Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Iekšlietu ministrei padomus dos arī Koziols un Sausnītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Vai Mūrniece tīšām gremdē JL izredzes Rīgas domes vēlēšanās??? Tas nu ļoti izdevīgi būtu SC+zapčol ! Šī Mūrnieces rosīšanās jau vairākas reizes manā sirdī dunci dūrusi! Kā tur ir ar tiem pabalstiem, ierēdņa statusu un vienādas attieksmes principu? Vai policistiem atkal būs jāparalizē administratīvās tiesas ar iesniegumiem?
Paltraku Vilis
P
Lindas izgudrojums: tagad policistiem, ugunsdzēsējiem un robežsargiem jāsvecina valsts iestādes, kara kuģi, kapi. Kad pie šprices nonāk auns vai aita, kurš nekā nesaprot nozarē, kuru viņš (viņa) vada izgudro tādas lietas.
!
!
Nu atkal zemu krists. Laiki nekādi jaunie nesanāk.
@
@
Skaidra bilde. Šleserizācijas Jaunie laiki. Un neglūni tā bildē.
geto
g
tiešām nedomaju, ka ta Linda tik nepagudra
jautrais
j
Ar mūrnieci ir viss skaidrs, no policistiem noņem trīskāršu pabalstu bet par sevi ne "čiku ne grabu", kārtības.... 13.pantu atstāj bez kustības, no vienlīdzības principa būtu jāsāk no sava maciņa un tikai pēc tam pie sveša ķerties klāt - pati grib sev trīskāršu samaksu. Bet bijušo padome ir kārtējais .......... Padomijas domāšana mūrniecei neatņemt.
xxx
x
Šādi gājieni padara ļodzīgas valdības krēsla kājas, tās ir šausmas, vai viņa saprot vismaz ko dara????
a
a
Gan jau, ka večiem vnk vajag papīrus, ko CP gar degunu pavicināt :)
grechka
g
Varbūt es arī kādu padomiņu varētu iedot? ( Pa lēto ).
Lāpītāja.
L
Jā, jau laiciņu atpakaļ paspīdēja no Mūrnieces tādi dīvaini izteikumi-tāda koķetēšana ar TP, tad likās ka varbūt tā no viņas tāda naiva opozicionāres viltība, bet šitas solis ir pilnīgi neiedomājams. Tā ir atklāta savas partijas norakšana sava esošā un potenciālā vēlētāja acīs. Tā nedara neviena sevi cienoša partija,ka par padomniekiem ņem citu partiju stutētājus,ar to tādējādi vēl radot iespaidu,ka pašu partijai nav profesionāļu ko paņemt par padomniekiem. Ja Mūrniecei būtu ap 70 gadu, varētu domāt,ka dāmai gulbja dziesma,padarīs melno darbiņu un aizies, bet viņai taču vēl būtu iespējas politikā.....kā redzams tās iespējas nav tādas kā mēs varūt kāds domājam, tās ir stipri piezemētākas,ja jau Sausnītis vajadzīgs.
Tā, lūk!
T
Linda! Dod Dievs, ka Tu nekļūdies!
P. X-Y
P
Sorry par drukas kļudām.
P. X-Y
P
Dīvaini, ka Mūrniece par padomniekiem neņem nevienu no savējiem, kaut juristu tur pietiek. Ir ievērots, ka gan Mūrniece, gan Aboltiņa nicīgi izturas pret sievietēm kā saviem sabiedrotajiem, jo viņas baidās, ka tad viņu muļķība līdīs acīs. Un ar sievietēm jau nevar pakoķetēt. Tagad Mūrnieceir zirgā un viņai pofig, ka Koziols (LPP/ partija - šlesera cilvēks), Sausnītis -šķēles cilvēks ar ne pārāk jauku renemē. Bet tad, kad Mūrniece nebūs vairs zirgā, a tad varbūt , Sausnītis -šķēles cilvēks vai Koziols - Šlesera cilvēks , šo atkal iecels saulītē. Nekad taču nebūtu tāds variants, ka šķēle vai šlesers ņemtu par ārštata padomnieku kādu JL cilvēku, tas būtu apsmieekls gan viņiem pašiem personīgi, gan partijām kopā. Parsteigums, ka Mūrniece NEATZĪST KONSEKVENTI par ārštata padomniekiem Jaunā laika palikušos specialistus. Tur , ar Murnieci kaut kas nav labi. Un ar etiku ar nav labi, ja jau āboltiņas vīru sev par padomnieku. Slikti, pavisam slikti Jaunais laik !
Altin Yildiz
A
Vai valstis, kur nav tādu komunistisku mērgļu, kā Kazjols un Sausnītis, būtu pazudušas?
I.B.
I
Tieši TĀPĒC esam tur, kur esam- NEVIENS muļķa tautai nav labs. Nožēlojami, protams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas