Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Ikstena: Joprojām ceru, ka nacionālās partijas izveidos kopīgu koalīciju

Rakstnieci Noru Ikstenu pārsteigusi nacionālā bloka partiju nespēja izveidot kopīgu koalīciju, tomēr viņa portālam Diena.lv atzina, ka vēl joprojām cer, ka izdosies izveidot koalīciju bez Saskaņas centra (SC).

"Nezinu, kādi ir tie dziļākie iemesli tam, ka vēlas valdībā ņemt SC. Varu tikai novēlēt, ka tiks noliktas malā šā brīža sajūtas un nesaskaņas, un nacionālās partijas spēs vienoties," atzina N.Ikstena. 

Rakstniece norādīja, ka argumenti par sabiedrības saliedēšanu un lielas vēlētāju daļas neignorēšanu ir nozīmīgi, tomēr politiķu nostājai jābūt piesardzīgākai. "To ir pierādījusi mūsu vēsture un arī dažādi neseni notikumi. Ja SC būtu tālredzīgi domājoši, viņi saprastu, kāpēc Latvijas valstij piemīt piesardzība," sacīja N.Ikstena.

Lai gan koalīciju vajadzētu veidot nacionālajām partijām, N.Ikstena uzskata, ka SC varētu būt viņu sadarbības partneris, piemēram, ekonomiskajos jautājumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas