Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Iekšlietu ministrijas sporta spēles izmaksās Ls 8 200

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sudrabai mēnesī
S
Mums ir labi likumi - Sudraba var saņemt ap 4 tūkstošiem latu mēnesī, bet lielas ministrijas darbiniekiem profesijas svētkiem - vienu reizi gādā tērēt 8 tūkstošus latu - nedrīkst?
Skauģe
S
Lepnums par piederību profesijai, iespēja satikt kolēģus, pamēroties ar viņiem spēkiem, uzdejot, paklausīties mūziku vasaras naktī kaut kur dabā - vai par šo iespēju vienu reizi gādā 20 tūkstošu darbinieku lielai saimei, personai, kura pati mēnesī saņem ap 4 tūhstošiem mēnesī, 8 tūkstoši latu šķiet par daudz?
vecais-2
v
Krievu gados pat sapņos nerādījās par valsts naudu taisīt sporta svētkus! Paši sametām un kalkulējām, un viss notika! Tagad tas ir kļuvis par normu! Tad nebrīnieties, ka pensijām nav nauda.
Ansis
A
Ir nožēlojami lasīt Segliņa izteikumus - viņš ir tik pilns ar žulti un aizvainojumu pret Sudrabu. Tas atgādina veco stāstu par ģimeni - sieva uztaisa pusdienas, vīrs paēd un saka - garšīgi, tikai zupai mazliet pietrūka sāls. Sieva uz to reaģē: Ja kaut kas nepatīk, tad vispār vari iet un ēst uz restorānu - es vairs virtuvē savu kāju nesperšu!!!. Līdzīgi arī tagad izrīkojas Segliņš - kā mazs puika apvainojies par aizrādījumu - vispār vairs neko nedarīs. Segliņa gājiens ir tik nožēlojami populistisks - provocējot savu struktūru pakļautības neapmierinātību ar Sudrabu, kura uzdrošinājās ko bilst. Vienkārši nožēlojami...
PaPa
P
Nu nez, Sudrabas atbilde (Kopijas atsūtīšana uz DIENU)...ai...tākā bērni!
Lelle
L
Tas tusons arī pie viena no oranžistiem Ķigeļa, tur jau stipendiats Augustiņš arī neizpaliekoša parādība, lauku māju pirtiņā var visādas oranzas, zaļas un tumšas lietiņas saštukot...KRETĪNI...
Suņu Jēkabs
S
Tas nozīmē, ka grupa Pērkons tagad 6.jūnijā ir brīva un viņus var uzlūgt kāds cits!
Lembis
L
A kur personas kods? Ka ta var zinat, kurai Ingunai tas ielgumus rakstits. Provokacija, ka es jums saku!
Mareks ne Segliņš
M
Segliņš te demonstrē savu puicisko "ja man tā, es tev šitā". Tas neliecina neko labu par politiķa briedumu. Līdzīgi gājieni bija viņa izteikumi par VVF, Loskutovu u.c. Kauns.
:)
:
Ino tev vajag aiziet pie acu ārsta :( Bēdīgi ka tik tuvredzīgi ir daudzi.
lno
l
Segliņš speciāli vārdu jūs raksta ar mazo burtu? Analfabets vai nekauņa? Nav brīnums, ka Sudraba to uzskata par ņirgāšanos(((
:)
:
Ko taupa taupītājs to paņem laupītājs. Var jau uz visu ietaupīt, tikai nesaprotu kam no tā būs labums. Pieliks katram policistam pie algas pa 50 san. ? Man likās ka cilvēki dzīvo lai priecātos nevis taupītu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas