Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Īrijas tiesa piedāvā latvietim atgriezties mājās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
krievi iemacijusi latviesus dzert un tas nav mainams. -------------------------------------------------- ------------------------ Apšaubāms apgalvojums, jo: XVI gs. hronikā Baltazars Rusovs sūdzas, ka ieziemieši dzērumā apmeklējot baznīcu, un pēc tās taisot ļembastu. Skat. arī: Zviedru Vidzemes likumus par zemnieku kāzām un sodiem par žūpošanu. Skat. arī: Kurzemes hercogistes muižu likumus par sodiem zemniekiem par žūpošanu. Lasi G.Merķeļa darbu "Latvieši", kurā viņš raksturo latviešu žūpošanas netikumu Vidzemē. Tiesa, Vidzeme tolaik jau bija Krievijas impērijā, bet krievu tad tur bija maz un laukos viņi praktiski nebija.
gvido
g
var teikt, ka taa ir beegsana no probleemaam, bet var arii teikt, ka tas ir viens probleemas risinaajums... :-).
gvido
g
piedurknes vari uzrociit, bet kaapeec ar melnu muti jaastraadaa :-)). Taatad straadaa nevis, lai dziivotu, bet kaa padomju laikos - prieks Dzimtenes... . Visas iespeejas Tev bija to soziem pieraadiit - pasaizliedziigi tiirot Riigas ielas un sniegu izvedot... :-).
gvido
g
vareetu domaat, ka Latvijaa vairs nav neviens alkoholikis palicis . Visi taadi labini... :-)) Un neviens nezog arii... :-)). Kaadi labi laiki pienaakusi.... visi s-diigie aizbraukusi, bet labinie palikusi... :-)). Sapnojiet vien taalaak... :-)) Kas gan sunim asti cels, ja ne vins pats... .:-)
*****
*
Latvieši var dzert vēl briesmīgāk, bet Edijs labāk lai paliek Īrijā!
bimbam
b
Palasam tautas dziesmas!
ezis
e
Tā ir kultūras apmaiņas programma. Viņi mums atsūta sadzērušos vecpuišu ballītes uz vīkendiem, mēs aizsūtam viņiem pretī vienu Ediju - bet uz visu mūžu!
Liva
L
Gan jau tas atkarīgs no tā, ko katrs grib saredzēt. Var jau paskatīties ko mums rāda tie pāris biezie, daži no kuriem tagad sēž uz apsūdzēto soliem, bet var arī paskatīties uz cilvēkiem kas darbu ieguvuši godīgā veidā un veiksmīgi pelna naudu un maksā nodokļus - tādu tomēr ir krietni vairāk.
Stefans
S
Latvieši paši ir labi metēji, krievus pārtrumpot spējīgi. Bet Edijam labāk palikt Īrijā, lai īri arī mācās, kā var krietni mest.
bedigi
b
krievi iemacijusi latviesus dzert un tas nav mainams.
LB
L
Tā ir 5 kolonas provokācija , tā nevar būt , tāpēc ka nevar būt . Īstais latvietis , LR pilsonis , europietis tā uzvesties nevar . Paši saprotiet , viņa īstais uzvārds Ediks Orehovs .
Anda
A
Lai tik savāc mūsu atkritumus.
pilsētas bāba
p
kāpēc to nabadziņu tā soda?... vai tad kāds būtu atcēlis cilvēktiesību likumu?
lauku vecis
l
Skarbi, tikpat kā Ādamu no paradīzes padzīt...
Ērglis
Ē
Tas gan būtu absolūtisms - zinu daudzus, kuriem nebija cita varianta (šeit darbu neatrod, vienīgais uzturētājs ģimenē, Īrijā piedāvāts patiesi labs darbs, piemēram, IT speciālistiem, utt.), bet ir taisnība arī tiem, kas saka, ka uz Īriju liela daļa aizbrauca meklēt ātrus bakšus. Viņiem gan pārmest nevar daudz - ja jau biezie pie mums rāda, ka galvenais ir radīt ātri naudu, vienalga kādiem līdzekļiem, nevis strādāt pamatīgi un ilgtermiņā mērķtiecīgi, tad ko lai padomā vienkāršs cilvēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas