Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ikstens: reputācijai Latvijas politikā nav ļoti lielas nozīmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēna
Ē
Blēdis Lazdiņš deputāts? Dīvaini.
pro
p
`Cilvēka reputācijai Latvijas politikā nav ļoti lielas nozīmes`. Varētu teikt - nav nekādas nozīmes. Bet varētu arī - ir ļoti liela nozīme: kam sliktāka reputācija, to noteikti iebalsos! Jā, tieši Lemberga/ Berluskoni efekts. Nav nekādi bālģīmji, kas visu dara baltos cimdos. Un ne tik daudz jāprot iebraukt kādam ģīmī, kā iebraukt kādam/ kādiem (vislabāk - valstij) kabatā! Tie ir tie īstie!
Алех
А
Портрет латвийского политика: в одной руке – Библия (призывая собюдать нормы морали и нравственности), в другой – пачка виагры (чтобы повысить рождаемость), в зубах у него корзинка с продуктовым набором для малоимущих (из продуктов с истекшим сроком годности), одной ногой он открывает дверь в Европу (пытаясь протолкнуть туда мифический «латвийский товар»), а к другой привязана пудовая гиря с кредитами от Международного валютного фонда. Сзади за штаны в него вцепился конкурент из другой партии с точно таким же «джентльменским набором». Вот и вся картинка. И за кого голосовать при таком раскладе?
tāpat vien
t
toties ļoti nozīmīga ir pseidoreputācija, reputācijas fantoms. Cilvēki tic runāšanai par godīgumu, tic skaļu saukļu skandētājiem, bet nepūlas paskatīties kāda ir realitāte. Tic Latvijas '"glābējam", bet neredz, ka viņa truluma un cinisma dēļ jāmirst cilvēkiem. Tic zināma režisora veikli aprēķinātajiem ekspromtiem, bet nevēlas redzēt tā paša amoralitāti aizkulisēs. U.t.t., u.t.t.
JO MUMS NAV NE JURISTU
J
NE ROBEŽSARGU, NE DP.............IR TIKAI ALGU SAŅĒMĒJI+KUKUĻI. BAZNĪCAS, KURAS AZOG KOPĀ AR ZAGĻIEM UN IEVED NARKOTIKAS KONTRABANDU, PEDOFILI................... MURGS. BET MĒRIS BŪS.
?!
?
Un KAS viņš ir šis PCTVL deputātu kandidāts Gints Lazdiņš, a???
Z
Z
Pilnībā piekrītu rakstītam Lazdiņš ir spēcīga figūra un viņam būs daudz atbalstītāji.
a ko ta nu?
a
Es vispār nekad nebalsošu par PLL, nebalsošu arī par Vienotību , jo tur šmučmaņi, nebalsošu par VL/tb, jo tur ir backas, nebalsošu arī par ZZS, jo tur ir cukura industrujas sagrāvēji. Par citiem vēl analizēju.
izbijis valsts patriots
i
Bet ko tu svītrosi no PLL -0-TO GAN GRIBĒTOS ZINĀT. Uzrakst ,bet tā godīgāk lai pēc tam nav sirdapziņas pārmetunu ka sameloji.
a ko ta nu?
a
Tikai izsvītrojot visus TB backas? Piekrīti?
izbijis valsts patriots
i
labi es balsoju par VL. tas tevi apmierina.
a ko ta nu?
a
Patriec no Vienotības tos šmučmaņus štokijus, ekļertes, čadurskus, krrrristoskus, abus jaunpupus, ābolaines, tad runāsim, citādi TU aicini nomainīt AAA ar štokijiem, ekļertēm, čadurskiem, krrrristoskiem, jaunpupiem, ābolainēm... un kas tad mainīsies? Ak, jā tauta gan kārtējo reizi būs piečakarēta... Laikam TU to gribi, ja nekādi negribi īstenībā tajā Vienotības zeltā s ū d u s redzēt?
izbijis valsts patriots
i
Star citu Zīle nav muļķis ,viens no tādiem kuru redzēt saeimā nav apkaunojums. Lnnk ir citi brīnumdari.
izbijis valsts patriots
i
o jā Tu essi profesors. Tu vispār apjēdz ka AAA tā jau ir Latvijas Mafijas bossu veidots uzņēmums. Tāds sicīlijas variants. Pēc tavām domāt tā atnāk viens Domrovskis ,vai Kārkliņš un uzreiz viss notiek. Nenotiek un nenotiks. Nu nebalso manis dēļ opar Vienotību ,nebalso. Dživo laimīgs savās illūzijās par gaišāku nākotni.
a ko ta nu?
a
Es personīgi balsotu par R.Zīli kā premjeru. Gudrs ar stāju, kurš izprot notikumus pasaules kontekstā. _____________ Piekrītu, ka izprot un saprot šis kungs, bet viņš europā tik labi iekārtojies, ka nebūt netaisās strādāt te letiņu labā... Mūžigais pļurkstoņa , kurš tikai saviem backām vietas silē nodrošina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas