Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Iespēja nepaklusēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Liekat mieru Baltkrievijai! Kāpēc netiek sodīta Krievija? Baltkrievijā esot labi ceļi, sporta kompleksi, nesagānīta pārtika, nav oligarhu un bomžu un esot miermlīgi un laipni cilvēki. Patiesi nesaprotu šo liekulību no mūsu cilvēku puses. Vai tad, ja "pareizie" sāk dauzīt stiklus un kauties, vai tad valstij nebūtu jāieved kārtība? Un vispār mums pašiem savā zemē jāievieš kātība nevis jāmāca baltkrievus kā dzīvot! Viņi mūs sen ir apdzinuši.
.......
.
Ta nebrauks viņi ne uz BY ,ne uz RU _ Kapēc mums būtu kaut kur jābrauc? Tapēc, ka paredzēts iztīrīt LV no pamatiedzīvotājiem? Tas jau tiek darīts, ekonomiskie bēgļi no mūsu demokrātiskās valsts pārsniedz Staļina deportāciju apjomu. Tas dzina vagonos ar varu, tagad ar demokrātiskām metodēm panākts, ka paši bēg projām.
.......
.
Tu kaut ko jauc - LV jau labu laiku nav neatkarīga valsts, visi pirdieni jāsaskaņo ar ES, SVF, ASV vēstniecību, raksta autors gan jau arī kvaukšķ saimnieku uzdevumā.
ivs
i
Demokrātija ir bagāto blēžu izdomāta pasaka ,kuru atbalsta mēdiji ,kuri pieder tiem pašim bagātajiem.
Rita.No laukiem.
R
ko tad darīt ar tiem iesūtītajiem protestetājiem,kuri grib gāzt likumīgi ievēlēto Lukašenko? Tādi par piemēru,bija no Krievijas. Kāpēc par to neraksta Dienā un neprotestē Eiropa? Vai mums patiktu,ja tādi atbraucēji protestētu un apstrīdētu mūsu vēlēšanas,pie tam iebraukuši no Krievijas? Pirms ver muti vaļā,par to derētu padomāt!
Andris.
A
..ha ha,baltkrivija opozīzicija.jūs bijāt redzējāt?aizbraucat un parunājat ko dom;a vienkāršā tauta.un tad rakstiet. jums tik ielīst kādam pakaļā. demokrātija,,,,,kam tas intresē.intresē tikai tirgus jauns,tāpēc tik cīnā pret Lukošenko.aizbrauciet un apskatieties kā cilvēki tur dzīvo,un ko viņi domā un tad rakstiet.viņi ir stipri apmierināki ar savu iekārtu un sistēmu nekā mēs.
Anna
A
Demokrātija Latvijā - ir kad ierēdņi laizā dibenu tikai amerikāņiem. Ja atradas vēl kāds cits laizīšanas objekts, piemēram, zābaki, tas jau ir demokratijas samazinājums. Un vienkārši smaržot nedaudz tas nevar, jo brūnā smaka bija strauja jau no paša sākuma un smarža tā nāk no Amerikas latviešiem, kas aizbēga pēc kara. Rē kā Slucis - dermokrat smirdošs - nu ļoti demokrātisks. Vārda brīvība, tomēr .. Par ko ir runā, par kādu vārda brīvību, mēs runājam? kā var runāt par to, kas nav, brīvība atsevišķai sabiedrības daļai - zagļiem likumā, bet pārējiem kā vienmēr. Un ar demokrātiju tē nesmaržo demokrātija ir cilvēki un cilvēki nav nekā.
lux
l
Kādas preces no slavinātajām BY precēm pati esat iegādājuises. Man pazīstamie lauksaimnieki gan nepērk BY traktorus, par citām precēm arī nav dzirdēts, ka īpašikās pēc tām ilgotos. Ir ļoti nekorekti nosaukt kadus skaitļus, neuzrādot avotu. Ja tie ņemti no BY medijiem, tad tiem ticamības nav nekādas. Kā arī vispār tie nav ticami, jo avoti nav uzrādīti.
lux
l
Mani diezgan bieži rodas līdzīgas pārdomas. Ta nebrauks viņi ne uz BY ,ne uz RU. Labi zina, kas tur notiek. Bet savas valsts gānīsāna lumpenu aprindās kļuvusi jau par modi. Neviens jau neapgalvo, ka viss ir pilnīgi nekļūdīgi. Bet ko tad lielie kritiz'wetāji [paši neko lietas labā nedara?! Pilnīgi piekrītu autoram.
Ainis
A
Tu tur biji un pats visu redzēji? Vari apzvērēt pie mātes?
Abet
A
Egons - jauna kapitalistu lakstīgala ;)
vēlais
v
Vai pši esam aizmirsuši par demokrātiju BAUSKĀ , KUR BALTKRIEVIJA.
NEZINU
N
Kāpēc tagad Baltkrievija, vai tā pasaulē ir vienīgā nedemokrātiskā valsts, jāvēršas arī pret citām, tur mēs klusējam.VAI KRIEVIJĀ AR DEMOKRĀTIJU IR KĀRTĪBĀ? Kāpēc ir divkosība? Vai pašu mājās ar visu ir kārtībā? NETIEKAM GALĀ AR VILNĪTI. CIK MUMS MAZAJĀ VALSTIŅĀ IZAUDZIS MILJONĀRU- RADOT SEV LABVĒLĪGUS vai nepilnīgus likumus.
ronija
r
Taisnība tiem, kuri internetā un ne tikai redzēja demonstrantu ārdīšanos un demolēšanu! Tev ērik, samontēja sižetus tā, kā vajadzēja - pareizi! Autoriņš gan nezina, ka 25% Latvijas ostu kravu veido Baltkrievijas kravas, un ja tās pazudīs, tad pazudīs arī miljoniem latu valsts budžetā. Vēl autoriņš nezin, ka baltkrievija ražo 11% no pasaules sviesta eksporta un 6% no siera eksporta. Šādi dati mums ir neērti, tāpēc tiek slēpti. Vēl baltkrievi ražo traktorus, smago autotransportu, trolejbusus, autobusus, labus apavus un tekstilpreces, ledusskapjus un citu sadzīves tehniku. Baķkas vienīgā nelaime ir tā, ka tas neļauj to visu izprihvatizēt un nozagt valsti, kā tas noticis pēc ārvalstu ekspertu atzinuma Latvijā.
POLITEKONOMIST
P
Ļoti pareizi teikt. Nekādas demokrātijas pasaulē NAV un NEBŪS. Valda nauda . Un Lukašenko gudrākais no gudrākiem un drosmīgs, būtu viņš Krievijas prezidents ,miljardieri nerastos uz tautas izzagšanas rēkina. Un tādā mīzellatvijā viņš kārtību ievestu mēneša lajkā un izzagto atgrieztu budžetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas