Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Iespējams, Jaundžeikars ieteicis izdot uzturēšanās atļauju Krievijas multimiljonāram Šefleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Manis pēc uz Latviju varētu pārcelties kaut visi pasaules multimiljonāri un jo vairāk, jo labāk! Galu galā, katrs no viņiem tak uzbūvēs pa kādai mājai un arī attīstīts kādu biznesu te uz vietas, kaut ko investēdami, turēs naudu Latvijas bankās u.t.t.
Normunds Kārkliņš
N
Neatkarīgas aptaujas jaunākie partiju reitingi no vietnes "Par kuru sarakstu balsosiet 2.oktobrī?" (meklēt Google) nobalsojuši 1139 respondenti. Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs". 18.09% VIENOTĪBA 16.15% Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" 13.96% Balsošu ar tukšu aploksni 13.61% Kristīgi demokrātiskā savienība 5.97% "Par prezidentālu republiku" 5.71% Nepiedalīšos vēlēšanās 5.18% "PCTVL - Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" 4.39% Partiju apvienība "Par Labu Latviju" 4.3% "Pēdējā partija" 3.69% Neesmu izlēmis 3.69% Zaļo un Zemnieku savienība 2.81% "Ražots Latvijā" 0.97% "Tautas kontrole" 0.79% Partija "Daugava - Latvijai" 0.53% "ATBILDĪBA - sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība" 0.18%.
Margarita
M
Aizdomas,ka vēlēšanās neivēlēs,un nu meklē jaunu sili,jo šāda tipa cilvēki ir atradinājušies strādāt.Un gadi jau arī,skatoties televīzijā izskatās tāds apvēlies...kur tāds var vairs strādāt fizisku darbu savos laukos....Tākā saprotiet,Jaundžeikars cīnās par sili,un nav ko nosodīt,
tendence
t
Vai klientu liigumsaistiibu noteikumu izpaushana valsts Hipoteeku bankaa notiek Jaundzheikara uzraudziibaa ??? Vai Vagolinjas, Buholta, Panjko , Neverzhevska darbiibaas gadiijumaa nesaucas komercnosleepuma izpaushana un ir kriminaali sodaamas???
pamela
p
Piekrītu Pikselim.Kurās rokās atrodas valsts drošība? Tāds Jaundžeikars ir kā VAMPĪRS vai Drakula Latvijas drošībai. Par naftas galonu ielaidīs arī bin Ladenu ar visiem kaujiniekiem. Vai tad Saeimā nav NEVIENA valsts aizstāvja,ka katrs zaglis no Limbažu piena var ieņemt šo amatu un tirgot melnā saraksta bandītiem iešļūkšanu Latvijā? KUR skatās DP un SAB???
alberts
a
Ja LABI samaksā - KĀPĒC NE?
Ku Kū
K
Te nu derētu Pujāta rezumē, jo Jaundžeikars galu galā ir no svēto vīru partijas un sadarbošanās ar Solncevas vīriem diez vai stiprina Baznīcas kā tādas autoritāti. Kaut gan ar Dieva vārdu mutē /kā Oliņiete/ ir padarīti daudzi noziegumi.
James
J
Kad šo dižkretīnu vairs neredzēsim? Kad?!?!?
Lasītājs
L
Sausais atlikums: Jaundžeikars atkal melo. Savai politbrigādei PLL perfekts kadrs.
!
!
Si lauku papus seftesanas politika ir tikpat lamzaciga ka vina gaita. Neveikla un parmerigi tiesa. Bet tiesi tapec ari ta klust jo redzamaka.
Pikselis
P
No vienas puses - čomiem iāpalīdz. No otras puses - kā rokās ir Valsts drošība?
nv
n
ar nepacietību gaidu brīdi, kad šim kriminālam purnam beidzot ierādīs viņa īsto vietu.
ūpis
ū
nemuldi, tev nemaz zvirbulienes nav!
arī vēlētāja
a
apdomājies, ko gribi darīt- tieši šo ēdelīgo LPP/LC un TP dēļ lielā mērā esam šajā bedrē! Tā nav apvienība, par ko balsot, jo citādi ilgi neatgūsimies!
zorge
z
Ja jau ir tāds likums, ka investoriem jāpiešķir.... Tiešām neredzu iemeslu kāpēc nē. Besij tikai, ka kuces dēls deputāts melo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas