Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ieilgusī stabilitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teo
T
Tas jau bija redzams pirms vēlēšanām- praktiski par ko balsot nebija. Tukša muldēšana no visām pusēm un no darīšanas ne smakas. Šodienas lācīša gaviles tikai skumjas izsauca. Pilnīga nespēja nolaisties uz zemes, kur nu vēl trakāk.
urciks
u
Tā runā ka Ekonomikas ministrijās krīzes laikā tik bieži bija dzirdama zviedru valoda, ka esot radušās aizdomas par adrešu un iestāžu atbilstību...:)) Mjaa...un ko gan var gribēt no politiķiem un ierēdņiem, kuri ir dziļos parādos citzemju bankām (Ilmārs piemēram...)? Ja pieņemam ka privātā kapitāla galvenā interese ir gūt peļņu, tad ir naivi iedomāties, ka šāda situācija netiek izmantota. A mēs brīnamies ka kaut kādas jocīgas lietas notiek...Un no kurienes tāds vilks uzradās? Kurš ieteica un kurš apstiprināja? Hm...visi mūsu politiķi runā par Austrumu un Rietumu vērtībām....bet neviens nerunā par LATVIJAS vērtībām...Vai tiešam tādu nav? Vai kāds izliekas tās neredzam?
.....
.
Viedi vārdi.
vilis
v
Stabilitāte ir izaugsmes pamats uz kā uzņēmējs var būvēt savus plānus.Nebūs uzņēmējiem idejas,nebūs izaugsmes.Valdība tikai nosaka un nodrošina spēles noteikumus.
Dhago
D
Valdībai vajadzētu padomāt par aktīvāku ekonomikas ministru vai ministriju, kura vairāk darītu ekonomikas attīstībai un jaunu darba vietu radīšanai.
juris
j
Tāda tipa blefotāji kā Solvita Āboltiņa, nav spējīg izvemt ne vienkāršu ne arī sarežģītu vēstījumu latviešiem. Vairāk par savas godkāres apmierināšanu tur nekā nav.
:D
:
Pareizi - tauta ir jāaptīra nevis savās, bet modrās acs labā :)
:D
:
Ko autors pīpē? Vai varbūt viņam maksā par propogandu? Vai varbūt viņš dzīvo kādā jenotu siltumnīcā un nezina kas notiek aiz tās stikliem?
Memory
M
Un kā tad Trubas Aivars, Buldozers un Kampējs pie saviem miljoniem tika? Protams, ka likuma ietvaros īstenojot ''valsts apzagšanu'' sevišķi lielos apmēros. Pašmāju ''bāleliņi'' tā aizrāvās ar likumīgo zagšanu, ka aizmirsa par 'lielā brāļa' iz ES un ASV modro aci - tāpēc likumsakarīgi nevinnēja vēlēšanās.
Sniper'sEye
S
GalertLāčuks šarmanti izrunājās un jokoja, pirms vēlēšanām prasmīgi apceļot Šleseru par krāniem, kam lidostā jāstrādā, kad Šlesers un ne tikai viņš prasīja, kā valsts pelnīs. Tauta sajūsmā priecājās, cik varens ar muti un balsoja par mutīgo, aiz kura Saeimā iebrauca siles izstrēbēju vilciens ar daudziem Vienotības vagoniņiem. Un nu ar katru dienu redzam, ka abi Vienotības bezbērnnieki, Dombrovskis un Vilks ar greizsirdīgu un skaudīgu cinismu šķērē tieši ģimeņu budžetus masveidā, vis asprātīgāk rīkojoties ar elektrības nodokli, no kura "Latvenego" paliek tikai 5% peļņas, un, protams, nekādas valsts attīstības un peļņas. Pat SVF un EK misija nevar piespiest VD un AV atteikties no valsts uzņēmumu peļņas noēšanu nemazinātā pārvaldē, kas turpina veiksmīgi noēst aizņemtu naudu.
cony
c
Vismaz uz diviem gadiem atpakaļ atmeta jaunu saimnieciskās izaugsmes asnu 'dzīšanu Satversmes tiesas lēmums,kas neļāva kaut uz laiku uz 10 procentiem samazināto pensiju maksāšanu.Priekš Latvijas valsts satversmes,konstitūcijas,tas bija ļoti svarīgi,lai pēc iespējas straujāk,efektīvāk konsolidētu valsts galveno tāmi un dabūtu atpakaļ investīcijām labvēlīgos un pievilcīgos rādītājus.Izrādās,ka lielais konstitūcijas saturētājs un likumu pārzinātājs valstij un tautai izdarījis lāča pakalpojumu.Šodien joprojām gaidām efektīvu konsolidāciju,jeb līdzekļu taupīšanu gan no labklājības,gan izglītības gan veselības gan no visām citām ministrijām un nozarēm.
Jukums
J
Salīdzināsim mūsu un Japanas situāciju - jā tur ir zemestrīce, katastrofa, cunami, radiācija, daudz bojagajušo utt. Taču mēs neviens nešaubāmies, ka japāņi tiks ar savām katastrofām galā un atjaunos valsti! Taču mēs visi ļoti šaubamies, ka šeit bez katastrofam mes spēsim izdarīt to pašu. Kāpēc? Acīmredzot, atbilde ir jameklē nekur citus ka valdības (un iepriekšējo valdību) piekoptajā sociāli-ekonomiskaja politikā. Uzskatu, ka šāda, nekur nederīga sociāli-ekonomiska politika, kura ir vēl postošāka par cunami, beidzot ir jāmaina. Kādā virzienā ir javeic reformas, piemēri ir visapkārt - es šeit domāju attīstītās valstis. Tomēr valdošo politiķu, vēlme par katru cenu šeit uzturēt sociālo netaisnibu ir ļoti bremzējošs faktors. Ja nebakstīsim valdību no apakšas, tad nekas arī nemainīsies.
Pipo
P
Vai tiešām ezīti ierullēs asfaltā?
imants
i
Vienoti tautas apzagšanā un valsts noplicināšanā, Tā tiek iznīcināta tauta un valsts
air
a
Saiti uz šo rakstu lūdzu nosūtiet Ministru prezidentam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas