Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ījabs: Esmu uzkāpis uz varžacīm ne vienam vien sāpīgam jautājumam, un uzņemos par to atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emma
E
Elva, ja tev kauns, ka esi studējusi kopā ar Ivaru, kāpēc par to visiem stāsti publiski?
G3, G60
G
Kurš te bija un ir tas latvju patriotts un caionālo interešu aizstāvis, kurš atteikšanos no dienesta LR bruņotajos spēkos, izvairīšanos no no dienesta, dezertēšanu pārvērta par savas popularitātes poitisko kampaņu un tagad sola, kā var nesolīt, Visu Latvijai? Vai tas cits Raivis Dzintars bija, vai šis Raivis Dzintars ir cits?
nacionālists SS
n
I Ījaba kungs es Jūs atbalstu un piekrītu Jūsu komentāram. R Dzintars ir liels demagogs. R Dzintar tiki saeimā ,sēdi tagad saeimas krēslā saņem algu un priecājies ,ka piečakarēji vēlētājus un partiju LLNK. K Ulmaņi un Krieviju liec mierā .Šo kārti jau 20.gadus Jūs cilājat.
Anna
A
Krievu lielšovinisms rullē
Jukums
J
Klusa daba. Ar jjābu-un- job-nutu ēzeli! >Ezēlis - job-nuts -ijābs vai Ijabs-job-nuts_ēzelis tieci nu gudrs.!
Andža
A
Sprukstiņ, melošana nav tas pats kas 'uzkāpšana uz varžacīm"! It's different story ashole
Juris
J
Ījabs kārtējo reizi ir nodemonstrējis savu nekompetenci.Apgalvojumi par nacistu tērpos bruņotiem VLatviešiem ir aizskāris arī mani, kā latvieti. Ījaba piedāvātā retorika pilnībā saskan ar Krievijas medijos angažēto uzskatu, ka vidusmēra latvietis ir fašists, kas kara laikā to vien ir darījis, kā slepkavojis, spīdzinājis ebrejus, un tagadējie latvieši ir iepriekšējo pēcteči, kas par to vien sapņo, kā aizsūtīt nabaga cittautiešus uz gāzes kamerām. Tādu cilvēku, kā Ījabs, dēļ Latvijā cilvēku vidū tiek kurināts nacionālais naids.
kaķīts
k
Zvirbulis bija nosalis.Uzkakāja govs un šis sāka čiepstēt. ...un kaķīts to apēda. Lēnā pār tiltu, Raivulīt ! Ka tev nesanāk kā Šleseram .
Teļš
T
Skaidri redzams, ka Dzintars domā par sevi, ne par Latviju. Dulburs gatavais ! Man tu nevarēi likt atvainoties vai maksāt sāpju naudu.
Beate
B
Nav jaatvainojas. Raivis vel ir tikai ZELLIS, ne vis meistars. Ja tā perdelēies,drīz lauzīs kaklu. Man tagad kauns, ka balsoju par tiem "piena puikām".Gribeju, lai SC mazāk tiek...
Aldis
A
Ar atbildības uzņemšanos vien nepietiek! Šoreiz ir jāatvainojas!
Baiba
B
Ijābs visu to draņķību publicē nu gan īstā vietā - satori, paskataties, kas tur sapulcējušies, tas ir riebīgu radikāļu bars, kas paši izliekas par nezin kādiem dēmokratiem, bet pret visiem citiem, arī vl, pin intrigas. Pilnīgi pareizi, ka dzintars šitos noprotestēja, jo tas satori midzenis ir jāiztrenkā, citādi tas grauž Latvijai caurumus no mugurpuses izliekoties par kultūristiem kā Ijabs pseidopolitologs.
Balva
B
Nebiju aizdomajies, ka stulbiem spriedumiem par Latvijas politiku varetu but termins Ijabs. Vins tik loti slimigi alkst publicitati, ka bus pateicigs ari par sadu iespeju - pasniegt sava varda nosaukto balvu par stulbako komentaru. Vieniga problema, kurs cits, ja ne pats Ijabs uz so balvu varetu citkart pretendet?
buzz
b
Ja paskatas to linku inbox talak,konkreti 4'to bildi,tad nav shaubu,ka VL! dibinatji,ir tik pat probezjoti,ka nacboli. Tas pashas idejas,tikai vieni sajusminas par noziedznieku Hitleru,otri sajusminas par noziedznieku Staljinu. Un shi bilde nav tapusi 20 gadus atpkalj,kad Dzintars vareja but apmaldijies,pumpains,neizglitots pusaudzis,kursh nesaprot,ko dara. Ta ir 4(!!!!!) gadus veca bilde.
t
t
man savukārt kauns, ka esmu studējis ar dzintaru

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas