Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ījabs: RD biroja Maskavā atvēršana norāda uz pārorientāciju austrumu virzienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Ījāba kungs vai nu tas signāls ir veiksmīgs vai ne tas ir no kuras puses skatās. Jūs pats ar putām uz lūpām cīnāties par veiksmīgu Latvijas pārkrievošanu . Nedomāju ,ka esat tik dumjš,ka ticat Latvijai lojāliem krieviem. Visa tā tukšā grabēšana par kaut kādu integrāciju var novest tikai un vienīgi pie Krievu kārtības atjaunošanas, pēc Ukrainas parauga.Nav Latvijā krievu, kas atbalstītu brīvu un neatkarīgu , latvisku valsti. Nav un nekad nebūs. Tieši tāpēc Jūsu politiskie murgi veicina Latvijas bojāeju.Visi kas domā līdzīgi jums, esat aizmirsuši vai nesaprotat, ka okupants arī pēc 100 gadiem ir okupants. Tā tas ir Kaukāzā, tā Ukrainā,tā Moldovā un tā tas ir Baltijā, bet ja iebāž galvu ... , tad tas redzējums ir tāds kāds Jums ir.
fr
f
Tas ir nepieļaujami
antons
a
Par to orientācijas maiņu ir cīnijies šis kangarēns Ījābs( kas par uzvādu?!). Nenogurstoši!
Vaznis
V
Kāpēc neveiksmīgs signāls? Veismīgs politisks signāls, kurš domāts krievu vēlētājiem!
garais
g
Ijāb, bez tava komenta mums nekad prātā nebūtu ienācis ka RD orientējas uz maskavu. Liels paldies tev par šito! mēs jau paši nekā netiekam skaidrībā .
Memory
M
Taču, 'kas ar dziesmu pa dzīvi soļo, tas neapzudīs nekad un nekur': ' (.) А нам все равно. / А нам все равно./ Пусть боимся мы / Волка и сову. Дело есть у нас / В самый жуткий час./ Мы волшебную / Косим трын-траву....'' - NAKTĪS jāguļ, lai DIENĀ var strādāt.off
Memory
M
....un ar kāju pa.... Irish, Greek budget strains trigger new euro crisis (15 November 2010) (BRUSSELS) - The eurozone faced its second major crisis in six months on Monday as Ireland admitted it was in talks over its huge budget problems and new figures showed Greece's deficit was even worse than thought. Ireland, while denying it was following in Athens' footsteps by asking for a bailout, said it was in contact with "international colleagues" over its budget crisis, amid speculation that a rescue is imminent. ( uebusiness)
vispār
v
un? panika?
Memory
M
Ar dūri pa ....- 'Pašreizējās ekonomiskās un fiskālās situācijas novērtējums un prognozes liecina, ka 2012.gadā budžeta konsolidācija būs nepieciešama 310 miljonu latu apmērā, informē Finanšu ministrijas (FM) pārstāve Baiba Melnace. '
vispār
v
eksporta palielināšanai tā maķenīt parāpot uz ceļiem Krievijas priekšā, ja?
lauķe
l
Lieku reizi jāsaka paldies Rīgas lumpeniem, kas ievēlēja šo krievdomi. Bet biedram Ījābam novēlu labāk paklusēt......
tante Alma
t
Cienīgtēvs Ījabs, nolēmis, ka pietiek maskēties, un jau neslēpti ķēries pie Saskaņas Centra aizstāvēšanas. Ījab, Ījab, par strauju draugs. Ja gribi radīt iespaidu par objektīvo ekspertu, tad šitās lietas ir jātaisa smalkāk. Nevar tā vienkārši nosaukt VL par fašistiem, bet SC bez argumentiem aizstāvēt. Tevi tak neviens neņems pa pilnu! Sekojoši drīz neprasīs arī vairs Tavu viedokli. Uk ko tad? Iekrājumi ta vismaz kaut kādi Tev ir?
Memory
M
Es aicinu - no runām par eksporta palielināšanu pārriet pie darbiem !
vispār
v
un tu saki, ka bez pārdošanās neko nevar pārdot?
Memory
M
Iespējamā eksporta tirgus virzienā. Kas tad vēl pirks un ēdīs Rīgas šprotes un dzers Melno balzamu ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas