Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Internetā vāc parakstus pret Repšes ekstravaganto uzvalku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Bībelnieks
J
Jāvaino Repšes mammu kas tādu bezgaumīgu spoku uzaudzinājusi! Kādreiz, kad džinsas bija karstā mode, tiekoties ar ASV valsts prezident Ronaldu Reagenu, viņam uzprasiju: "Sir, Jūs esiet pasules valdonis un variet valkāt kas vien Jums ienāk prātā, kādēļ nevalkājiet Jūsu mīļās džinsas un kovboja zābakus?? Prezidents man skaidri atbildēja "Valkāju uzvalkus lai izrādītu respektu, godu un cieņu savai tautai un vēļetājiem, to no manis viņiem tiesības sagaidīt! Tas Mans pienākums!" Āmen, laikam lielajam vīram lielāks vēriens. Jānis Bībelnieks, Bostona ASV
Jānis Bībelnieks
J
Jāvaino Repšes mammu kas tādu bezgaumīgu spoku uzaudzinājusi! Kādreiz, kad džinsas bija karstā mode, tiekoties ar ASV valsts prezident Ronaldu Reagenu, viņam uzprasiju: "Sir, Jūs esiet pasules valdonis un variet valkāt kas vien Jums ienāk prātā, kādēļ nevalkājiet Jūsu mīļās džinsas un kovboja zābakus?? Prezidents man skaidri atbildēja "Valkāju uzvalkus lai izrādītu respektu, godu un cieņu savai tautai un vēļetājiem, to no manis viņiem tiesības sagaidīt! Tas Mans pienākums!" Āmen, laikam lielajam vīram lielāks vēriens.
Jānis Bībelnieks
J
Jāvaino Repšes mammu kas tādu bezgaumīgu spoku uzaudzinājusi! Kādreiz, kad džinsas bija karstā mode, tiekoties ar ASV valsts prezident Ronaldu Reagenu, viņam uzprasiju: "Sir, Jūs esiet pasules valdonis un variet valkāt kas vien Jums ienāk prātā, kādēļ nevalkājiet Jūsu mīļās džinsas un kovboja zābakus?? Prezidents man skaidri atbildēja "Valkāju uzvalkus lai izrādītu respektu, godu un cieņu savai tautai un vēļetājiem, to no manis viņiem tiesības sagaidīt! Tas Mans pienākums!" Āmen, laikam lielajam vīram lielāks vēriens. Jānis Bībelnieks Bostona, ASV
ABC
A
Kādam idiotam jābūt, lai sāktu komentēt cita cilvēka uzvalku, apakšbikses vai zeķes!!!
zutis
z
interesanti, vai Repsim ir ādas apenes?
AD
A
Piekrītu, cienītā kundze - parakstās tie, kuriem galvā ir vienlaidu betons vai dzelzsbetons.
Čiko
Č
Repše izskatās ļoti pieklājīgi,teikšu pat eleganti!Nesalīdzināmi labāk par tiem uzblīdušajiem alus vēderiem,kuriem pat acis ir ar taukiem aizplūdušas.Un uzvalki ir slikti,pat humpalās foršāki pārdodas.Tā ka nemeklēsim skabargu otra acī,kamēr pašiem vesels baļķis rēgojas:)!!! Vēl tik pastalas vajag uzvilkt, par prieku tam durakam,kurš šo nevajdzīgo ambrāžu sataisīja.Laikam jau cilvēkam kārtīga darba nav,tad nu nodarbojas ar slimu suņu(piedodiet sunīši)murgu rakstīšanu.
jurrri
j
Man patika salīdzinājums ar Jasiru Arafatu. Tad gan Repšem būtu jāstaigā, piem., Ķenča garajos svārkos ar apsietu plato jostu un tautisko platmali. Un tad lai tikai pamēģina Zīle piesieties!!!
ilonchiks
i
Kad pa televīziju rāda mūs100''gudros''-es uzjautrinos,jo jūtos kā cirkā(tai skaitā arī kad redzu Repši).
Apcere
A
Tik Sirms, bet joprojām dumjš... Žēl, vaajdzētu saņemties. Dzīve aiziet!
KLM
K
Tur jau ir tā lieta - parakstās tie, kuriem galvā ir vienlaidu betons. .................................................... ............................................................ ......... Cienītais, vienlaidu betons ir daudzkārt intelektualāks par dzelzbetonu....
AD
A
Tur jau ir tā lieta - parakstās tie, kuriem galvā ir vienlaidu betons.
Lelle
L
Muļķu zemes iemītniekiem nav citu raižu un rūpju kā vien Repšes uzvalks. Mangan ir pilnīgi vienalga kā viņš ģērbjas, var arī pliks staigāt, galvenais lai tas rumpis un galva kustētos valsts un sabiedrības labā.
Buba
B
Tāda universāla SVĪTRAINA apģērba gabala ( ekonomiska dižķibeles laikā, jo der taču arī kā pidžama) nozākāšana liecina par kritiķu garīgu atpalicību.
Nika
N
Kāda starpība, kāds uzvalks ir Repšem? Starp citu, lieliski izskatās. Tvaika iela raud pēc Kristapa Stirnas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas