūtu pārmērīgas birokrātijas ar atkritumu maisu nodošanu pret pavadzīmēm. Bet hobiju "atkritumu pārvadāšana" ieviest negatavojos, kaut vai katru dienu 100 akcijas dalībnieki gar maniem logiem skraidītu. Jā, slikta attieksme. Negribu jūsu vietā bez maksas darīt jūsu darbu.
xnet
x
Meklēju, kur var nodot vecus medikamentus. Atradu adresi, sazvanījos. Mans bērns lepns aiznesa nodot, bet izrādījās, ka norādītajā vietā aptieka slēgta, mainīta adrese.Bet apķērīgais bērns tomēr atrada. Nu nestrādā lāgā pie mums tas zaļais seviss. Diemžēl.
xnet
x
Arī vecus medikamentus nedrīkstot mest kopējā miskastē, jānodod aptiekā. Stundu meklēju internetā info, kurā aptiekā tos var nodot. Atradu - Elizabetes ielas aptiekā, sazvanījos, jā viņi pieņemot. Iedevu savam bērnam, zaļas audzināšanas nolūkos, lai viņš aiznes un nodod. Esot ilgi meklējis, jo aptieka bijusi P.Brieža nevis Elizabetes ielā. Es pats cenšos šķirot plastmasu, bet speciālie konteineri Rīgas centrā ir patālu un tāpēc krāju to kāpņutelpā maisos. Varu to atļauties, jo dzīvoju mājas pēdējā stāvā. Izvedu 2x mēnesī. Stiklu gan nevar nekur nodot... Nu, kaut kā lāgā nestrādā mums tas zaļais serviss, diemžēl...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas