Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ievērojami pieaug narkotiku izplatība jauniešu vidū laukos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
seene
s
Maģiskaas seenes :D
Pēteris
P
Ko citu viņiem tur darīt? Valda diezgan liela bezcerība. Valsts viņus uzrunā gab=ndrīz vienīgi tad, kad grib par kaut ko sodīt. Turklāt, katra parasta nerātnība tiek sodīta tik bargi, ka pēt soda vairs neatgūstas. Parastās nerātnības līdz ar to pakāpeniski izzūd. Tagad daudzi pamazām izšķiras "aiziet citā realitātē".
Zigurd
Z
Nāvessods ir tikai dažās valstīs narkotiku dīleriem. Dzērājiem miesassodi, bet ļoti retos gadījumos, kad ir kādas blakussekas saistībā ar to, var gadīties nāvessods. Zigurdam laikam ļoti sena informāccija atmiņā saglabājusies. Varbūt viņš runā par tiem laikiem, kad ķecerus dedzināja uz sārta. Bet tad savukārt alkohols musulmaņu valstīs nemaz nebija tik daudz lai kāds varētu nodzerties. Bet savukārt Šeherezādes laikos, kārtīgs sultāns(musulmanis taču) bez laba vīna nemaz neklausījās pasakas. Ja nu vienīgi runa par ekstrēmistiem, teroristiem, kas ir arī ortodoksāli. Bet, ja nopietni, tad mums nāktos iztikt bez daža laba, kas nes Latvijas vārdu pasaulē, ja būtu jaunībā nošauts. Piem. Raimonds Pauls.
Zigurds
Z
Irānā, ortdoksālie musulmāņi, narkotiku tirgotājus un lietotājus pakar. Dzerājus nošauj. Pareizi dara.
nepareiz
n
Un zāle nav halucinogēns? Tos šoferus dzērājus arī neviens nekad nav attaisnojis. Bet narkomānus attaisno. Redziet, narkotikas vispār neesot kaitīgas, un daloties vieglajās un smagajās, vieglās drīkstot. Tikpat labi dzērājs var taisnoties, ka nav ņēmis mutē ne lāsīti šņabja, tikai alu. Narkotikas no narkotikām nav ko šķirot, tās visas ir narkotikas. Laikā, kad tabakas smēķēšanu sabiedriskās vietās aizliedz ar likumu, nevar dot nekādas atlaides narkomāniem.
ha
h
Meža pasaka Reiz uz taciņas satikās divi zvēriņi – latu lapsa un dibenā kampējs. Pēc brīža latu lapsa esot redzēta turam vienā ķepā latu un ar otru taustot dibenu. Pagaidījis, kamēr dibenā kampējs izzūd tālumā, latu lapsa sajūsmā iespiedzās: ZOOFILS!!! Pa to laiku latu lapsai no aizmugures tuvojās āzis blējnieks, lai atjaunotu zaudēto tuvību. „Divas vecākās ... profesijas... ir ...prostitūcija un žurnālistika”, nodomāja latu lapsa, elsojot āža blējnieka apkampienos, „un... es ...varētu ... iemācīties abas!” (P.S. autora vārds juridiski noformēts kā pseidonīms, publicēts literāra darba fragments, turpinājums sekos)
teetis
t
Starpcitu no zāles murgi nerādās. Murgi rādās no halucinogēniem. Ir jāatšķir cannabis no stiprajām narkotikām.
teetis
t
Cik nav cilveku nav sabraukti/nositušies alkohola reibumā ? Miljons ? Ja ir stulbenis tad ir.
nepareiz
n
Smēķēšanas un alkohola sekas ir zināmas jau sen, bet ar narkomāniem jāizcīna veseli kari, lai viņi atzītu, ka narkotikām vispār ir kaitīga iedarbība. Starp citu, tabaka kaitē veselībai, bet murgi no tabakas nerādās un tabaku uzpīpējis cilvēks nevienu nesabrauks, bet nonarkojies gan! Piemērus vajag? Deniss Veremeičiks. Salietojās trīs narkotikas un sabrauca sešus.
nepareiz
n
Tev nav zināmi citi veidi kā izklaidēties bez narkotiku lietošanas? Kas pats nezin, ko grib, tas arī lielpilsētā neatradīs ko darīt, bet vainīgi būs citi!
teetis
t
Atraduši par ko uztraukties, a tas ka 90% procenti jauniešu smēķē un lieto alkoholu jau nevienam neinteresē. Labāk lai uzpīpē kāsi nekā piedzeras un ar vecu bembi pa laukiem gasē.
Pareiz
P
Ko tad veel tajos laukos dariit?? Ka tad veel izklaideties??
Oskars
O
Un POLICISTI PALĪDZ TĀS PIEGĀDĀT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas