Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Iespējams, savāks vairākumu atklātam balsojumam par ģenerālprokuroru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zz
z
SOLVITA MURGO,KADA BUS DEMOKRATIJA.
lux
l
Petīcijas parakstītāju daļa deklarē, ka ir par tiesiku valsti. Jādara viss, lai Latvija tāda būtu. Taču ši petīcija ir tāds pats mēģnājums ietekmēt balsošanas rezultātus, kā jebkurš cits, tikai paslēpts aiz cēliem vārdiem. Turklāt to ierosina VVF, kuras kontā daudz Latvijai kaitējoša. Piemēram, Kalvīša izvirzīšana, ''Slesera virzīšnana, valodas likuma grozīšana, Abrene u.c. īsti nav skaidra viņas interese. DAudzi deputāti Saeimā man nav pieņemami. Bed ne jau tagad jāgānās. Jādomā, pirms balso par kādu kandidātu. Taču diemžēl tas nav raksturīgi latviešiem. Par to leicina gan TP otrreizēja ievēlēsāna, gan RD atdošana krieviem. Racion āls ir Borovkova komentārs petīcijā.
tantuks
t
Re ka satraukusieas 2474 ,kas savas lietas bida ta ,ka kluva miljonari,dzivo uz nodoklu maksataju reikina lidz muza beigam, viniem bail ka jauna Saeima nonems tas kungu muza garantijas,nenormalas pensijas un noliks visu vieta un sada bridi pazaudet pasu galveno-vareno tiesibas stuti ir tragedija.Bet 2.5 miljoniem iedzivotajiem tikai pasakas stasta. Ta ir varas santaza,pareizi Saeimas kgi nobalsoja. Valsti novedusi pedeja vieta pasaule pec 2009 gada rezultatiem un vel nevar norimties.
Laila
L
Es nesaprotu KĀ var balsot aizklāti, jo es ievēlu kādu, lai viņš pārstāvētu manas intereses, bet ja šis balso aizklāti, kā lai es zinu, ko patiesībā viņš dara?
robins huds
r
Maizītis būtu ļoti labs - Tiesībsargs. Cik var noprast no tagadējā tiesībsarga Apsīša, viņš vēlas aiziet. Nu tad varētu virzīt šim amatam - Maizīti.
Arcix 10
A
Ko saka Saeimas kārtības rullis? Cik reizes atļauts balsot par MAIZĪTI, ja viņu visu laiku izbalso? Līdz jaunām Saeimas vēlēšanām? Labāk lai iet politikā. Kļūs par Loskutovu II un ātri aplauzīs ragus.
NLO
N
Tā arī nesaprotu, kāda ir aizklātā balsojuma jēga, ja balsotājam pirms vai pēc balsojuma publiski jāatskaitās par savu izvēli. Līdz ar to nav skaidra arī šī vārīšanās ap Maizīti.
TanteSidra
T
varbut nepamaniji te neiet runa par Maiziti bet par procesu, deputati likumdeveji Saeima bida savas lietas aizklatos balsojumos slepjoties no saviem veletajiem. par to vai patik vai ne ne visai vajadzeja runat agrak.
Dima
D
Nu šeit var skaidri redzēt,ka vienotībai (kāda tur sūda vienotība) vajag Maizīti vairāk nekā Lembergam nevajag.Ko viņš tādu būtu izdarījis (vai neizdarījis ) lai būtu tik neaizstājams vienam politiskam spēkam?Jeb jautājums ir-Kam viņš īsti kalpo?
TanteSidra
T
SAEIMA NEVIENS BALSOJUMS NEVIENA JAUTAJUMA TURPMAK NEDRIKST BUT AIZKLATS. Balsojumiem ir jabut vienigi atklatiem lai noverstu bezgodigu ricibu un melus, lai noverstu balsu pirkshanu un pardoshanu, lai deputati saktu izjust atbildibu savu veletaju prieksha.
zanE
z
Ja esmu balsojusi par konkrētiem deputātiem, tad man ir tiesības zināt, kā viņi manā vārdā balso. Un te vairs neiet runa par Maizīti, Bērziņu, Kārkliņu vai Semjonovu. Vienalga, kāds būs nākošais ģenprokurora kandidāts, bet ja būs nobalsots par kārtējo lielāko kretīnu..... tad man būs tiesības tādam deputātelim iespļaut saujā (jo tad es zināšu, kuram tā sauja ir netīra).... Un tad, deputāteļu kungi, Jums būs tiesības baidīties.....no manis - no vēlētāja......
monitors
m
Diena: "Vienotībai kopā ar diviem frakcijām nepiederošiem deputātiem ir 27 balsis, PCTVL – piecas, bet SC – astoņas". "Līdz ar to Vienotības, PCTVL un SC frakcijas kopā varētu nodrošināt 50 balsis." Skaitīju, liku kopā, bet sanāk tikai 40 balsis. Kādas atzīmes žurnālistēm bija skolā aritmētikā?
Jā gan
J
Ak tad tā?!? Atkal vienas personas dēļ jāmaina likumi? MOcekļu veidotāji JL un visa vienotā šļura ta'cu varētu padomāt, ka reiz arī tie, kuri nevēlas dancot pēc sorosiešu pavēles, nobalsos vēlēšanās tieši tā, kā nobalsos. Un visiem šiem politiskās putras vārītājiem būs jāpaliek aiz borta! Paši Maizīti izbalsojāt, paši bļaujat! Apnicis!
sas
s
paši jēlīši nobalsoja pret, lai saceltu jezgu
Jautrajam Šķiņķim
J
Tiklīdz Latvijā būs e-vēlēšanas, tā arī būs. Tikai nez, kur tās kavējas? Ja būtu tāda sistēma, būtu arī vieglāk pārliecināties, vai vēlēšanu rezultāti netiek viltoti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas