Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ingmārs Čaklais pamet Jūrmalas domi, nākotni saista ar politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neaizmirstulīte
n
tiem, kuriem neveicas 13:53 varat aiz skaudības aurot un lamāties, kā vien gribat, bet Ingmāram Čaklajam ir 4 augstākās izglītības: viens bakalaura un trīs maģistra grādi. Iemācieties vispirms kaut ko nebūt un tad triciniet gaisu! -------------------------------------- Kāpēc tik augsti izglītotam jālien Saeimā? Tā taču ir vieta pensionētiem mūziķiem, aktieriem un snauduļojošiem lauksaimniekiem un dakteriem.
Oho
O
Pat paziņojumu presei uzrakstījis. Nu gan politika un valsts daudz iegūs.
tiem, kuriem neveicas
t
varat aiz skaudības aurot un lamāties, kā vien gribat, bet Ingmāram Čaklajam ir 4 augstākās izglītības: viens bakalaura un trīs maģistra grādi. Iemācieties vispirms kaut ko nebūt un tad triciniet gaisu!
I.Slinkais
I
Tas tāpat, kā ar tām šausmīgi drūmajām Jautrītēm un bezcerīgajām žūpām Skaidrītēm - vārds ietrāpījies kā cietsirdīga ironija par aplūkojamā tēla patieso dabu.
Taukumūlis
T
Ingmār, turies! Tev atnāks pakaļ.
oi es nevaru..
o
Verbalas caurejas departamenta direktors! o mai good! vajag tacu bridinat! ta tacu var nomirt no smiekliem! un vins tagad bus deputats! kalpos tautai! ok jezus marija..........
daziem saja dzive
d
yes beibe uz prieksu! es tik sukstos un lamajos jo nezinu kam kukuli iegrust lai mani iecel par sabiedrisko attiecibu departamenta prezidentu, bet tas brilles tam dzekam forsas nu toc ka Demakovai, blj es ari tadas gribu! un gribu but par Godmani un nolaist Parex ateja kadu miljardinu.. un tad kekset pa otru galu ara!!! yes beibe!! uz prieksu!!
un
u
uz priekšu! kāpēc tad neko nedari, tika sūksties un lamājies?
daziem saja dzive
d
Ja es stradatu par sabiedrisko attiecibu specialistu tad es ari valkatu tadas brilles ka DEMAKOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UN TAD UZ SAEIMU !!!!!!!!!!!!!!!!! ES BUTU DEPUTATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu
n
šitas kadrs kaut kur zoo redzēts ... pingvīns, vai?
daziem saja dzive
d
VEICAS! Super sabiedrisko attiecibu SPECIALISTS!!!!!!!!!! JADOMA KA VISMAZ AR KADIEM 2500LS ALGU MENESI!!! un nekas nav jadara, !!!!!!!!!! jus varat iedomaties!!!!!!!!!!!!!!!!!! johaidi ja man butu tads robs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mairis
M
Es pazīstu Čaklo un esmu pārsteigts par tiem tirliņiem, kas te izmisīgi mēģina pazemot cilvēku! Turies Ingmār pat ja iesi politikā mēs tevi atbalstām!
Kaligula
K
Vajag tikai pareizi darbināt savu uzvārdu, būs panākumi. Te nekas nav jāmaina kā Rumpītīm bija jāmānās ar tēvabrāļa uzvārdu. Uzvārdam liela nozīme.
nu
n
Sitas divkosis un maita,viss izrekinats,tikt saeima pie siles,milzigi ipasumi,krediti,izcils cilveku apmulkotajs,verbalas caurejas specialists!
E.Dantess
E
barbara aalite gan izcelusies. uzrakstijusi rakstinju, kas interese labi ja 10 LV cilvjus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas