Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Iespēju likvidēt Tiesībsarga biroju apspriedīs koalīcijas sanāksmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:(
:
Būtu labi, ja būtu... Jau 2 mēnešus nav nekādas atbildes no tiesībsarga uz iesniegumu.
alberts
a
Likvidet nekavejosi!Nespējīga iestade.Atstat šilti uz durvīm prieks EU.
sociālā darbiniece
s
Tiesībsargs man ir palīdzējis risināt ļoti neaizsargātu cilvēku lietas, kad nav bijis kur griezties un sūdzēties par ierēdņu patvaļu, tādēļ uzskatu, ka šī iestāde nepieciešama jau tādēļ vien, ka ir ļoti daudz cilvēku, kuriem nav nekāda padoma. iekšējie konflikti, intrigas, stučīšana, slikta darba organizācija - tas ir cits, risināms jautājums, bet principā, šādai iestādei ir jābūt, jo valstī valda ierēdņu visatļautība un cinisms, pārmērīga kalpošana burtam.
Bite - pe
B
Pilnībā piekrītu! Ne katrs gudrs, godīgs un visādi citādi godājams cilvēks var būt vadītājs. Tas "perēklis" ir jāizjauc un jāsāk normāli strādāt, jo patiesībā tāds birojs ir vajadzīgs.
:o)
:
Tieši tā, nekāda taustāma labuma sabiedrībai no šī biroja nav bijis, ja tur par priekšnieku būtu cits cilvēks, nevis Apsītis, tad, varbūt, tomēr kāds labums būtu. Krīzes laikā šo iestādījumu droši var klapēt ciet.
pe
p
Tas ir spilgts piemērs tam, kā ieliktais cilvēks var sačakarēt normālu ideju!
Janka
J
Ir jāmaina bezobainais tiesībsargs - nevis dēļ bezobaina tiesībsarga jālikvidē šī institūcija... Jau sākotnēji visa tiesībsarga biroja jēga un ideja tika politiski sabojāta ieliekot Āpsi par priekšnieku...
Mans domā, ka
M
Tiesībsarga amatu varētu ieņemt Rasma Kārkliņa - viņai ir riktīgs krampis. Bet Apsītis tur tika ielikts tikai ar vienu mērķis - diskreditēt šo institūciju kā tādu, ko viņš arī ir sekmīgi veicis.
antipatriots
a
Tieši tā, cilvēktiesības ir visa sākums un diemžēl to nesaprot, ne latvānijas plānprātīgie politiķi, ne plānprātīgie iedzīvotāji, ne pats āpsis apsītis.
arno
a
Lidvidēt! Gan Apsītis izrādījies bezzobains. Gan tās meitas tai birojā kosmopolītes. Par Sorosa naudu lai indokrinē kaut 100 gadus. Bet vai viņiem vajag maksāt no valsts naudas? tas ir jautājums.
Cietušās ......
C
Jā taisnība rakstītājam ,ka prezidijas kancelejā bija daudzas ,jo daudzas sūdzības par ierēdņiem ,par tiesām utt. un Vaira labu gribēdama , domāja ka Ombuts palīdzēs atrisināt daudzas problēmas.Bet šeit jau nav Amerika ,kur ierēdņi , policisti , tiesneši strādā likuma noteiktā kartībā . Bet šinī mazajā korumpētajā valstī , kur valsts ierēdņi cīnās pret tautu , kad Maizīš kungs var pateikt , ka lietu pret Bičkoviču viņam nav ētiski izskatīt , jo viņš ir priekšnieks . Amerikā viņš nākamajā dienā vairs nestrādātu .Bet šeit tas ir normas robežās .
Cietušās ......
C
Esmu griezusies šajā iestādē .Ja tiesībsargs neko nerisina -apriori , tikai var norādīt uz trūkumiem , tad tādu tiesībsargu mums nevajag . Jo norādīt uz trūkumiem spēj un var jebkurš no rakstītājiem , mums viņu ir tik daudz , Bet kas to uzsklausa ?Nožēloju veltīgi zaudēto laiku un biju spiesta trūkumus novērst Eiropas tiesā .Nu kam tas ombuts vajadzīgs ? N eviens viņu galvā neņem , pasmejas par tādu māzošanos . lūdzu uzrakstiet ,vai pieminiet kaut ko labu , ko Apsītis ir paveicis ......
šaubas
š
Šaubos vai ir jēga maksāt algu miljonāru brūtēm, kādi 1000 lati mēnesī viņām ir "tējas nauda". Darbs kā hobijs varbūt ir OK māksliniekiem un muzikantiem, bet ne juristiem. Drīzāk tā ir zīmēšanās iespēja presē, TV
Maska
M
Apsēn, jums ir jauka māja Mežaparkā, ej un atpūties, paklausies, kā čivina putniņi. Tiesībsarga amats nav jums domāts.
anna
a
Ticu, ka VVF ideja par tiesībsargu bija laba, bet patreizējā izpildījuma - tas ir kā anekdote

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas