Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ījabs: Zatlera partija top līdzīgi TP, taču bez harizmātiska līdera

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kolchoznieks
k
Viedais Ījābs kļūst līodzīgs Mozum, taču nav harizmātisks un apgraizīts.
Salacietis
S
Ijabs-feodāļu marionete...................................ar to viss pateikts...................
juris
j
Vai mūsu potlitologi kādreiz varētu ari kaut ko pozitivu pateikt,vai tikai nomelnot tautas velmes izrauties no šī murga.Lasot viņu domu graudus,rodas pārliecība par viņu piederību stipendiantiem,vai stipri pietuvinātiem stipendantu draugiem...
beidziet murgot
b
Kad sāks darboties,,Reformu partija,, tad varēs kaut ko spriest, ko pirms laika kult tukšus salmus, veco partiju atbalstītāji pamodušies, skauž vai baidās !!!!!
Neo
N
Ijab- gudriniek tev nav ko darīt, ja nav, tad ej un strādā izdari latvijai kaut ko labu. Tavi eksperti viedokļi nevienam šeit neintresē. Zatlera partija vēl tikai top ļaujiet cilvēkiem darboties, gan jau parādīs uz ko spējigi viņi ir. Es skatos latvietim nedod ēst, kad tikai kauto pakritizēt, Jūs ne veči esiet bet īstas vecas klaču vecenes.
Žuks
Ž
Lai ņem Ijābu, jo viņš der visiem gadījumiem - arī negatīvai harizmai!
Politpesimists
P
Harizmātisks līderis, harizmātisks līderis... Jau sen apnikuši tie harizmātiskie līderi. Tieši harizmātiskie ir IZZAGUŠI valsti. No visiem, un jaunajiem īpaši, pieprasa POLITISKO PROGRAMMU. Ko jūs te gvelžat? Kāda programma var būt un vai tā ir vajadzīga. Ko partijas regulē, izņemot savu cilvēku salikšanu amatos? Manam kaimiņam, profesionālajam bezdarbniekam no 1991. gada, nekāda, arī valdības, pat ekonomiskā programma nav vajadzīga. Mums ir vajadzīga TIKAI RACIONĀLA un GODĪGA valsts pārvalde. Tagad jau ir skaidrs, kas par "putnu" ir Ijābs.
Ko tas Ijabs muld?
K
Skele ir harizmatisks lideris bet Zatlers nav harizimatisks lideris? Laika kas Skele ka politikis ir aizgajis pa skuju taku bet Zatlera reitingi strauji aug un Zatleru atbalsta vai puse Latvijas? Ijabam kaut kas ar galvu nav kartiba ka runa visadas mulkibas?
Oskars
O
Tā jau arī ir jauna ZAGĻU TP ATVASE .....
K-K
K
... Nu censas profins, nu censas ... bet lidz sim viss ir tikai vienpusigs - parasti pro kadas elites - 'post facto' atgremojums ... AR ZINAMU FAKTU IZLASI UN INTERPRETACIJU ... par labu KAM ? ... Tikai nesameriga masu medija pielaide SIM GUDRAJAM rod aizdomas par si AKADEMIKA - politologa POLITISKO PIEDERIBU UN MERKI - iespaidot un sasniegt, KO? ... Vai sadejadi DOMAJOSS - AKADEMIKIS iederas POLITISKAS ZINATNES katedra un drikst but PEDAGOGS ? ... Nosaukt Skeli par harizmatisku lideri - ar vina 'seisterisko' pagatni ir atlauts zurnalistam, ne akademikim, jo kadas kriterijas, ja ne aizdomigi vienpusigas kadai varai, tad tiek pielietotas so ' biznismeni' salidzinajuma ar VP Zatleru !? ... Anglu valoda ir termins, adjektivs, ' Notorious' (negativi slavens), kas deretu neintralas, akademiskas Skeles apzimejumam! ... Varbut KADU INTERESU PARSTAVJIEM un Ijabam, Zatlers nav labi pazistams, iedvesmojoss un harizmatisks ka Skele tai TP toposaja bridi - bet tas TIKAI norada un APSTIPRINA Ijaba izsmalcinato latviskas realitates NOLIEDZOSO UN TENDENCIOSO KLAIGASANU !!! UN TAS NEPIENAKAS PEDAGOGA UZDEVUMIEM!!!
vilis
v
Šķēli nosaukt par harizmātisku līderi?Tad laikam Ijābs ir mucā dzīvojis un pa spundi barots!Būtu paskatījies tepat Eiropā un ASV,tad redzētu kas ir Harizmātiski līderi.
nu
n
latvietim vajag harizmu,laimes lāci ,auru, komedianta Lemberga teātri utml.pārējais -kā nu dies dos...
purveklis
p
Ījabonkul, kā ta nu ne: Varans Zatlers, varans!
Nesaprotu
N
kā A.Šķēli var dēvēt par harizmātisku. Tikai viena un vienīga atgrūšanās, viņu ieraugot.
pat komunisti
p
neizzaga valsti ar bedri

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas