Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Igaunijas premjers piekrīt iesaistīties Vienotības priekšvēlēšanu kampaņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārlis Krēsliņš
K
Vai KNAB arī tam piekrīt, kā ar slēpto reklāmu, kad TP liek samaksāt par pilsoņu pausto viedokli? Vai Latvijas pilsoņi nedrīkst izteikties, bet ārzemnieki var? Mēs esam oriģināli sliktā nozīmē. Pie varas esošie izmanto administratīvos resursus savā valstīs – tas ir slikti un nepareizi, bet tagad centīsies izmantot arī savas iespējas ārvalstu politiķus. Tas jau nu gan ir pārāk.
Zelma
Z
Samainīsim vietām! Ansips Latvijā un Dombrovskis Igaunijā!
...
.
Nu protams par Dombrovski....veel visi nav aizbraukushi piespiedu imigraacijaa
tas jau par daudz!
t
Te nu Vienotībai vajadzētu nokaunēties, nevis Ansipu izmantot. Ansips aizvāca okupantu pieminekli no Tallinas centra, bet Vienotības Āboltiņa un Jaunups to vien domā, kā ar okupantu idejisko mantinieku partiju SC vienā valdības gultā ielīst.
jurčiks
j
He Hem, Ja Vienotība ir jenoti. bezgoži, tautas posts - tad kas ir zaļie, betmana un buldozera cilvēki un partijas? Kuri "saveda kārtībā" saules akmeni, Latvijas kuģniecību (tagad meklē kur 135 milj. pazuduši), stipendiātu saraksts, digitalizācijas lieta, airbaltic un prihvatizācija? Nosauc kaut dažus līdzīgus piemērus no Vienotības puses. Kad sūdi pa muti smēlēs pirms pašas krīzes tad lielie glābēji un politiķi kur nu kurais aizmuka, lai tik nebūtu jāizsmeļ savārītais. Zināja, ka būs jāņem kredīti, jāpalielina nodokļi - jāpieņem lēmumi, kurus politbiznesmeņi un politikāņi nespēj pieņemt. žurkas pirmās skrien prom no grimstoša kuģa! To, ka tu tur šķidri p..ti nenosaucot nevienu piemēru, parāda, ka argumentu ta nav.
jenotu žurkai Jurčikam
j
Joks jau tāds, jenotēn, ka tavi glābēji tikai tautiņu plikāku ir pataisījuši, taču biezo uzvaras gājiens turpinās! Tiem pat īsti matiņš nenokrīt , ja neskaita dažus šovus. Bankām katru mīļu brītiņu (mēnesi) piemet par desmitiem miljonu tavs jenots, bet tautiņai tik ņem nost. LB un Fuktuk vadība nesēž rūtainā saulītei, paļex īpašnieki maskavijā loderē. Tavs premjērs neatdod (zog) atklāti bankas naudu, nesamaksājot kredītu par savu biznešu, kamparēns šmaucas ar deklarāciju , nodokļiem, štokijs melo un arī šmaucas u.t.t. Ko vēl vajag no tiem tīrajiem un baltajiem? Vai tas ir piemērs, ko man mācīties? Vai tie ir glābēji???? Tavi siles brāļi????
  • 1
  • 0
Ivars
I
Igauņi nau muļķi, vienmēr pratīs pakāpties uz aptaurēto latviešu galvām. Nu tad lai viņiem arī veicas! Ko lai citu saka par Alsviķu skolu beigušiem V partijas politiķiem.
palīdzi Dievs
p
ja jāizvēlas, tad labāk urbaņu jānis, vismaz zināms zaglis, čangalīts, bet godmaņa škeles antonova flika....kargina....birkava....KGB zaglers.............................
hop
h
Valži mums šogad švaki pavisam paši neko nevar laikam bilses pilnas
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Man kā deputātu kandidātam aizliedz piedalīties priekšvēlēšanu debatēs, bet šitam lūdzu. Nu pilnīgs bardaks.
Tas Tev, zināšanai
T
He he...>Dainis Grabovskis 2011.09.03 09:43 Vai tad nezini.... he he.... ka Vienotības sludinātā likumība un tiesiskums ir domāta tikai muļķiem nevis Vienotības jenotiem, tāpēc stāvi nu pie ratiem kamēr Vienotības jenoti ar saviem kloniem-Zaptes pārtejas hunveibiniem sili dala.... hi hi... Ak, jā interesanti būtu uzdot jautājumu Knābītim par cik šitā ivgaunīša reklām tiks ieskaitīta Vienotības reklāmas kampaņas izdevumos.... ha ha...
  • 2
  • 2
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Kas te notiek?
He he...>Dainis Grabovskis
H
Vai tad nezini.... he he.... ka Vienotības sludinātā likumība un tiesiskums ir domāta tikai muļķiem nevis Vienotības jenotiem, tāpēc stāvi nu pie ratiem kamēr Vienotības jenoti ar saviem kloniem-Zaptes pārtejas hunveibiniem sili dala.... hi hi... Ak, jā interesanti būtu uzdot jautājumu Knābītim par cik šitā ivgaunīša reklām tiks ieskaitīta Vienotības reklāmas kampaņas izdevumos.... ha ha...
  • 2
  • 0
He he...> Bomzis Vamzis
H
Redzi Vienotības jenoti nevar un negrib redzēt.... he he... dumrovska radīto postu tautai, jo jenoti tagad iekārtoti gan padomēs, gan visos iespējamos ierēdņu amatos un viņiem ir silti un labi tagadējā silē, pie tam viņi izmanto valsts mašīnu, lai arī viņu šmuces neviens neizmeklētu (likumīgie zagļi).... hi hi.... Un tu šos gribi pārliecināt, ka tas nav ētiski un estētiski? Vienotības jenoti uz to uzspļauj un viņu radītais klons-Zaptes pārteja vēl vairāk... Tāpēc nav jēgas cepties, bet vienkārši šitie bezgoži ir jāizmet no siles un VISS. Veiksmīgu dienu!
Tiešām?
T
Ansipam tiešām palicis iespaids, ka Dombrovskis varētu būt līderis??? Neticami!!!
jurčiks
j
Bomzim Vamzim! Sorry, atbilde nebūs politkorekta. Ja pie varas mūsu valtī bija tie p...ri kleptomāni, kuri caur visāda veida tranzītuzņēmumiem gan uz zemes gan gaisā u.c. veidos bezkaunīgi zaga valsts(mūsu) naudu, tad paldies igaunim, ka viņš atbalsta godīgu pilsoņu ne grupu veidotu un kontrolētu valsti. Ja mēs esam tādi auni, ka ievēlam zagļus, kuri to tik vien prot kā zagt un uzķeramies uz lielā mārketinga/reklāmas gurū nospiestajām politiskajām reklāmām, tad esam to pelnījuši. Kad būsim gudrāki un vēlēsim valstiski domājošus pārstāvjus, tad šāda, tiešām palīdzība, nebūs vajadzīga. Man arī prieks, ka, ja arī biji Vienotības consulting, no turienes aizgāji. Tagad Tavi gudrie "padomi" lieti noderētu citām partijām, kurām s..i pa muti smeļās.
LOL
L
ka viņš atbalsta godīgu pilsoņu ne grupu veidotu ..
  • 0
  • 1
Valkas-Valgas malkas biedrība
V
Palīdzēs konsolidēties ziemā!
to Berta
t
Atkal personīgi man adresēti komentāri - nu lieliski, laikam atkal būšu uzkāpis uz papēžiem kādas no kleptokrātiskās partijas partijniekiem, to līdzskrējējiem vai rada gabaliem. Varu atkārtot, ka, ja kaut kādi poltiķi no kaut kādas valsts piedalās 1 partijas vēlēšanu kampaņā, tad tā ir iejaukšanās citas valsts iekšējās lietās. Un tas ir ĻOTI slikta zīme. Gan kaimiņvalstij, gan mums pašiem. Ja nu Jums nepatīk man padsmit gadu vecais niks (Nick Name), tad tik pat labi Jums var nepatikt ne mana valoda, mana ticība, ne mana ādas krāsa, ne, atvainojiet manas gastronomiskās vēlmes. Tas ziniet Cienītā ož, un ož nelabi - un to mēdz saukt par neiecietību. Bomzis Vamzis
Bomzi,
B
redzams, ka esi pietiekoši ieņēmis un pelītes jau rādās. Ej patiltē atpūsties un neapgrūtini niecīgo pelēkās vielas atlikumu ar tev nesaprotmām lietām.
  • 2
  • 2
to Bomzi,
t
Dabiski augstāk minētais komentārs ir attiecināms, uz t.s. No Nick Name "Bomzi,". Atvainojos Berta. Bomzis Vamzis
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas