Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ilvess, Zatlers un Grībauskaite aicina uz skrējienu “Sirdspuksti Baltijai”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Nevajag nīkt un īdēt! ---------------------------------------------------- --------- tas tiesa - vajag skaļi riet ar aploksnēm kabatā pa morāles ceļu skriet
es skriešu,
e
bet izvēlēšos vietu vismaz 50 km no zatlera
KLM
K
nezinu kā tie divi mūsejais ar aploksni skries un par pagrimumu ries
sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!
s
...bet mans ''morālais pagrimums'' ir tik liels..ka nevarēšu ''atsaukties'' ši KRISTĀLTĪRĀ..MORĀLES KALNGALA..(vai tad svēto kārtā nav vēl iecelts???) ...cilvēka V.Z. aicinājumam!!! ..aicinātu tikai Igaunijas un lietuvas PREZIDENTI...ATSAUKTOS!!!
fizi
f
Ja to organizē Orientēšanās federācija, kāpēc tas nekur nav skaidri pateikts? Pat mājas lapā ne, par reklāmrakstiem nemaz nerunājot? Kāpēč visi aicinājumi ir tik anonīmi, it kā ar ieliknīša piesaukšanu vien pietiktu?
ctr alt del
c
Es skriešu. Jau vakar pieteicos ar visu ģimeni. Šim skrējienam nav nekāda sakara ar esošo vai iepriekšējo valdību. Mēs ar leišiem un igauņiem te sadzīvojam (+/- :)) jau tūkstošiem gadu, ja būsim vienoti - vēl tikpat nolauzīsim :D Nevajag nīkt un īdēt!
alias
a
Ja pieņemam kaut vai tīri teorētiski absolūti teorētisku iespēju, ka pilnīgi visi Latvijas iedzīvotāji piedalās šajā skrējienā un līdz ar to ar katru soli, ko noskrien, patiesībā parāda, ka mums nav vienalga, kas notiek ar Latviju. Vai varat iedomāties, kādu ažiotāžu tas saceltu starptautiskajā presē? Vietējos bāleliņus pie prāta var vest tikai tā - ar nevardarbīgu masu un ārvalstu mediju spiedienu. Ja visi iziesim ielās kaut vai tikai viena skrējiena laikā, mūs nevarēs neredzēt. Varbūt pat patreizējai valdībai reiz pieleks, kas ir svarīgāks - cilvēki vai partiju bezgalīgās politiskās spēlītes par varu.
Paija
P
Kļūda, es nestrādāju Dienā, tāpēc lieki jums teikt, ka " visas jūsu Ē......" Skriet nav kaitīgi, lai skrien idejas vārdā, vai man žēl, bet daudzi jo daudzi cilvēki tur nebūs, jo nav nozombējami ar valdības akciju - par to ir runa. Visi nozombēšanai VAIRS nepakļaujas.
Monamūr
M
Lūk, par aploksnēm nevajag. Visas jūsu Ēlertes un Ašerādeni, un Ločmeles, un Braunas, un Pakalniņas, un Ozoliņi, un Raudsepi, un Tralmaki, un Vilnītes maksāja ārstiem, lai izglābtu savus mīļos, labi apzinoties, ka ārstu atalgojums ir smieklīgs. Brīdī, kad Ašerādenam būs vēzis taisnajā zarnā, viņš pirmais skries ar biezu konvertu uz onkoloģisko nodaļu.
Monamūr
M
"Par Vēlu"... Piekrītu. Vienīgi šajā gadījumā tas attiecas nevis uz skrējiena dalībniekiem, bet uz Dienas būtību un nākotni. Man patīkami redzēt 5000 cilvēkus, kas nelasa Dienu. Es ceru. ka līdz 23. Auguhstam skrējienā piedalīsies vēl daudz vairāk cilvēku, kas nelasa Dienu. Mēģināsim šo skaitu palielināt līdz visiem Latvijas iedzīvotājiem.
Klāvs
K
Labi, ka vēl mani skriet aicina Ilvess un Gribauskaite, jo uz zagleriem es vienkārši šķaudu. Neba jau šitas ieliktenis mani aicinās vai neaicinās. Un vēl mazāk šitas cilvēks, ko citādāk kā par "prezidenta kļūdu" nevar nosaukt, drīkst moralizēt par morālo pagrimumu.
p.
p
Skrējienu nav organizējuši un neorganizē politiķi. Skrējienu organizē Latvijas Orientēšanās federācija (gluži tāpat kā Lietuvas un Igaunijas), un tās rīcībā nav ne santīms valsts vai pašvaldību naudas. Un noskries šo ceļu, un liks pasaulei uz brīdi ieraudzīt Baltiju kā spēku, kas ne tikai strīdas un vaimanā, bet vēlas būt stipras un neatkarīgas tautas.
xZ
x
Būtu labāk aicinājuši pie darba! _____________________________________ Esi atklājis kādu noslēpumu, kur šodien var atrast darbu?
ups!
u
1989.gada 23.augustā stāvēju, no sirds stāvēju. Tagad man ir POFIG. Es jūtos pievilts. Ko neizdarīja komunisti 50 gados , to izdarīja vietējie latvieši- politiķīši , ierēdnīši, ministriņi un citi latviskas izcelsmes nodokļu naudas izzadzēji
Paija
P
Un vispār man apziņa pretojas cienīt Valsts Pirmo Aploksni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas