Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Iespējams, amnestijas likumu rakstījis arī bijušais ģenerālprokurors Skrastiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cereetaajs
c
Vai tad Šabanskis nav tuvumā?
Anna
A
Tas skrastins ,manuprat ir "lupata" ne virs.Ja esi ists virietis tad ari atbildi skaidri -"ja" vai "ne". nevis te "mullajies" - "nav komentaru"- izradas tads pat kretins ka visi Latvijas t.s. "elites" darboni.
Nauda
N
Lieciet mieru gudrākajiem Latvijas ļaudīm. Amnestijas likumam jau sen ir jānāk. Visas naudas kas grozās ar segvārdiem ir jāatdod īstajiem saimniekiem un jāiegulda latvijas izaugsmē.
doma
d
Vienkārši zemiski no A.K. puses un kopumā, jo cilvēkiem, kuriem ir augsti apbalvojumi tik zemu krist nemaz nevarētu, ja nu vien te- Latvijā, kur vērtību skala ir tik zemu un tik daudz maniem tautiešiem.
?
?
"Dienas rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka "oranžas nokrāsas" cilvēki amnestijas likuma publiskos virzītājus meklējuši jau pirms pāris mēnešiem, tajā skaitā tiesu sistēmā. " Vēl neatbildēts jautājums: vai "oranžas nokrāsas" cilvēki bija tie, kas atļāvā Lembergam nokļūt nelaimē, t.i., cietumā pirms dažiem gadiem? Ja nē, vai tas nozīmē, ka tiesu sistēma tomēr ir uzlabojusies? Jebšu, ka "oranžas nokrāsas" cilvēki nav tik visvareni cik esam iedomājušies?
kants Janeks -MARSALS.
k
kadas amnestijas kadi latvija sodi visu notirit un sakt kartot pareizi likumus ar kriminal likumiem nesaskan administrativie akti, un situacijas plani man ierosinaja kriminal lietu un veica naves sodu aukstaka tiesa apsudzeju es tiesu liepajas un prokorori kur ateica izskatit senata noraidija kautvaij nau 1 instance admenistrativaa tiesa adzina kad nesmu tiesajams bet nau 1 instance noraida tie tiesa talak bet senats stingri rtaksta esmu izpildijis mez likumu 53 pantu un nau sodams jo karte redzams ka romeza ir cels situacijas planu izmantosana ,bet vini pierada kad iemeriji bija robeza par gravi bet kriminal lietas laika es parakstiju elizabetes gutmanes situacijas planu kur vini ieprinteja un centas izpildit naves sodu un to izdarija,bet elizabetes mezu nocirta bez atlaujas un man atnema elizabetes mantojumu jo nesot iespejams adgriest rekatierui no pavilostas abzaga,tatad draudzini bez amnestijam lidz tiesas naves sodam.
jurists
j
Palasot tiesu ķēķa grāmatu, par Krastiņu nav nekāds pārsteigums.
Lāpītāja.
L
Ja palasās komentārus bēdīgi paliek, daži krīt ne ar ko nepamatotu sazvērestības teoriju apgalvojumos, aiz matiem pievelk lietas un personas kam no šādas amnestijas ne silts ne auksts (nu kāds šim amnestijas likumprojektam sakars ar Grinberga lietas prokuroru,to tak netiesā un domāju ka ordeņa viņam ar nav, tāpat Parex kantorim vismaz šajā valstī lietas sakārtotas tā, ka neviens no viņiem lidz 21.08.nav ne notiesāts ne apsūdzēts)labāk tiešam būtu pievērsušies Skrastiņa skeletiem skapī, tā sanāk, ka skeletus var redzēt tikai pēc laika.bet viņs ir privātpersona un viņam ir tiesības neko nekomentēt.Skaidrs ka projekts tapis Lembja, bet galvenokārt digitalizētāju dēļ, un vēl jau viens otrs jūt KNABa karsto elpu pakausī,piemēram Krastiņš,bet viņš jau ar balsoja 4.maijā, iespējams ka šitādu ļautiņu, ja paanalizē salasīsies ducis,nu un viņi tad nu meklē širmi, kas izspēlē šito kārti.Vēl jau viss nav zaudēts,ja Zatlers nevirza, viņš tak teica ka tas ir Saeimas kompetencē, un tur jau vārna vārnai acī neknābs.
Vuarzazi
V
Franci saka "le crime paie", noziegums atmaksajas.
tagadnes forma
t
pievelkas (nevis -ās} saliekas (nevis -ās). Pamācies gramatiku, zvirbuli! Vai vismaz vitamīnus paknābā!
zvirbulēns
z
Nepūt nu, saulīt, tik smagi, nepūt, ja es nopūtīšos par tevi, tev slikti sametīsies un, kas zin, i karjera saļodzīsies :)))
Senais
S
Jūs jau arī kopā, varu derēt, ka Jums patiks.<a hr Un varbūt tiem ar tām sarauktām pierēm arī. Dzīve nav tik vienkārša, tā ir daudz vienkāršāka. Man jau kāpjot pāri Rubikonam, tas ir pilnīgi skaidrs.
nopūta
n
Ir cilvēki,kuri veģetē uz citu cilvēku rēķina.Vai nu pozitīvi vai negatīvi noskaņoti pret "donoru". Tas,kurš te sevi sauc par zvirbulēnu,pārtiek vienīgi no Maizīša vārda valkāšanas. Ja raksts par Skrastiņu,tas netraucē gvelzt par Maizīti. Ja par TV apraidi,tad vienalga pie švīkām vainīgs Maizītis,kurš Lembergam dara pāri. Vēsturē ir ziņas par apsēstiem ļautiņiem, piemēram Katonu vecāko,kurš nemitīgi vāvuļoja par nepieciešamību iznīcināt Kartāgu,bet šis nav tas gadījums(Katonam ar personīgajiem sasniegumiem viss bija OK). Te ir darīšana ar nepiepildītām nepamatotām ambīcijām un nodzertu karjeru.
To to nopūtai
T
No problems, lasi E. Ļimonovu, būs vēl interesantāk. Īpaši tagad.
anglosaxis
a
Kungi, man prieks par jums abiem. Prieks, ka ir vēl komentētāji, kas prot to darīt bez sarauktas pieres un žults.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas