Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ījabs: Premjeram par koalīcijas sastāvu bija jābūt skaidrībai jau pirms divām nedēļām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
Noņem tumšās brilles un nemeklē utis Ījāba tekstos. Labāk būs visiem, ja izķersi savējās. Pie reizes padomā - vai ir kāda lielvalsts, kuras tieksmes varētu nosaukt par ne-impēriskām. Vai ir kāds lācis, kurš bītos uzkakāt kaimiņu ezim tikai tāpēc, ka tam ir adatains kažoks? Ja nav, par ko tad lieki jādzesē mute?
Troll
T
Kauns Latvijas Universitātei, kurā iekļuvuši tādi "ījobi", kauns arī masu medijiem, kuri tiražē šādus pretlatviskus uzskatus, ko pārdod par patiesību. Tie valsts attīstību neveicina un cilvēku prātus neapgaismo, bet kalpo Maskavas impēriskām tieksmēm.
cony
c
Ko šis zēniņš iedomājās,ka gudrs vai varens,ka sāk pamācīt, un plānot ,mūsu politiskā līdera Dombrovska darbu.Pats Prezidents Zatlers gudri ,sākumā norādīja,ka laika valdības veidošanai pietiek un to vajag bez steigas izmantot diskusijām,lai var pelavas no graudiem atsijāt.Tiešām Dombrovskis,jau tūlīt pēc vēlēšanam ,rokās tur sietu un sijā,darbs nav viegls,bet ļoti vajadzīgs un atbildīgs. Ko domā,Ijabs,tas man liekas ir nekompetenti un nav uzklausāms uzmanīgi.
glebis
g
я - программист, не надо мне про информатику втирать, получше местных её знаю. на ней одной экономику не построишь. сидит обезьяна с голым задом и рассуждает о сети и глобализации. срал я на мнение тех кто хочет чтоб нас "репатриировали" :) сам уеду, если прижмёт. посмотрим как ваша Вису Латвияй с Райвисом Дзинтарсом и Зилой будут Незалежную поднимать )))))
es
e
Esat kļuvis pārlieku gudrs. Padomju laikā par Ļeņinu dažs labs,kas dzīvoja pie Ziemeļu Ledus okeāna teica: "Дюже умный!"
Sirmais
S
Ījābs ir krievu ideoloģijas sludinātājs, bet ne politologs un nemaz nav pamanījis, ka Eiropa pamazām sāk mosties no kosmopolitiskā murga. Nelaime jau tā, ka Ijābs pārstāv to tautu, kas uzskata, ka vienīgā ir cietusi, vienīgā zin kas ir pareizi un vienīgā, kas drīkst visus komandēt un mācīt. Visi citi viņu acīs ir mēsli.Derētu viņam kādu laiku padzīvot reālā Krievijā, tur katru dienu dzirdētu "laipnu" uzrunu "židovskaja morda", varbūt tad saprastu,ka Latvijā Nav antisemītisma un nav rusofobijas ,bet tikai tieksme pašiem būt saimniekiem savā zemē.Ne jau pret tautību ir nepatika, bet pret to, ka cittautieši māca kā Latvietim Latvijā dzīvot.
nu nu
n
Ja nav argumentu lai varētu apgāzt Ījaba teikto, tad VL fani uzreiz sāk histēriski apriet Ījabu kā personību .....
fricis
f
agrāk vēl cienīju viņa viedokli, tagad gan palicis par klaunu ka daukšts, smieklīgie politologi , papagaiļu kluba pārstāvji , tik vien zina kā gausties , ko teiks krievija un, ka eiropa nesapratīs
Alma
A
Pamosties, glebīt uz paskaties, ka industriālizācija beigusies un Staļina vairs navaid. Nav jāceļ rūpnīcas, nav jālej čuguns un jākaļ lielgabali. Pasaulē ir informātikas laikmets un tāpēc krieviņi var braukt mājās, sēsties pie kompjiem un programmēt jaunus Windowsus, Gugļus un Skaipus. Tīkls ir globāls, tāpēc nav jāokupē svešas valstis lai ražīgi strādātu Krievijas labā.
anonīmais šakālis
a
Politologam būtu jābūt neitrālam apskatniekam, bet Ījabs tāds nav, tāpēc ieteiktu presei netiražēt viņa subjektīvo viedokli.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
лучше бы бля думали как новый завод -- necelsim mēs nekādu ZAVODU, tapēc lai tādiem kā tu nebūtu darba, un ātrak pamestu mūsu zemi! Dosies uz ES vecajām valstīm vai Krieviju! :) Ilgi nebūs ZAVODU, lai Rīgā uzpildītie 400 000 migranti sāktu plakt... aizbrauks, dzīvokļi tajās šausmonīgajās kastēs atbrīvosies un visbeizdot šīs šausmīgā panelenes nograus un nebūs mikrorajonu! Un tas viss latviešiem liksies tikai kā viens slikts sapnis! :)
zodiaks
z
Ījaba slimīgā aktivitāte VL gānīšanā jau sāk kļūt nedaudz aizdomīga. Bišķi cienītais politologs jau sāk "pārliekt koku" (perigibaķ paklu). Ja vēl atceramies, ka Ījabs bija praktiski vienīgais Latvijas politologs, kas publiski gānīja arī "Soviet Story" filmu, un kura komentārus kāri pārpublicēja Krievijas prese, - tad sāk likties, ka Ījaba kungs pauž ne tikai savu viedokli. Sāk nedaudz vilkt uz ietekmes aģentu.
anonīmais šakālis
a
Ījabs esot ēdis no sorosa siles.
glebis
g
всё звездите об оккупации и как евреев стреляли. лучше бы бля думали как новый завод построить, а не как оккупанта из страны "репатриировать".
Zigis
Z
Vai Ijābs tev neteica, ka tas kas notika 40-jos gados neattiecas uz tiem, kas šeit dzīvo tagad? Teica! Tāpēc turi muti, jo ja krievi un žīdi nav atbildīgi par okupāciju, tad latvieši par žīdu šaušanu ne tik!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas